Gå til innhold

dchwel

Medlemmer
  • Innlegg

    315
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dchwel

  1. Hei, skal kjøpe nye deler til min maskin, og har laget meg så langt følgende oppsett.

     

     

    Tenker egentlig å velge mellom disse hovedkortene:

    Asus P5E64 WS Evolution

    Asus P5Q Deluxe

     

    Ellers resten som følgende:

    Corsair TWIN2X DDR2 4096MB (2x2048MB)

    Intel Core 2 Duo E8400

    Samsung Spinpoint F1 750 GB

    Sapphire Radeon HD 4870

     

    Noen som har noen synspunkter på dette?

  2. Har akkurat samme problem som trådstarter, og finner ikke noe løsning.... Noen kloke hoder der ute? Får tilgang fra XP maskin, men ikke fra Vista, til tross for at jeg ser XP pcen...

     

    Etter å ha sloss med virus programmet og klart å legge til en regel som godtar tilgang fra andre pcen funket det. Helt konge!!

  3. :thumbup: Saken er løst nå!

    En må i mappe/partisjon legge til en brukertillatelse! partisjon, eks D;/ går en i egenskaper, i mappepflik "Sikkerhet" rediger, legge til, i avansert, Søk nå, dobbelklikk på "Guest", så OK på alle, Voila! der kan du gå til XP/Vista og hente filer!

    I mappe, i Deling, ser du vindu, Velg personer å dele ressurser med, Der må det være "Guest" med, Voila, der kan andre pc hente filer nå!

     

    i alle fall virker denne fildeling hos meg!

     

     

    Gjorde dette i vista. da kom mappene jeg har delt her opp på xp maskinen. supert! men hvor gjør man dette i xp slik at jeg får sett xp share i vista ?

     

    Etter mye leting er jeg kommet til denne tråden. Har samme problem, Xp maskinen har tilgang og kan pinge vista pc. Men fra vista kan jeg se Xp pcen, men ikke pinge den? Noen som kan hjelpe :) ? Prøver jeg å gå inn på Xp pcen(fra Vista) får jeg beskjed om at "Ikke tilgang, kontroller at navnet er stavet......"

  4. Hei

     

    Skal kjøpe meg en laptop primært til bruk i stuen, koble til tven, spille musikk mm. Men det er også ønskelig å kunne bruke den til noen spill, ikke nødvendigvis de nyeste. Etter å ha lest Hjemmepc fant jeg ut at en Acer Aspire 5920G kunne være noe for meg.

     

    Lurer på om noen kan hjelpe meg med forskjellen på disse to:

    http://www.elprice.no/skolestart/data-lyd-...r-pc-lxaqb0x636

    http://www.elprice.no/data/baerbar-pc/acer...r-pc-lxan40xb43

     

    Vet det er forskjellig skjermkort, men kan ikke nok til å vite hvilket som er best av dem, eller i det minste forskjellen?

     

    Noe tips om noen annen bra maskin i mitt prisnivå?

  5. til og med zombie stalkerne springer som om de het carl lewis alle mann når du kaster en granat, noe jeg ikke synes er spesielt sannsynlig, da zompier generelt er trege, og det er de i dette spillet også på alle punkter. jeg pleier å sprinte fram til de og knive de ned, da det virker som om zombier tåler enda mer enn vanlige folk.

     

    så når de da spurter vekk fra en granat så er det noe som skurrer...'

     

    men ellers et knall spill. desverre ikke orka eller hatt tid til å spillt i det siste, til tross for at jeg putta inn et 8800gts 320 kort sist torsdag.

    8397821[/snapback]

    Ganske morsomt når de løper som besatte ja :w00t: Men ikke kast granaten rett på de, kast til en av sidene deres, funker det da :yes:

     

    Og den oppgraderte pistolen eg fant var genial! Headshots ble enklere da ja!

  6. Jeg har heller ikke opplevd at folk spawner. Jeg gikk tilbake til det første stedet jeg var 3-5 timer etter jeg hadde vært der og der lå folka fortsatt døde..

    8394890[/snapback]

    Folk spawner, ta mitt ord på det. Har spilt gjennom spillet to ganger, å er virkelig lei av å drepe bandits på de jævla samme stedene. Selv om man har tatt mission og slått ut "camp"en deres. Freedom kommer tilbake i basene sine hver eneste gang du er for lenge vekke. Litt usikker på den siste fiende grupperingen, der kom det militær i stedet :roll:

     

    Men men.. Alt for gøy spill til å ikke spille. Back to game :w00t:

     

    ps

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    I freedom basen kan du faktis sitte å vente på at de kommer tilbake, plutselig kommer de vandrene over broen. Gøy med sniper da :whistle:

  7. Den bil patchen.. En kompis prøvde den og han sa han måtte starte helt på nytt igjen for å få brukt patchen.. Jeg har kommet så langt at hvis det blir sletta gidder jeg ikke starte på nytt igjen, så går det ann å innstallere patchen uten at jeg må starte på nytt?

    8364873[/snapback]

    Bil patch? Link? :dribble: Noen som har testet?

     

     

    reg: 20 bokstaver og leif måtte være med :mad:

×
×
  • Opprett ny...