Gå til innhold

Zeth

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zeth

  1. Kommer til å forsøke og oppdatere 1.12 serveren til 1.13 om ikke lenge, så om folk kan legge tingene de har i inventory og evt Enderchests i kister før de logger av på 1.13 serveren fremover så hadde det vært supert. Det er bare for å gjøre importen av verdenen til "gamleserveren" mer knirkefri. Har satt opp en påminner ingame også.

     

    Det skjer ikke i kveld eller i morgen tror jeg, men driver å finner updates til plugins og serveren nå og så fort det er stabilt og fint (nok) så skjer det. Så igjen, som jeg har sagt helt siden 1.13 verdenen ble laget: Ting som ikke ligger i vanlige kister kan jeg ikke garantere at du ikke vil miste når jeg importerer 1.13 verdenen tilbake til serveren.

     

     

    Hei. må man tømme shulkerbokser og? eller kan vi legge dem med innhold i en kiste?

  2.  

    Jeg var alltid klar over at det var et utforsknings spill.

    De viste oss jo aldri noe annet enn utforskning.

     

    Det ble forklart at du aldri ville spille med andre, at du ville bruke år bare på å fly mellom planeter, etc.

     

    Jeg synes de leverte akkurat den typen spill som de sa de skulle, og det var ikke en type spill folk ville like.

    De siste oppdateringene har forandret spillet mer til et for folk flest.

    Basebygging, flåte bygging, guilds, mp, etc.

     

    Du glemmer at de viste frem "ekte gameplay" med en plantet full av variasjon, og med en hel rekke dyr, fra små kryp til gigantiske dinosaurer. Da spillet kom viste det seg fort at alt dette var rent bullshit. Planetene vi fikk utforske var ikke i nærheten av så varierte som den "ekte gameplay" traileren sa, og man møtte sjelden mer enn to eller tre forskjellige dyr pr planet. Disse var heller ikke større enn en hund, og langt fra noen svære dinosaurer. Burde ikke være vanskelig å lete opp en video på youtube som viser alt dette i praksis.

    https://www.youtube.com/watch?v=RvAwB7ogkik

×
×
  • Opprett ny...