Gå til innhold

Victorious

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Victorious

  1. hehe. "Hvordan bytte SX1 og få en gratis SXG75"? :p:thumbup:

     

    Jeg vil anbefale deg det samme som telefonforhandleren din sier til deg: Lever den tilbake til Siemens, via dem. Da får de ordne opp med Siemens, eller gi deg pengene tilbake for handelen.

     

    Jeg var så heldig å ha en god forhandler, som har pusha mye på Siemens for meg, slik at jeg fikk SXG'en.

     

    Men husk dine rettigheter. Du har krav på "tilsvarende eller BEDRE produkt. " Ikke ta imot noe crap. :)

     

    Men hva gjorde Siemens de andre gangene denne feilen oppstod? Ny SX1 tilbake?

    For den har som kjent gått ut av produksjon nylig..

  2. Trenger hjelp angående et problem jeg nettopp har fått:

     

    Jeg fikk den nye Siemens SXG75 som erstatning for SX1'en som var inne på verksted en lengre tid. Jo da, helt i orden det, tenkte jeg. Men da jeg satte inn mitt 2 år gamle SIM kort fra Mobyson oppstod problemet:

     

    Ved oppstart kommer meldingen: "Nettverksk. angitt. Angi" og nedenfor er det et felt for å fylle inn 4 siffer....

     

    Jeg sendte inn mail til Mobyson, men de hevder at dette er en kode som følger med telefonen. Ringte derfor Siemens, og der fikk jeg høre at INGEN siemens telefoner har noen kode som følger med dem, og at det var en nettverkskode den ba om. Så begge skylder på hverandre. :hmm:

     

    Har prøvd 3 andre SIM-kort med stort hell, og ingen problemer, eller spørsmål om inntasting av noen som helst kode..

     

    Noen som har noen tips om hva som er løsningen på denne saken? Frister meg å bare bytte abonnement, siden dette er en 3G mobil, og jeg vet ikke om Mobyson støtter det...

     

    På forhånd takk! :yes:

  3. Som vanlig var det en rævva test fra TV2.. Hvorfor de gidder å teste skjønner jeg ikke. Også testen til Forbrukerportalen da??? Skjønner meg ikke på folk jeg..

     

    Men greia med denne er at TV2 sa de skulle teste Multifunksjonstelefoner, noe som for meg bare inneholder Symbian telefoner og P telefonene. Så jeg savnet litt om P900 og SX1 + N6600 med andre ord.

     

    Men på din side sin side står det "Kamera" telefoner.. For meg er det en ganske stor forskjell... Da er det mer forståelig det utvalget de hadde, i såfall.. :ermm:

  4. hahahaha.

     

    Hva er det med mobiltestene til store norske aviser/nettsteder om dagen a?? Noe så gjennomført latterlig test skal du lete lenge etter. Og det de vektlegger som viktig i denne testen, er latterlig og alltid opp til hver enkel.

     

    Bare se resultatet av SX1.. En genial mobil som blir slått av alt mulig rart.. :cool:

     

    Men men. Kanskje burde de leie inn noen fra amobil, og ikke noen amatører fra forbruker portalen neste gang?? :hmm:

     

    God høst.

  5. Halla. Bra kjøp. Kjører selv SX1 med Sennheiser hodetelefoner. Jeg kjøpte mitt adapter via nettet. Råder deg til å gjøre det samme. Det ble faktisk billigere enn det de hadde i den lokale mobil butikken.

     

    Denne kjøpte jeg: pc-mobile.net

     

    Porto kommer i tillegg med 5 dollar. Så ta den til 12.50$, for da kommer den innenfor skattegrensene.

  6. Ah... Ok, men uansett takk for svaret. Men nå er SX1 'en min på verksted da.. :( Var no klikk med den. (ville ikke skru seg på etter at den klikka.. ) Og jeg anbefaler ikke noen å sende inn mobil på rep i ferien heller. Har på følelsen at det kan ta tid.. (Uff som jeg savner min geniale, stilige tysker... Miss U) hehe

  7. Du blir sikkert fornøyd med telefonen!

     

    Må si meg enig med de andre som har uttalt seg om joysticken: Den er ikke veeldig bra! For liten og glatt. Unødvendig å lage den sånn spør du meg. Selv om det blir stiligere enn sort plast da..

     

    En liten ting: Går det greit å "hoppe" over andre oppdateringer? Har nr. 6 eller 7 nå, og lurer på om jeg må innstalere noen før jeg tar 12'ern??

  8. Har selv SX1, og kan nikke og være enig i det folka (utenom Remerser) sier. I og med at man kan oppdatere softwaren på den selv, så hjelper det mot de fleste ugjevnheter. Men det er ikke en "klikkfri" telefon. Man må jo regne med noen små bugs i ny og ne, som med nesten alle nye telefoner med litt mer en IR som utstyr....

  9. Jeg vil anbefale deg et 256mb TwinMos MMC kort hvertfall. Det er her du får mest for pengene og jeg VET at det fungerer utmerket på SX1 hvertfall  Jeg kjøpte mitt på Mpx.no

     

    Kan bekrefte det. Har det selv. Null problem. Bruttern lånte digitalkamerat og minnekortet mitt. Så nå har mobilen min bilder med oppløsning på 3.2 MP på minnet.. :D Detta er ville saker... ;)

  10. Måtte bare komentere SX1 utsagnet: De har gode taster, bare man blir vandt til døm! En vane sak! Så jeg ville ikke utelukket den! Selv om den kanskje er litt i dyreste lagt for din prisklasse.. Enda.

     

    Ha en fin sommer, og lykke til med investeringen :)

  11. Fikk nytt sim kort fra TELE2 her om dagen, og bytta det ut med mitt gamle. Har fortsatt det samme nummeret og alt det der, ingen problemer så langt.. Men så skulle jeg sende en SMS, og til min store forundring dukker meldingen: "Sending av melding misslykkes" Velger jeg da detaljer kommer det opp: "Ugyldig telefonnummer. Kontroller nummeret og prøv igjen"

     

    hadde vært veldig bra hvis noen smartinger der ute har råd til meg. Er kjipt uten sms muligheter..

     

    Ekstra info: Siemens SX1 mobil, gjelder alle nummrene (regner jeg med)

  12. Huff. Mange folk med dårlig SX1 kritikk her.. Den har bra taster!!! (Hilsen en eier.)

     

    Men tilbake til temaet: Siemens har jo vist frem noe av S65. Den er på mange måter en bra mobil, men ut ifra det jeg leste om den på Siemens sine sider, har den ikke like Smartphone preg som SX1. Den har et rått kamera, (1.3MP) og et stilig design. Har også RS MMC minnekort port og video kamera og avspiller, men ikke radio eller MP3 spiller.

    Så, isteden for å vente en god stund, (til rundt sommeren) gå til anskaffelse av en SX1 nå. Prisene på den har synket en del også. ;)

    Og det med"Dårlig kamera" som ble sakt, er jeg ikke helt enig i..

  13. Enig. Siemens rocker! I dag blir det seriøse hodetelefoner på SX1'en, dvs: Den kommer til å flise mange MP3 spillere også!! :p

     

    Fin skjerm har den også, med muligheter for justering på kontraster og styrke.. :thumbs:

×
×
  • Opprett ny...