Gå til innhold

BTB

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BTB

  1. Hei

     

     

    Jobber et sted som ønsker å utvide et subnet med en trådløsrouter, slik at vi også får internett tilgang fra denne routeren.

    Men internett linjen ut går gjennom en proxy-server, ikke noe problem i seg selv det, men vi ønsker å slippe legge inn/ta bort disse proxy instillingene hver gang vi jobber hjemme og så tilbake på jobb.....

     

     

    Derfor lurer jeg på om det er mulig å få tak i (eller om dette er standard) en router hvor man kan legge inn disse proxy instillingene for "internett linjen" slik at hver PC slipper å legge disse instillingene inn i f.eks. Internet Explorer.

     

     

  2. Vet ikke noe om tester og sånn,

    men stemmer det at man ikke kan velge bort:

    - skjerm

    - tastatur / mus

    - operativsystem

    når man konfigurerer denne hos Dell?

    I så fall er den jo mye mer enn en tilsvarende Mac mini, og mindre egnet til Mediemaskin, IMHO.

     

    Skjerm blir ikke levert som standard utstyr, den må bestilles ekstra.

    Så det er bare tastatur og mus som blir levert utover det som følger med i Mac mini "pakka".

  3.  Har problemer med å få installert den nye, orginale ROM-updaten fra HTC.

    Når jeg begynner å installere så kommer det opp et installerings skjermbilde på telefonen, men etter noen sekunder så restarter telefonen, og da sier installasjonsprogrammet som kjører på PCen at den har mistet kontakt med telefonen.

     

     

    Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Opplevd det samme? Jeg er litt noob på dette, så t-skje er fint :)

     

    P.S: Har ringt HTC kundeservice, fikk beskjed om å ta en faktory reset, for så å kjøre programmet på nytt, men dette hjalp ikke. Fått beskjed om å sende telefonen inn, men dette tar jo evigheter, så håper det er noen som kan hjelpe meg.

  4. Jeg har til vane å slå av mobildata-kommunikasjon før jeg legger meg for kvelden, men når jeg skal slå på mobildata neste dag, så vil den ikke slå seg på.

    Ikonet viser ON, men dekningen øverst på skjermen viser ikke noe ikon. (Og får selvsagt ikke brukt noe med mobildata kommunikasjon heller).

    Så ender med at jeg må restarte telefonen.

     

     

    noen andre som opplever dette/har en løsning?

  5. Tidligere i helgen la jeg inn tre nye APN'er som beskrevet på Chess.no sine hjemmesider.

    Men etter at jeg gjorde dette, så har jeg hatt problemer med at jeg kommer på nett i noen applikasjoner og ikke i andre.

    Leste igjennom veilederen fra Chess, og så at jeg hadde hoppet over siste punkte på listen, restarte telefonen. Gjorde dette, og nå er alt helt 100... :)

    Så hvis det er noen som har problemer med tilkoblingen nå og da, og ikke har restartet etter å ha lagt inn nye APN'er, så anbefaler jeg å restarte straks! Det hjelper :) (ihvertfall for meg)

  6. Hei! Jeg vurderer nå å gå til anskaffelse av en HTC telefon, der valget står mellom HTC Touch HD og HTC Hero. Ett lite spørsmål: På amobils anmeldelse av Touch HD sier de at kvaliteten på Mp3-filene var laber. Noen som har samme mening som de?

     

    Fikk min Hero for tre dager siden, og kan si at jeg er utrolig fornøyd. Hadde tidligere en Touch HD, og var i tvil om jeg skulle ha touch mobil en gang til. Det var mye som var bra med HD'en, men os'et som ligger i bunnet følte jeg var som å gå tilbake til windows 3.11 på PC. Tungvint og gammeldags.

    Friheten som ligger i Android OS'et føler jeg ikke kan skrytes av nok. Det er også veldig deilig å slippe og dra frem pekepennen, som man noen ganger må på HD'en.

    Kan skrive endel mer om dette, men er det første jeg tenker på når jeg sammenligner disse.

     

     

    MP3 spilleren kan jeg ikke si så mye om, har ikke brukt dette så mye på verken HD'en eller Hero'en.

  7. Bruker du one call geirlor? Sliter med akkurat det samme, det skjer samtidig som at signalet blir borte. Vil gå så langt å si at one call\network norway suger, nettverket har alt for dårlig dekning...

     

     

    Jeg har nå hatt både Tele2 og Chess på min nye HD, men sliter veldig med signal forholdet på telefonen under samtaler. Mye støy/skurrer i min ende av samtalen, de jeg snakker med sier at jeg detter ut stadig vekk.

    Får nå tilsendt en service pose fra Chess, så de kan se på den, men jeg har ikke trua på at de kan fikse den.

    Er det noen andre som opplever dette problemet?

  8. Hei

     

    Fikk HDen min på torsdag, johoo :)

    Men jeg opplever at det er litt skurring under samtalene, og ganske så dårlig forhold når det var mye snø i lufta.

    Er det noen flere som har opplevd dette? Er det noen måte å sette opp mottaks styrken av signalet på eller no? Er litt irriterende når telefonen ellers er "perfekt" :)

  9. Steike, da er den bestillt fra elprice. Overkommelig pris med Telenor frihet. EI UKE ATT:)

     

    Siden du ikke bestilte før nå, må du nok belage deg på litt mer enn en uke. Siden alle forhåndsbestilte telefoner hos Elprice er utsolgt. Ringte de idag og de hadde 61 ordrer på ca 50 telefoner.

    Det var som pokker:( Grunnen til at jeg bestillte fra elprice er at de har tilbud om abonnement. Det ser ikke ut som om xd og mpx har det?

     

    Se på chess.no der har de telefonen til 4299,- men litt dyrere total pris da....

    Fordelen er at du faktisk kan bruke abonnementet da, siden du kan velge ChessEasy som abonnement :)

  10. Lite bevis på at "Hungry Hippo" sitter med et eksemplar av Touch HD.... ?

    Har jo bare svart på de spørmålene som de fleste vet svaret på fra før av.

    Hva med noen ferske bilder, og et svar på hvor du har fått tak i den fra?

    I fra utlandet blei litt tynt.

     

     

    Eg ser ikkje noe bevis.. Han har ikje mobilen :tease:

     

     

    Er jo lett å tro at dette er en bløff, når en ikke ønsker å svare på hvor telefonen kommer fra.

    Mange i dette forumet vil jeg tro har prøvd å få tak i telefonen så tidlig som mulig, men tydeligvis bare "Hungry Hippo" som har klart det..... ?

  11. Når jeg ser på en ny telefon så ønsker jeg etterhvert å vite hvordan brukergrensesnittet er, og hvilke programmer som ligger på den, hvordan disse fungerer... osv osv.

     

    Hvorfor legger ikke de forskjellige produsentene ut en nettbasert simulator hvor man kan trykke seg rundt i "telefonen" og starte de forskjellige programmene, surfe med nettleseren osv.

     

    Dette hadde jo vært utrolig kjekt å hatt tilgang til, før man skulle kjøpe telefon, siden man ikke får mulighet til å prøve telefonene før man kjøper dem.

     

    Noen som vet om at noe slikt eksisterer?

    Vet at T-Mobile eller noen, har laget en begrenset en for Android.

  12. Lite bevis på at "Hungry Hippo" sitter med et eksemplar av Touch HD.... ?

    Har jo bare svart på de spørmålene som de fleste vet svaret på fra før av.

    Hva med noen ferske bilder, og et svar på hvor du har fått tak i den fra?

    I fra utlandet blei litt tynt.

  13. Jeg skal til New York i slutten av juni, og har da tenkt å kjøpe meg en iPhone 16gb. Bør jeg vente til jeg kommer tilbake til Norge før jeg skifter "statsborgerskap" på'n? ;)

    Eller vil dette gå knirkefritt der borte, å jailbreake og gjøre den norsk? Tenker da også på når jeg putter inn mitt norske simkort, men der borte vil jo den logge seg inn på et amerikansk nettverk. Tror dere telefonen da vil gå i lås på et vis? Jeg mener, den er jo i utgangspunktet tenkt å brukes i AT&T sitt system :hmm:

    Har noen av dere jailbreak'an "over there"?

     

    Forøvrig syns jeg denne posten var interessant og en flott ting av trådstarter å legge ut.

    Tommel'n i været for at du har tatt deg tid til det :thumbup:

     

    Jeg har noen venner som studerer i NY, de har kjøpt iPhone og åpnet den til bruk for sitt norske sim-kort mens de har vært der, det har fungert helt fint.

  14. Jeg har også akkurat portert over til MTU og opplevd det som blir snakket om av problemer over.

    Men et annet problem merket jeg igår når jeg mistet signalet på RiksTV og skulle ringe til kundeservice, da fikk jeg beskjeden om at telefonnummeret ikke var i bruk, men når jeg brukte telefonen til min samboer med en annen operatør, så kom jeg gjennom med en gang.

    Jeg har også opplevd dette i andre tilfeller.

    Jeg forstår at det sikkert kan være vanskelig å starte opp som en ny operatør, men her er det ikke snakk om en stor feil, men en mengde med helt forskjellige feil. Man må jo da stille seg spørrende til hvor mye dette nettet faktisk er blitt testet før det er blitt åpnet for forbrukeren, eller om de bare har åpnet det direkte.....!

    Noen er mer avhengig av full mobilfunksjonalitet enn andre, av forskjellige grunner, jobb eller privat, så det er ikke så vanskelig å forstå at mange er svært frustrert av mengden problemer som har oppstått. Jeg må si at dette er veldig synd, fordi det går kraftig utover inntrykket av MTU som mobiloperatør.

  15. Hallo

     

    Jeg ønsker å trekke en usb-kabel gjennom et ferdig lagt rør i huset mitt, men røret er såpass lite at jeg ikke får plass til at usb kontakten henger på. Derfor lurer jeg på om noen vet om en plass hvor man får kjøpt løst usb-kabel uten ende kontakter, og endekontakter man kan skru fast selv?? (Alle endekontakter som er på de ferdigmonterte er jo støpt fast, så får ikke åpnet de.)

     

     

    Setter stor pris på alt av svar og evt. andre tips.

    P.S: Har egentlig samme problemstilling når det gjelder HDMI kabel.

     

    P.P.S: Nå har jeg akkurat funnet ut at USB kabelen ikke kan være lenger enn 5m før man må ha en slags repeter på kabelen, så da er jeg ute og kjører... Noen tips?

×
×
  • Opprett ny...