Jump to content

Azena

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Azena


 1. Yoyo 25 år fra Vågå (Innlandet) med altfor masse timer. Flere år med lagerfaring å spillte tidligere for 5Aces/Recess og rykka opp til 2.div TL å Main i ESEA. Er åpen for de fleste roller, har tidligere spillt awp men de siste åra har jeg hovedsaklig spillt entry. Er åpen til de fleste tilbud så sannt lineuppen virker lovende. Feel free to add om du har spørsmål. -steam: https://steamcommunity.com/id/azena/ -faceit: https://www.faceit.com/en/players/Azena -twitter: https://twitter.com/AzenaCSGO

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 2. Grunnet att laget har startet og splitte opp så ser jeg etter nye team muligheter.

   

  Er 23 år og bor i Oppland, Har spillt under rosteret i over 1 år og har hatt 2 sesonger i 3.div nå hvor vi har ligget midt på tabellen. Har å LAN erfaring fra Gigacon og The Gathering i løpet av det siste året, og har mulighet til å reise til framtidige LAN. Rifler for det meste, men har vært main AWP før så kan plukke den opp visst nødvendig. Har erfaring i alle rollene men vanligvis har jeg vært 3 eller 4 mann inn. Current team har vært practice heavy så har ikke så mye å vise til stats wise når det gjelder pugs men links til Esportal og Faceit ligger under.

   

  - 4000 timer

  - LAN erfaring

  - Strukturert tidligere team så nadebruk,

  rotasjoner, anchoring, trading og

  generell teamplay sitter inne.

   

  FACEIT: https://www.faceit.com/en/players/Azena

   

  ESPORTAL:

  https://beta.esportal.se/profile/Azena

   

  Add meg på steam visst det er interesse eller om det er mer du lurer på, så snakkes vi der.

  https://steamcommunity.com/id/azena/

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 3. Navn: Ola Rune "Azena" Jonsson

  Bosted: Vågå, Oppland

  Alder: 22

  Global på MM og var Gold på faceit, men for øyeblikket silver. "10 Loss streak, FeelsBadMan."

  Har 2500 timer fordelt over flere accounts og min CS stil er mer team-orientert enn att ett lag har en star som folk må håpe på shower opp.

  Spilt på forskjellige lag de 2 siste sesongene i Telenorligaen med varierende resultater.

  Takler fint kritikk og har i tidligere lag blitt sett på som han som holder motivasjonen oppe med å holde på humøret og ikke tilte. Har for øyeblikket ett meget åpent schedule så det og sette opp praccs rundt meg er ikke ett problem.

   

  Steam visst mer info eller samtale ønskes: http://steamcommunity.com/id/azena/


 4. Hey, ser etter nytt lag ettersom spillerne på det forrige mistet interessen å vi ble oppløst.

   

  Er 22 år fra Oppland og har rundt 2500 timer fordelt på flere brukere. Har spilt i Telenorligaen 2 ganger på forskjellige lag. Er global på MM og har currently Gold mmr på Faceit. Har forståelse om teamwork, rotering å anchoring så ser etter ett lag som har disse basicsene inne fra før. Har en positiv holdning så skal en del til att jeg tilter å jeg takler fint kritikk.

   

  Har for øyeblikket ett ganske åpent schedule og planlegger gå E-sport på FHS til høsten. Svar enten her, eller add meg på Steam så fortsetter praten der.

   

  Steam: http://steamcommunity.com/id/azena/

  Faceit: https://www.faceit.com/en/players/Azena

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 5. Lag ser etter en femtemann for å ordne ett fullt roster. Vi ser etter en all purpose rifler/entry fragger som takler kritikk visst det blir gjort feil, men ikke tyr til direkte flaming. Vi ser etter en som er klar til å bruke tid med teamet og bli en bedre teamplayer samtidig som du setter av tid på å forbedre deg individuelt. Det er ett pluss om du har tidligere team-erfaring.

  Alle i Lag er over 20 og har studier/jobb som vi setter av tid til, men vi tenker og pracce 2-3 ganger i uka med rundt 4 timer sessions.

  Vi startet med Telenorligaen nå i denne sesongen og fullførte med ett 2-2 resultat og vi planlegger bli med neste sesong. Har og tanker om å bli med i faceit turneringer og ordne scrims med andre lag.

   

  Requirements:

  18+

  Supreme eller høyere.

  1000 Timer on record.

  35+ Timer last 2 weeks.

  Takle kritikk.

  Ha viljestyrken til å bli en bedre spiller.

  Ha tålmodighet om att å bli ett bedre team tar tid.

   

  Kommenter enten under att du viser interesse og inkluder steamlink eller add http://steamcommunity.com/id/Asfano/ så tar vi en prat og en eventuell tryout.

   

  -Azena

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no

×
×
 • Create New...