Gå til innhold

icebear80

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av icebear80

  1. Ut i fra det du skriver her og slik du beskriver din opplevelse av spillet i den siste podcasten, så føler jeg vi har veldig forskjellig innfallsvinkel til dette spillet. Hvis man ønsker seg et såpass stort og komplekst spill og ikke vil bli holdt i hånda hele tida, så må man regne med å bruke manualen litt. Og gjør man det faller mange biter på plass og jeg føler at mye av det som er viktig for historien blir fortalt, bare man følger med på dialogen underveis. Men så har jeg også spilt det forrige spillet og kampsystemet etc er godt kjent for meg. Når det gjelder liten skrift så slet jeg også med det pga liten tv, løsningen ble å finne frem sakkosekken å sette seg halvannen meter fra tv'en. Koser meg stort :)

  2.  

    Ut i fra Gamer.no's skala ville jeg sagt at dette minst er en 7'er. Kan ikke se noen vesentlige problemer slik en 6'er skal ha etter kriteriene. Er for så vidt enig i at boss-kampene kunne vært litt mer varierte for å nå opp til et høyere nivå, men ellers er dette et spill som bare gir glede :)

     

    Dette sier Gamer om karakteren 6: "Et spill som får denne karakteren, er et ganske godt spill som mange vil kunne finne glede i. Her er det imidlertid vesentlige problemer som gjør at spillopplevelsen ikke nødvendigvis er like morsom hele tiden." (http://www.gamer.no/artikler/slik-vurderer-gamer-no-spill/151188#score6)

     

    Det er nesten bokstavelig talt slik jeg har vurdert spillet i anmeldelsen :)

    Jeg er bare ikke enig i at det er vesentlige problemer. Synes de momentene du nevner trekker mindre ned enn du gjør.

  3. At Wii U er svakere enn PS4/XBOne er det ingen som bestrider, men det er vel også slik at den har en veldig annen oppbygging enn de andre to og i bunn og grunn krever at et spill må bygges på dens premisser og ikke kan portes på noen vanlig måte. Så når spillene blir såpass store og avanserte som Project Cars så må man gjøre en ordentlig jobb og det nytter ikke å ta snarveier for å få dem til å fungere bra.

     

    Problemet i denne saken er at Slightly Mad Studios har tidligere gått ut og sagt at de gjør ordentlig jobb med Wii U versjonen, men nå viser det seg at de kun har forsøkt å ta en snarvei og prøver nå å komme seg unna. Litt usikker på hva som ble lovet under pengeinnsamlingen, men de har siden 2012 sagt at dette skulle komme til Wii U og jeg føler for de som har gitt dem penger i tro om dette skulle komme til Wii U.

     

    Er selv meget skuffet da dette hadde vært et soleklart kjøp på Wii U.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...