Gå til innhold

jenzemann

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jenzemann

  1. Mitt firma har også blitt lurt på samme måte som dere beskriver.  Selger refererte til en avtale som jeg aldri har hatt. Jeg ringte til Telefonkatalogen.biz da jeg fikk den første fakturaen og protesterte, uten at det hjalp.  Jeg skjønte at jeg ble lurt, men betalte den første fakturaen mot at jeg skulle bli slettet.  Jeg har et enkeltmannsforetak som ikke har behov for de tjenestene de tilbyr og hadde derfor avsluttet samtalen umiddelbart dersom jeg hadde skjønt at det dreide seg om et innsalg. 

    I september kommer det en ny faktura. Jeg sender mail hvor jeg viser til oppsigelsen pr telefon i mars. Får beskjed om at avtalen måtte ha vært sagt opp skriftlig.  De inngår altså avtaler pr telefon men aksepterer ikke at kunden kan si opp på samme måte.

    Setter meg ned og sender oppsigelsen på mail 18.september og får til svar at jeg er 5 dager for sent ute og at jeg nå har bundet meg til nye 32 måneder!!!!!!

    Jeg har anmeldt forholdet til politiet.  Anmeldelsen ble bekreftet av politiet 12.mai.

    Telefonkatalogen.biz har sendt kravet til inkasso og vil ta saken til forliksrådet. 

    Jeg vil legge ut ny informasjon når det skjer noe nytt i saken.  Skjønner at det er flere som er interessert i å følge disse sakene

×
×
  • Opprett ny...