Gå til innhold

carromad

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av carromad

  1. Ikke med mindre det var grovt ran, slik jeg forstår denne siden? https://www.ung.no/kriminalitet/1132_Hva_kommer_på_rullebladet__(politiattesten).html

     

    Ja, du kan bli lærer!

     

     

    Det var godt å høre! Var et veldig dumt valg jeg gjorde og tenkte virkelig ikke over dette, 1 UKE FØR INNTAK TIL HØYSKOLE!! Hvor dum går det an å bli, håper virkelig at jeg kommer inn tross det at det kanskje kommer på rullebladet! Tusen takk :) 

  2. Hei! For et par dager siden søkte jeg på et par restplasser til universitet og høyskole høsten 2017. Jeg hadde ingenting på rullebladet mitt så jeg søkte på barnehage og tenkte det var den beste løsningen for meg. Nå igår ble jeg tatt i å stjele mat fra en butikk i nærheten av meg og tror butikken kommer til å anmelde. Jeg krysset av ja på alt og innrømte straffskyld, men vet ikke om butikken inviterer meg inn til konfliktrådet eller om de vil gå til politiet. Jeg har skikkelig dårlig samvittighet og gjorde det kun fordi jeg ikke ville fortelle til vennene mine at jeg ikke hadde nok penger til mat.
    Nok om det,- jeg har komt inn på barnehagelærer studiet i Bergen og har søkt om politiattest. Om det kommer på rullebladet mitt at jeg ble tatt i å stjele varer for et par hundre kroner så ødelegger vel det veldig mye?  

    Så spørsmålene mine er:

     

    1. Kan jeg fortsatt komme inn på barnehagelærer selv om det står noe om tyveri eller nasking på rullebladet eller er det for alvorlig til å jobbe med barn?

    2. Kan jeg komme inn på noen av de andre restplassvalgene mine om jeg blir avvist fra Bergen pga rullebladet, selv om jeg har takket nei til dem for å kunne takke ja til Bergen?

     

    Hilsen nervøs og redd jente. 

  3. Hei!

     

    Jeg jobber i kongeparken og jeg er fadder for ca 65 stykker. Det å være fadder vil si at man er en god rollemodell og er tilstede for å hjelpe de andre man jobber med i løpet av en periode på ca en måned. Jeg har blitt utvalgt til å være en slik fadder, og det er pålagt å ha en faddersamling for alle jeg er fadder for. De fleste har hatt en felles grillkveld der de griller pølser og burgere, og der man gjerne bader.

     

    Jeg vil gjøre noe litt mer kreativt, men siden det er snakk om 65 stykker bør det helst ikke være dyrt, eller koste penger, og kan heller ikke ha det hjemme da jeg har for liten plass.

     

    Ideer?

×
×
  • Opprett ny...