Gå til innhold

Id4ever

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Id4ever

  1. Hvorfor må det ha så mange tillatelser?

     

    Jeg har fjernet to av tillatelsene i siste versjon, forhåpentligvis uten at det går ut over brukeropplevelsen. De gjenværende tillatelsene er som følger:

     

    • INTERNET: nødvendig for kommunikasjon med serveren.
    • ACCESS_NETWORK_STATE: nødvendig for å sjekke om telefonen har en nettverksforbindelse.
    • READ_PHONE_STATE: brukes for å automatisk generere et unikt passord for brukeren din, basert på telefonens unike id.
    • READ_CONTACTS: nødvendig for å kunne invitere venner fra kontaktlisten din til å spille.
    • GET_TASKS: nødvendig for å detektere hvilken applikasjon som har fokus, og brukes for å forhindre at reklame lastes ned / vises når Wordfeud ikke har fokus.
    • RECEIVE_BOOT_COMPLETED: Wordfeud kan med jevne mellomrom sjekke status for de spillene du deltar i og gi deg beskjed dersom det er din tur. For at dette skal fungere etter at telefonen er rebootet, er det nødvendig med denne tillatelsen.

  2. boardcuddy.th.png mainkl.th.png

     

    http://wordfeud.com/

     

    Jeg har de siste månedene drevet å utviklet et gratis online-spill til Android kalt Wordfeud. Som bildene viser så er dette inspirert av Scrabble og spillet Words With Friends for iPhone. Per i dag er det støtte for engelsk og norsk ordbok, men jeg planlegger støtte for flere språk i fremtiden.

     

    Det begynner snart å bli klart for første release til Android Market, men jeg skulle gjerne ha fått testet det på andre mobiler enn min HTC Desire. I den anledning hadde jeg satt stor pris på om noen her inne er interessert i å prøve spillet. Det kan fritt lastes ved å scanne følgende QR-kode:

     

    wordfeudfree_qr.png

     

    Jeg setter stor pris på alle slags tilbakemeldinger, enten her, på PM, mail ([email protected]).

     

    Edit: nå tilgjengelig i Android Market.

  3. Er det noen som vet hvor man får kjøpt trådløst nettverkskort i PCI-utgave som støtter draft-N 2.0 og 5 GHz båndet? Planlegger å kjøpe en Netgear WNDR3300 router, og vil gjerne ha muligheten til å bruke 5 GHz båndet da det er veldig mye trafikk på 2.4 GHz der jeg bor. Har sett at Netgear har et USB-adapter som støtter 5 GHz, men jeg vil ha PCI-kort med ordentlige antenner.

  4. Hypotetisk spørsmål: Jeg selger bilen min og leverer salgsmelding til vegvesenet. Ny eier bestemmer seg (etter salget og uten at jeg vet det) for å bruke bilen som delebil, og betaler derfor ikke omregistreringsavgift. La oss i tillegg si at han ikke gjør noe for å avregistrere bilen. Det går et år og ny årsavgift skal betales. Spørsmålet mitt er egentlig hva som skjer da. Vil jeg eller den nye eieren motta krav om å betale årsavgiften?

     

    Jeg vil jo anta at etter at vegvesenet har mottatt salgsmelding så er det som skjer videre med bilen helt ute av min verden, men hvem vet.

  5. hei, en venn av meg har tenkt til å kjøpe en plasma tv 42 tommers til maks 15000.

    Den skal brukes mest til tvtitting og dvd.  Den skal være hd klar så klart men når det gjelder oppløsning ,lysstyrke, tv tuner og kontrast så har jeg ikke så mye peiling. Vet ikke hva som lønner seg å ha, hørt det er bra med tuner men kan ikke så mye om de andre spesikasjonene.  Så jeg lurte på om noen kunne gi meg tips til en god plasma tv til maks 15000 , gjerne meg veggfeste og integrerte høytalere.

    6148775[/snapback]

     

    Er du villig til å bestille fra Sverige får du LG RZ-42PX4R til ca. kr 14500 inkl. mva og frakt. Har selv bestilt denne fra Fyndbörsen. TVen koster fortsatt over 20000 de fleste steder i Norge.

     

    Edit: Ser nå at Fyndbörsen har fjernet denne modellen fra sidene sine, men det er uansett mye å spare på å handle hos dem.

  6. I natt kl 03 skulle nummeret mitt porteres fra Telenor (kontant) til Noextras. Da jeg våknet i dag skiftet jeg derfor til det nye SIM-kortet. Problemet er at telefonen (Siemens S55) bare står og søker etter nett. Trykker jeg på "Info" står det "Apparat avvist". Har prøvd kortet i en eldre Siemens og da fikk jeg en liknende melding ("Ugyldig mobiltelefon" tror jeg stod). Telefonen er ikke operatørlåst og jeg har dekning (bor i Trondheim).

     

    Noen som har vært borti noe liknende? Begynner nesten å angre på at jeg skiftet abonnement for nå virker ikke mitt gamle SIM-kort heller. Frustrerende å være uten mobilforbindelse. Noextras har ikke svart på mailen jeg sendte i morges og ikke ser det ut til å være mulig å ringe dem heller.

  7. Noen som kan si noe om "normal" leveringstid fra netshop? i følge sidene deres var alle komponenter på lager så jeg håper de er raske.

     

    Så da er det vel bare å smøre seg med tolmodighet og glede seg til pakken kommer!

     

    /Swiffer

    5235888[/snapback]

     

    Jeg bestilte en 259IEN fra Netshop kl 4 i natt. Kl 12:23 fikk jeg mail om at den var satt sammen og klar til sending, tror ikke leveringstiden er noe å klage på :)

  8. Hei,

     

    Min søster skal ha PC og har spurt meg om råd. Hun har ikke spesielt store behov, så lenge hun kan surfe på nettet, legge inn bilder fra digitalkamera, spille MP3'er og liknende burde PCen være god nok. En ting som er viktig er gode support-muligheter, slik at hun kan få hjelp dersom det skulle bli problemer med PCen (vi bor 100 mil fra hverandre så det er ikke alltid jeg kan hjelpe :))

     

    I utgangspunktet tenkte jeg å anbefale enten Dell eller Elkjøp, mest på grunn av pris, og hvis hun kjøper den hos Elkjøp kan hun bare ta den med dit hvis det skulle bli problemer. Har også sett at Dell tilbyr tilsynelatende gode supportordninger. Det eneste aberet er at jeg ikke har noen erfaring med disse da jeg selv alltid bygger min egen PC.

     

    Jeg er derfor interessert i å høre hvilke erfaringer folk har med disse butikkene når det gjelder ferdig-PCer, og eventuelt hvilken PC folk anbefale. Kan godt komme med andre forslag når det gjelder butikker også. Her er noen minstekrav, husk at lav pris er viktig:

    - helst flatskjerm

    - 512MB ram (kan kanskje gå ned til 256MB, men er vel best med 512 når man skal ha XP)

    - ~100gb harddisk

    - XP home

    - sikker også en fordel om lyd/høyttalere medfølger

    Edit: Antivirus bør også medfølge

     

    På forhånd takk

  9. Har idag et .no-domene registrert hos webhuset.no. De skal ha kr 100 + moms for å endre/legge til en navnetjener. Siden jeg planlegger å bytte alle navnetjenerne jeg har nå (3 stk), tenkte jeg at jeg like godt kunne overføre domenet mitt til en annen registrar som gjør dette gratis. Noen som kan komme med anbefalinger? Det beste hadde vært om jeg kunne administrere slikt selv via et kontrollpanel (som hos godaddy.com), men det er ikke absolutt nødvendig.

  10. TV'en behøver ikke nødvendigvis støtte NTSC. Det holder at den greier å synkronisere seg med et 60Hz RGB-signal (PAL-60), noe nesten enhver TV produsert etter ca 1990 greier (forutsatt at den har RGB scart). Så hvis du ikke allerede har det vil jeg anbefale at du går til innkjøp av en RGB scart-kabel til PS2'en din. Jeg kjører nettopp dette oppsettet med en moddet PS2 på en Panasonic TV som ikke støtter NTSC.

  11. jeg har bare ett spm til; Hva skal jeg bruke som utgangspunkt når jeg skal hente ut infoen til hver enkelt bruker fra mysql-databasen i minside.php, hvis jeg ikke har brukernavn å ta utgangspunkt i lenger?

    Nå er det år og dag siden jeg skrev et innloggingsskript i PHP, men kan du ikke bare bruke:

    $_SESSION["bruker"]= $brukernavn;

    istedenfor

    $_SESSION["bruker"]= true;

    ? På den måten kan du jo bare slå opp på $brukernavn i databasen for å finne nødvending info.

×
×
  • Opprett ny...