Gå til innhold

SSondre

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SSondre

  1. Skjønner ikke de som legger skylden på Fellaini, var en av de som spilte best i rødt i dag. Rooney er det største problemet. Klarer ikke å sentre enkle pasninger, og ødelegger flyten i spillet. Rooney må ut, Pogba på SOM. Shaw, Rashford og Fellaini er de eneste som var gode nok i dag.

     

    Vil se noe slikt mot Leicester:

                        De Gea

    Valencia - Bailly - Blind - Shaw

                Herrera - Fellaini

       Miki    -    Pogba   -    Rashford

                        Zlatan

  2. Har dilla på brettspillet risk om dagen. Tenkte derfor å lage en tråd angående spillet hvor strategi og taktikk kan bli diskutert. Har spilt nesten utelukkende Risk Legacy, det ordinære spillet, men andre utgaver kan også bli diskutert.

     

    Fyrer opp noen spørsmål for å starte tråden:

     

    - Hvilke kontinenter liker dere best, og hvorfor?

    - Starter dere defensivt eller offensivt, og hvorfor?

    - Hvordan fordeler dere troppene i begynnelsen av spillet? 

     

    Risk-Board.jpg

     

  3. Når kommentatorene konkluderer med at Froome har vunnet, uten at siste etappe er syklet, virker det som om de FULLSTENDIG utelukker muligheten for at Quintana kan vinne med 72 sekunder på siste etappe. Skjønner dette, i og med at etappen er flat og fordi Froome vanligvis er bedre enn Quintana på en slik etappe. Skjønner jo at muligheten er veldig liten, men om Froome hadde skadet seg, kunne vel Quintana vunnet? Eller er det slik at siste etappe bare er en slags æresetappe som ikke teller i sammendraget? 

     

    Mulig dette var et dumt spørsmål, jeg er ingen sykkelekspert :)

  4. Leter etter navnet på en film. Handlingen går ut på at en pilot kaster ut en colaflaske fra et fly, og at flasken lander i et urfolks territorium. Flasken blir ansett som en gave fra gud, men urfolket finner kjapt ut at flasken bare medbringer uhell og krangel. 

  5. Finnes det ett ord som brukes når en ting påvirker noe annet, og omvendt? Når årsak og virkning går begge veier?

     

    Fattigdom kan utløse krig, men krig kan også utløse fattigdom. Hva kalles dette? 

  6. Solid sykkel, absolutt et bra produkt. Derbi er en av de mest populære mopedene, og det er for en grunn. 

    Legg merke til at dekalene er fjernet, noe som vil senke annenhåndsverdien. Dette må du tenke på til den dagen du selv skal selge, men det er noe du kan bruke for å prute. 

    Takk :)

  7. Tror ikke på noen form for guddommelighet i simpelheten fordi det ikke finnes noe bevis på at det eksisterer. Jeg tror at alt er påfunn av mennesker brukt for å forklare det uforklarlige. Mange bruker argumentet om universets (hittil) uforklarlige skapelse som begrunnelse for at det må finnes en Gud som har skapt det, men da spør jeg igjen: Hvordan forklarer man at Gud bare oppsto?

     

    Dessuten mener jeg at om det hadde vært en Gud, mektig nok til å skape et univers, hvordan er det mulig at det fortsatt er krig i verden? Hvorfor har ikke verdens lidelser blitt tatt hånd om? 

×
×
  • Opprett ny...