Gå til innhold

linedokken

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av linedokken

  1. Noen som har noen tanker rundt tiltak mot psykiske plager hos ungdom? Altså hvordan en kan forhindre det?

     

    Har nok mye med sosiale medier å gjøre de siste årene, så å lære om nettvett på skolen er kanskje noe å ta opp, men sliter litt med å komme på flere tiltak

    Det står mye interessant her, som er veldig relevant i forhold til temaet :-)

    http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=Content_7242&Main_6157=7239:0:25,8904&MainContent_7239=7242:0:25,8906&Content_7242=7244:110703::0:7243:12:::0:0 

  2.  

    Er det noen som vet om det er lov til å bruke PC under morgendagens eksamen? :-)

     

    Kommer an på. Som privatist i Oslo er det lov å bruke egen PC, men dersom du tar eksamen på skolen din er det opp til skolen ifht. til hvilket rom dere tildeles. Det skal stå i forberedelsesdelen din om det er lov: "Alle hjelpemidler tillat".

     

    Ok. Men jeg sitter jo med akkurat samme forberedesesdel som resten her. Alle har jo fått den samme. Så da får jeg vel bare anta at det er lov til å bruke pc i morgen da. 

  3.  

     

    Som tidligere nevnt er folkehelseinstituttet og den fullstendige NOVA-rapporten gode kilder

    Hvor finner man den fullstendige NOVA-rapporten. Prøver å søke det opp på nettet. Men jeg får bare opp den samme som står i forberedelsesdelen..

     

    http://www.hioa.no/Om-HiOA/Senter-for-velferds-og-arbeidslivsforskning/NOVA/Publikasjonar/Rapporter/2014/Ungdata.-Nasjonale-resultater-2013 

     

     

    Ja, det er jo den samme rapporten, bare at forberedelsen er et utdrag..

     

    Ja, jeg så det rett etter at jeg hadde skrevet mld. Er bare sinnsykt stresset. 

  4. Jeg skal også ha eksamen i sosialkunnskap i morgen. Men denne forbredelsesdelen, gjelder det for meg også, selvom jeg tar opp faget som privatist? 

     

    Jeg har også sett at det flere ganger blir gjetatt at: ungdommer særlig jenter rapporterer om psykiske helseplager i hverdagen.

    Men jeg syns det er vanskelig å finne ut av hvordan oppgaven i morgen kommer til å bli. Og jeg sliter også med å finne relevante kilder på nettet. Har noen noen ideer eller forslag til hvilken side man burde søke etter kilder som vi kan ta med til eksamen? :-) 

×
×
  • Opprett ny...