Gå til innhold

Tabaqui

Medlemmer
  • Innlegg

    677
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tabaqui

  1. hva slags skruer\bolter bruker du? i fronten og sånnt?

     

    Brukte syrefaste M4x40 unbraco bolter fra Clas Ohlson og kappet dem til riktig lengde ettersom behov. Trenger ikke den syrefaste delen av dem, men fargen er noe mattere og mer "titanaktig" enn vanlige bolter.

     

     

    hva bruker du når du fester Sotningsfilmen??...sry for at jeg spør så mye..men første gang jeg gjør mitt kabinett litt anderledes... inv_biggrin.gif

     

    Som DJ Ovin sier er det bare å klistre den på. Filmen er som et eneste stort klistremerke. Du bare fjerner beskyttelsespapiret og legger på. Problemet er å unngå luftbobler og rynker underveis.

     

    oen som vet om noen måter å feste plexiglass på i tre?..har tenkt på en måte..skal liksom frse ut et spor fra en 10mm plexiplate og så lim nedi så legge på plass glasset med ferdig borret hull til bolter...men vet ikke helt om det vil bli så sterkt..noen som litt erfaringer her?

     

    Har ikke noe erfaringer med dette, men det jeg ville gjort er følgende:

    Fres ut et spor i fineren som er like dypt som plexien er tykk og ca 1,5 cm bredt. Kutt til plexien så den passer nøyaktig i sporet. Du kan nå drille huller direkte gjennom plexien og fineren og feste med bolter. Dersom du vil at ikke festingen skal synes kan du prøve å feste med lim eller dobbeltsidig tape.

  2. Har ikke noen nye store prosjekter på gang om dagen desverre. Alt for mye å gjøre ellers. Måtte dog bytte ut skjermkortet og den ene skjermen forrige helg pga kortslutning etter en lekkasje i den ene kjøleblokka. Nå er GPU passivt kjølt uten vann, og med den ute av sløyfa falt temp på cpu med et par grader.

     

    @Bartman2k

    Er nok ikke aktuelt å bytte ut radiatoren. Den passer akkurat i kabinettet og tar opp hele bunndelen, så hadde den vært en cm større in noen retning hadde den ikke gått inn. Kjølingen funker som en kule allerede, så jeg har i grunn ikke det store behovet for noe bedre ytelse.

     

    @Klikka

    Kunne kjøpt hele kabinettet ferdig sotet såvidt jeg husker, men for meg er mye av moroa å gjøre det selv. Tror heller ikke jeg ville fått det samme speilblanke resultatet med ferdigsotet plexi.

  3. Lenge siden jeg har vært innom her nå. Moro det er litt liv i loggen enda.

     

    @mekkern: Er ikke så vanskelig å få plexien mørk. Enten kan du lakke på baksiden (forsiktig i tynne lag, ellers krakkelerer plexien lett) med matt sort lakk. Hvis du vil ha det gjennomsiktig kan du bruke sotningsfilm som du får hos diverse bilrekvisitaforhandere. I prosjektet her har jeg brukt begge metodene.

  4. Takker alle sammen. Moro og se at det ble liv i prosjektet igjen.

     

    Eneste jeg ikke liker er de litt mange skruene på frontplaten.

     

    Hehe. Jeg synes de er kule. Godt at ikke alle har lik smak. De hadde blitt kjedelig det.

     

    men ville det ikke vert vensentligt bedre kjøling med en dyseløsnig direkte på "ribba" til NB og GPU?

     

    Meget mulig. Jeg er absolutt ingen vannkjølingsguru, så dette var i grunn et pilotprosjekt. Grunnen til at jeg har valgt å ikke lage flere dyseblokker er at pumpen ikke er av de aller kraftigste, og jeg tror det hadde laget et ganske stort flow-problem. Denne maskinen ble i utgangspunktet laget for å være stillegående, ikke for å klokke best mulig.

     

     

    Vært i utenandstjeneste? Så noe på et av bildene som ga meg et hint...

     

    Stemmer nok det. Jobbet som Medic i KFOR VI/ KFOR VII

  5. eg fant akuratt denna worklogen, og gleda meg stort over at noen faktisk klarte å få noe til å se pent ut.. Min interesse dabbet dessverre fort vekk med en gang jeg pluselig så jallalys!

     

    Hehe. Godt alle ikke har lik smak, da hadde det fort blitt kjedelig. Synes også det ser håpølst ut med masse lus i forskjellige farger, derfor har jeg prøvd å holde det så rent som mulig med å holde meg til sort, alu og blått. Synes nå selv det ble bra, selv om "fjortiss faktoren" absolutt er tilstede :!:

  6. Hvor er det du har kjøpt sotningsfilm? Jeg har samme kabinettet, du har vel ikke patent?

    Sotningsfilmen er kjøpt på Thorsov Bilrekvisita, men vil tro de aller fleste bilbutikker har noe sånnt. Ta deg god til når du skal legge den på. Er drit vanskelig å få det jevnt uten luftbobler pga viftehullene. Synes i grunn bare det er hyggelig at folk liker resultatet og har lyst til å lage noe liknende.

  7. Spennede prosjekt. Tror det er et problem til som kan oppstå. Håper du har tenkt på det. Når du satser på å kjøre dette uten vifter (eller bare med en på lav hastighet) og pakker HW såpass tett som du må her vil du uansett få en utrolig dårlig luftgjennomstrømning. Selv om du vannkjøler det viktigste er det flust med komponenter som er avhengige av litt frisk luft for å ikke bli fryktelig varme (mosfets osv). Håper du klarer å unngå det, for det ser utrolig spennede ut. Tror allikevel du bør tenke gjennom før du setter i gang. Kjipt å bruke såpass mye tid på å få noe til, og så viser det seg at det ikke fungerer i praksis. Går evt an å ta vekk peltierløsningen for å få bedre luftgjennomstrømning, men det hadde vært utrolig gøy å se om det virket som planlagt.

     

    Lykke til!

  8. Vært borte noen dager. Er jo skjedd endel her siden sist.

     

    @Coolkid: Kan nok godt ha vært meg du så. Tok i alle fall bussen ca da..

     

    @illvit: Har ikke hel kontroll på hvor mye dette har kostet. Vet egentlig ikke om jeg vil vite det heller.. Med HW tipper jeg mellom 20 og 30 et sted.

     

    Ellers må jeg si takk for alle andre hyggelige kommentarer. Moro å ha i bakhodet hvis man skal begynne på noe nytt en gang.

×
×
  • Opprett ny...