Gå til innhold

nikla-

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nikla-

  1. Jeg er 96'er, søkte 25 februar(egt 28. jan, men endra) og fikk ikke hybel gjennom SiT.. de sier iallfall at det ikke er sannsynlig frem til semesterstart :( Mange venner på samme alder fikk hybel der, så jeg regner med de har prioritert de tidligste søknadene - ettersom min var senest.. ENDRING: Det går bare på alder, jeg hadde bare uflaks, skriver de.

    Noe positivt i dette er at de resterende hybelsøkerne ikke betaler noen utgifter enda, og det er mange som må betale 2-3 unødige måneder fordi NTNU alltid har mange flere søkere enn de kan ta opp :) Det er fortsatt håp om flere hybler, men sikkert lurt å sjekke ut det private markedet og. Ellers kan man få bo på lerkendal scandic(kjempe fancy hotel, var der for litt siden) for 4500,- mnd (150,- dagen). Dette er en midlertidig ordning fra 5aug til 9sep(Tak over hode) for de som fortsatt leter frem til studiestart.

     

    ENDA EN ENDRING: Fikk hybel gjennom SiT! Og det var kjempegreit å finne hybel på det private markedet, men pass på kontraktene! SiT hadde en veldig mye greiere kontrakt enn 2 andre jeg så på like før. Se spesielt på bindingstid. Litt kjipt å måtte leie et helt år om du tilbud om noe bedre bare noen dager senere.. SiT har en mnd.

  2.  

     

    Det var det jeg rakk å gjøre.. Mista veldig mye tid på grunn av 2 dumme feil i oppgave 1 og 2 som gjorde at jeg kasta bort over 1 time på å fikse det. Klarer ikke å tenke på dette mer, noen andre som kan si meg hva jeg mangler for at dette skal virke? :)

    Retta litt på den og så faktisk at det var et uhell med syntaksen i frame 3. Om du hadde brukt innrykk for hver "{" kunne det vært lettere å spotte feilen. Koden var korrekt ellers, bare jeg som er veldig pirkete på syntaksen din om du ser i fila  :dremel:

     

    Ååå Tusen takk :) <3 Mye dumme ting man gjør når man stresser og har dårlig tid.. Får bare håpe at jeg får noe over 3, hadde vært dumt å stryke på eksamen når jeg ligger på 5/6 til vanlig i it2.. haha uff... Men kunne du også retta oppgave 3? eller ihvertfall se litt på den og gi meg en tilbakemelding, om du har litt tid? :)

     

    Det var mye bra der og, og etter 20 ekstra linjer funker koden der og  :grin2: Måtte lage MovieClips ut av ringene og, men ellers skal den være innefor femmerkrava nå, kanskje 6, fila følger trossalt oppgava  ;)

    Oppgave 3 Eksamen fla.zip

  3.  

    Har så lyst til å se hvordan andre gjorde det, kan noen legge ut?

    Her er min:

    http://simen.codes/web/informasjonsteknologi-2-eksamen-2015/

    Tror det falt ut en 'a' (data.js -› dat.js) når jeg leverte som gjør at videoen ikke fungerer. Noen som vet om det blir trekk for det?

     

    Mer perfekt kan det ikke bli, tror den lille 'a'en kan godtaes  ;) Men blir litt beskymret av at det ligger kodesnutter ute på nettsiden din (Den var fin forresten) og sensor kanskje kan finne navnet ditt via plagiatkontroll.. Kan gå an å foreløpig legge filene ut, så koden i det karakteren er tilbake, bare for å være på den sikre siden  :)

  4. Det var det jeg rakk å gjøre.. Mista veldig mye tid på grunn av 2 dumme feil i oppgave 1 og 2 som gjorde at jeg kasta bort over 1 time på å fikse det. Klarer ikke å tenke på dette mer, noen andre som kan si meg hva jeg mangler for at dette skal virke? :)

    Retta litt på den og så faktisk at det var et uhell med syntaksen i frame 3. Om du hadde brukt innrykk for hver "{" kunne det vært lettere å spotte feilen. Koden var korrekt ellers, bare jeg som er veldig pirkete på syntaksen din om du ser i fila  :dremel:

    Oppgave 2 Eksamen fla.zip

    • Liker 1
  5. Dette er min besvarelse. Føler den skal være ganske solid, men en vet aldri med sensoren som retter.. Vet heller ikke om det var meninga å trekke med både spesifikasjoner, wireframes(brukergrensesnittskisser), UI(Design) og usecase(UML/Handlingsdiagram med normal flyt(happy flow) og unntak). Det er ikke alltid nødvendig med alle, og siden de brukte "/" mellom hver mener jeg at det er nok med 2 av de på eksamen. Gjerne post mer her! Likte å se hva andre har svart  :)

    Nais prove.zip

×
×
  • Opprett ny...