Gå til innhold

Sheikhster99

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sheikhster99

  1.  

     

    kan noen vær så snill å svare!! på oppg A2 skrev jeg en svært liten tekst om sult. men man skulle vel ikke bare skrive to setninger om sult??

    Det sto max 140 TEGN ikke ord
    Men det stod i forklaringa at Twitter er en kortmeldings program som man skriver nyheter på 140 tegn... I oppgave forklaringa stod det at man skal skrive en SVÆRT KORT TEKST, det stod ikke noe om at vi skal ha 140 tegn. Jeg tror de bare hintet om at man ikke skal skrive en ekstrem lang historie og at man skal begrense seg.

     

    Eksamensvaktene våres sa maks 140 tegn, så jeg stolte på de.

  2.  

     

     

     

    Blir med her

     

    Eksamen gikk helt greit, gambla litt på del B. Er vanligvis god i norsk, men er også usikker på twitteroppgaven. Skrev 200 ord, måtte vel ikke være 140?

    I oppg.teksten stod det 140 TEGN, ikke ord. Hvis du har skrevet 200 ORD, så sorry men tror du misforsto oppgaven da :hm:[/ nei, dere misforsto ikke oppgaven, det ble skrevet i introduksjonen til oppgaven at en twitternovelle kan ha maksimalt 140 tegn. I selve oppgaveteksten, som er markert med fet skrift står det bare at vi skal skrive en svært kort tekst, det er ikke oppgitt hvor mange tegn/ord vi skal skrive. I tillegg står det i eksamensinformasjonen på første sida, at selve oppgava står skreve med fet skrift. :)

    Eksamensvaktene våres sa det var maks 140 tegn

×
×
  • Opprett ny...