Gå til innhold

Wolf22

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wolf22

  1. KLARTE DET!!

     

    Fikk "sett opp varselstrekanten", og da lo jeg rett og slett. Gode gamle nummer 6 slår aldri feil! Hadde ikke særlig mange feil, tok en luke foran et vogntog som jeg "egentlig" ikke burde ha tatt, også trenger jeg ikke å kjøre i 2. gir i hver eneste rundkjøring. Jeg kjørte en smule defensivt på starten, men jeg overlevde, og jeg FIKK LAPPEN!

  2. Jeg har oppkjøring i morgen tidlig klokken 9:30... Ganske bra tidspunkt, og jeg har en liten kjøretime klokken 8.45. Er såvidt litt nervøs, men tipper det blir verre i morgen.

     

    Er usikker på sikkerhetsspørsmålene - vet at det ikke avgjør hele saken, men er redd for å få noe jeg må slå opp i vognkortet for å finne ut av. Skal spørre kjørelæreren om det i morgen. Er ganske sikker på kjøreegenskapene mine, men møtte noen situasjoner når jeg var ute å kjørte i dag som jeg ikke helt fikk til - for eksempel fotgjengere (de dukker jo opp overalt!). Jeg må huske på å kjøre litt saktere!

     

    Heldigvis er ikke Gjøvik verdens navle, spesielt ikke på tirsdager, så forhåpentligvis blir jeg en av veldig få biler ute på gatene her i morgen...

     

    Kan dere gi meg noen eksempler på sikkerhetsspørsmål? Jeg vet om å sjekke mønsterdybde, bremsevæske, sette opp varselstrekanten (ja takk), bremselys, tåkelys...

  3. Hei, jeg var i USA nettopp og fikk kjøpt en Logitech MX1000 til en billig penge. Jeg har brukt ned i ca. 3 mnd. nå og ikke hatt noen problemer med den.

     

    Før nå. Musa lader seg rett og slett ikke opp! Jeg har prøvd å bytte støpsel og alt det der, men det hjelper ikke.

  4. Må jeg da betale toll for PCen? Den kostet ca. 10 000 NOK, betyr det at tollavgiften kommer på ca. 2500 kr?

    Det er vel ikke toll på den men MVA som er på 25%.

    Ja, det var vel det jeg mente, så da må jeg betale ca. 2500?

     

    Med mindre du kommer tuslende gjennom tollen med en emballasjen rundt og fakturaen klistret på utsiden, så tror jeg ikke dette vil by på noe særlig problem. Jeg regner da med at du har bestilt en bærbar. Dog, det er en liten etisk betenklighet ved dette, da det med rette vil kunne kalles smugling. Da er det opp til deg hvor mye du stoler på at politikerne vil bruke de pengene du eventuelt vil betale på en fornuftig og hensiktsmessig måte.....

     

    Du tar faktisk litt feil - jeg har bestilt en stasjonær :roll: Faren min (som er veldig imot dette kjøpet, må jeg si) har sagt at det er "ulovlig" å smulge den gjennom tollen. Hmm, han går ikke akkurat gjennom rød sone når han har vært på ferie han heller. Dessuten la han til at jeg kan bli anmeldt og greier, så jeg er litt usikker...

  5. Jeg skal til USA om kun fire dager, og jeg har bestilt en PC som jeg skal hente der. På vei hjem igjen virker det som jeg må betale toll. Jeg ser at man kan ha med seg varer med en verdi på inntil 6000 NOK, og maskinen jeg har kjøpt overskrider dette beløpet med glans.

     

    Må jeg da betale toll for PCen? Den kostet ca. 10 000 NOK, betyr det at tollavgiften kommer på ca. 2500 kr?

  6. Hei, jeg vet ikke helt om dette er riktig forum, men prøver uansett.

     

    Jeg vet at man kan få Media Player til Mac - jeg har prøvd å laste den ned selv. Men når jeg skal installere skjer det absolutt ingenting. Det står at den søker i Macintosh HD, og at det er 508 filer som skal installeres, men ikke noe mer. Jeg har den gamle versjonen, men den er jo ikke til OS X. Noen ideer?

  7. De fleste Samsung-mobiler, tror jeg. Jeg har en SGH-P400, hvor det er en stor lysdiode på forsiden (når den er lukket igjen). Den blinker i alle mulige farger når noen ringer, slutter ikke å blinke når du har fått en melding, blinker når du har dekning på mobiler, når du skrur på/av... Du har vel ikke lyst til å kjøpe den? :D

  8. Hei.

     

    Jeg har en Samsung SGH-P400.

     

    I går satt jeg og skulle skrive en melding, da jeg tastet ordet 'Christoffer'. Automatisk trodde jeg det kom til å stå 'Christødder', så jeg trykket på 0-knappen for å skifte ordet. Da måtte jeg igjen skifte ordet tilbake til 'Christoffer'. Så trykket jeg på Ring til-tasten, men ingenting skjedde. Jeg prøvde å gå ut av meldinga, og å skru den av. Til slutt måtte jeg ta ut batteriet. Da jeg skrudde den på igjen, var bakgrunnen helt hvit, og flere av bildene i 'Mine bilder' så ut som masse forskjellig fargede pixler. Da jeg prøvde å gå inn på de, klikka mobilen, slik at jeg måtte ta ut batteriet til slutt.

     

    Jeg gikk bort til en mobilbutikk for å spørre hva som var galt, og fyren sa at jeg burde sende den inn til softwareoppdatering. Han sa også at det kom til å koste ca. 450 kr.

     

    Er det noen andre som har opplevd det samme, og burde jeg sende den inn til reperasjon?

×
×
  • Opprett ny...