Gå til innhold

etm

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av etm

  1. Jeg fikk også denne bærevesken, men jeg tror den det har vært klaga på er den jeg fikk først. Den var i tøy og hadde kun et rom. Var absolutt ingen beskytelse!

     

    Den du har fått (og som jeg fikk etter å ha klaga) er "delux" utgaven...

     

    Er enig at den ser litt "Harry Klein" ut, men det fungerer for mitt bruk.

  2. Det ordna seg etter mye prøving å feiling. I oppsettet stod det Wireless Mode "Long ranged mix (11g + 11b)" forandret dette til "Only 11b" så funka det. Men nå får alle bare 11Mbps selv meg g kort...

     

    Er vel noe man bare må finne seg i....

  3. Har en SMC 2804WBR router og et Topcom skyr@er nettverkskort.

    Men PC'en faller ut fra nettet med gjevne mellomrom på et par sek mellomrom. Har nyeste drivere og firmware. Har prøvd routeren på flere kanaler men det hjelper ikke.

     

    Har to andre bærbare som fungerer helt fint mot den samme routeren. Men problemmaskinen fungerer helt fint mot et annet trådløst nett.

     

    Hvor er problemet? Router eller kort?

    Evt. hva kan prøves for å fikse det?

     

    Etm

  4. Når det gjelder den bæreveska til 1557 som vi hat ventet på i flere måneder, så er det den dårligst unnskyldningen av en bæreveske jeg har sett. De kunne like gjerne kjøp en plastpose til meg på Rema!

    Ingen beskytelse "what so ever"! Jeg ble fortalt at den vi skulle få, skulle være en ryggsekk, men neida!

     

    Whitebox, tusen takk for bæreveska dere har snakket så varmt om, kommer fint med nå som butikkene er tom for do papir!!

     

    Etm

  5. Jeg har også CL1557, er egentlig strålende fornøyd med den.

    Det eneste jeg har å utsette på WB er at jeg ble lovet bæreveske med maskinen da jeg kjøpte den. Denne har enda ike kommet selv om jeg fikk maskinen i begynnelsen av februar... Har blitt lovet å få den neste uke da, men som vanlig så må man vel ta tidspunkt fra WB med en klype salt.

  6. Jeg sitter innenfor et nettverk, jeg vil gi en kompis som sitter utenfor nettverket til å kunne få IP slik at det ser ut som han sitter innenfor nettverket mitt...

     

    Er ikke sikker på hva en Proxy gjør sånn i detalj... men ble tipsa om at det kunne fungere.

  7. Har gått til innkjøp av en SMC trådløs router for å kobble på NGT linja mi. Problemet er at jeg ikke har en NGT router, og SMC'en vil gjerne koble seg til med passord og greier. Er det mulig å sløyfe NGT sin ruter å kobble SMC'en rett på linja inn? Har ikke noe DSL modem utenom NGT routeren...

     

    Setter pris på svar!

     

    ETM

  8. Skal jeg kjøpe router eller aksesspoint. Har fått Adsl fra NGT med en router. Vil ha nettet trådløst hjemme. Bør jeg kjøpe et aksesspoint eller kjøpe en til router. Hvis jeg kjøper en til router bør jeg bare kjøre denne eller bruke begge i serie.

     

    Vil gjerne også sperre det trådløse nettverket til noen gitte MAC adresser....

  9. Noen som har problemer med trådøse kortet i CL1557? Har problemer med at nettverket faller ut hele tiden.... Dvs, maskinen finner nettet med det forsvinner før jeg får logget meg på med VPN clienten skolen krever. Så finner maskinen nettet igjen... og slik fortsetter den.

     

     

    Er dette noe man kan fikse på selv? Har lite lyst å sende den inn nå (fikk den for en uke siden)

  10. Jeg har samme "case", har fått CL1557'en min uten noen papirer...

    Virker ganske uprofesjonelt...

     

    Skal kontakte WB å høre hva som skjer...

     

    Fikk du "overraskelsen" det står at alle som har bestillt skal få? De sa på tlf at det var en gratis oppgradering, men min er akkuratt slik jeg bestillte den....

     

    Er det mulig å sjekke RPM på harddisken??

     

     

    ETM

  11. Hei,

    Har selv hatt mange timer i support tlf hos Dell. Fkk nok etter 6 måneder. Da ringte jeg å ba om å få en utskrift av logen til Dell. Her skriver de alt du og de har sagt til deg. Jeg sa jeg ville ha den som dokumentasjon når jeg skulle sende saken til forbrukerrådet. Tror de forstod at jeg var lei da.

     

    Sendte et par mail til stortsett alle Dell emnail addresser jeg fant. Til slutt fikk jeg heva kjøpet og pengene tilbake, anbefaler deg å gjøre det samme.

     

    Har nå bestillt en Whitebox, håper det går bedre....

     

    ETM

  12. Noen som vet når de har tenkt å legge denne 1557 ut på nett?

    Har planer om å kjøpe, men vet ikke om jeg skal gå for CL50 eller vente på 1557...

     

    Var det ikke snakk om at de skulle komme med flere modeller også? (en annonse i et eller anna data blad)

     

    ETM

  13. Er det noen som har erfaringer med Whitebox?

     

    Hadde en Dell maskin tidligere som jeg kun hadde problemer med. Etter et halvt år med problemer fikk jeg heva kjøpet. Dell vil, som noen kanskje kjenner til, ikke ta inn maskinen før du har stilt full diagnose på hva som er galt. D.v.s. timer i telefon kø og hver gang er det en eller annen luring i Dell som tror han vet hva som er galt... Gikk forøvrig over en måned fra jeg ringte første gang til Dell var villig til å ta maskinen inn på rep. Da snakket jeg med support ca 3 ganger i uka i 4 uker... Blir lei av sånt!

     

    Ser på en CL50 og lurer derfor på om noen har hatt problemer med dem, evt hvordan Whitebox behandler feil/mangler?

     

    Takk for svar!

     

    ETM

×
×
  • Opprett ny...