Gå til innhold

mariushaugan

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mariushaugan

  1. Jo, takk, men dette er som sagt mest sannsynelig IKKE et antivirus- og eller datasikkerhetsrelatert problem da jeg har fjernet alt av spyware/malware/adware/registerfeil/virus o.l fra maskinen min ved hjelp av X antall programmer.

     

    Maskinen fungerer fortsatt kun i safe mode. Og jeg har ingen peiling paa hvorfor.!!

     

    Windows er ikke min sterke side, men det var lite liv i tråden din.

     

    Prøv å boot opp vista cd'en, og prøv en "Repair your computer"

     

    Hvis du ikke har en vista cd, så last ned Windows Vista Recovery Disc, og brenn den med feks. ImgBurn "Write an image file to a disc"

     

     

    Ser ut til at dette er beste losning saa langt! Men, gaar det ann aa brenne DVDer i safe mode da?

  2. Hei, jeg har et problem med Vista SP2.

     

    Ca 5 min etter login slutter programmene og svare, saa stopper alt opp. Jeg maa reboote manuelt for ingenting annet fungerer.

     

    I safe mode derimot, funker alt helt knirkefritt!

     

    Jeg har stansa alle oppstartsprogrammer, tilogmed antivirus men problemet oppstaar fortsatt.

     

    Hva kan dette skyldes??

  3. Heisann,

    har nettop kjøpt et 3DM firewire expresscard til min nye Asus laptop (med vista ja), for å få 6pins firewire kontakt til mitt eksterne Focusrite Sapphire lydkort.

     

    Firewirekortet så ut til å installere seg greit, men når jeg plugger inn det eksterne lydkortet så er det null respons. Har ingen andre firewire enheter å teste med, men er 100% sikker på at lydkortet fungerer som det skal i og med at jeg har det koblet til min stasjonære pc hele tiden...

     

    Vanligvis pleier lydkortet å få strøm og begynne å lyse så fort jeg plugger det inn.

     

    Lydkortet henter jo strøm fra firewire-uttaket, så det kan jo hende det er noe feil akkurat rundt det, men jeg veit ikke jeg?

     

    Noen som har en viss anelse på hva jeg kan prøve for å få til det her?

  4. Heisann,

    har nettop kjøpt et 3DM firewire expresscard til min nye Asus laptop (med vista ja), for å få 6pins firewire kontakt til mitt eksterne Focusrite Sapphire lydkort.

     

    Firewirekortet så ut til å installere seg greit, men når jeg plugger inn det eksterne lydkortet så er det null respons. Har ingen andre firewire enheter å teste med, men er 100% sikker på at lydkortet fungerer som det skal i og med at jeg har det koblet til min stasjonære pc hele tiden.

     

    Lydkortet henter strøm fra firewire-uttaket, så det kan jo hende det er noe feil akkurat rundt det, men jeg veit ikke jeg?

     

    Noen som har en viss anelse på hva jeg kan prøve for å få til det her?

  5. Har et merkelig problem. Det er riktignok en gammel maskin, men den har stått helt i fred og har ikke installert noe særlig med programmer på den, eller hatt den kobla til internett.

     

    CD-romen, en Samsung SC-148C, har bare plutselig sluttet å lese cd'er. Den dukker opp i Explorer, og det ser ikke ut til å være noe galt i det hele tatt i kontrollpanel osv. Har prøvd å bytte IDE kabler, fjerne cdromen og la windows installere på nytt, installere nye drivere, men ingenting gir nye resultater...

     

    OS: win2000 xp pro sp2

     

    Hva kan jeg gjøre?

  6. Se etter ACHI mode, deretter endrer du verdien på den .

    Du må se under chipset , integrated pheripherals e.l

     

    Finner du ikke noe er eneste valget ditt å integrere SATA drivere på nybrent XPSP2 cd med nLite.

    9515740[/snapback]

     

    Ok, får gjøre det ettersom jeg ikke finner noe om ACHI mode heller. Relativt fattig bios på denne laptopen.

     

    Må jeg bruke helt spesiele SATA drivere fra Asus eller er det sånt jeg kan finne utenom?

  7. Heisann.

     

    Min sure laptop som forresten er helt ny, streika med blåskjerm forrige helg. Den var virusfri, og ganske lite brukt. Etter streiken ville den ikke starte opp igjen.

     

    Har forsøkt opprettings-DVD-en som fulgte med (med reinstallasjon av Vista og sånt noe på) men etter at den har slitt seg gjennom det styret der så får jeg bare beskjed om å prøve igjen pga en manglende .dll fil.

     

    Det skjer hver gang.

     

    Så tenkte jeg at jeg skulle installere WinXP istedetfor da, drite i hele Vista-greia. Men neida, booter fra WinXP cden og installasjonsprogrammet finner ingen hardisker.

     

    Hva må til? Jeg vil ha XP!

     

     

     

    -Marius

  8. Ser ut til at det er ingen forskjell om jeg bruker USB-lydkortet mitt, eller det innebygde AC97 kortet. Med og uten splitter nye drivere.

     

    Noe som er litt rart også, er at i menyene til f.eks World of warcraft og Might and magic så går det helt greit. Men så fort jeg prøver å gå inn i selve spillet, så går det bare et par sekunder, så får jeg svart skjerm og reboot.

  9. Når jeg prøver å spille (world of warcraft), får jeg kanskje 1-5 sekunders spilletid før det virker som om skjermkortet rett og slett "får nok". Skjermen blir svart, og pcen rebooter rett etter.

     

    Skjermkortet er et Ati 9800 Pro, PSU'en er mer en kraftig nok. Siste drivere er oppdatert og installert.

     

    Hva i all verden kan det her komme av?

     

     

    -Marius

  10. Heisann.

     

    Nå har jeg klødd meg i huet lenge nok her føler jeg.

    Satt og spilte Heroes 5 her i uka, og plutselig blir skjermen svart. PC'en fortsetter å gå, men ingen respons fra skjermen. Den gikk liksom bare i hvilemodus.

     

    Jeg rebooter, men det kommer ingen respons fra skjermen. Sjekker at skjermkort og alt står i, men ingen respons.

     

    Nå har jeg prøvd med to forskjellige skjermer, og to forskjellige skjermkort. Samme greia, gang på gang.

     

    Jeg har tatt ut og inn hardisker, prøvd å starte opp med og uten slave og master og hele pakka, men kommer ikke til BIOS engang. Skjermen vil rett og slett ikke gi noe som helst bilde.

     

    Hva i all verden kan det her komme av? Er rimelig sikker på at hverken skjermkort eller skjerm er defekt, i og med at jeg har prøvd med to forskjellige av begge slag.

     

    Har testa med ATI9800 og et GFORCE kort på et K8N hovedkort. Powersupply'et skal være greit nok, tror det er på en 6-700. Ingen av komponentene er noe særlig varme, men prosessoren var ganske varm da det skjedde første gang.

     

    Kan prosessoren min være stekt?

     

     

     

     

    Mvh

    Marius

  11. Ekstra strømledning har den fått. Og total reinstallasjon av PC'en ekke noe jeg gidder å gjøre bare for å få spille et spill eller to med litt bedre grafikk.

     

    Uansett, årna seg med eldre drivere, fastwrite OFF i Bios og andre lydkort-drivere.

     

    Men, alikevel... Hadde jo vært digg å kunne bruke skikkelige drivere da.

×
×
  • Opprett ny...