Gå til innhold

Tale-Maria99

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tale-Maria99

  1.  

    va menes med 140 tegnt?? og tror dere jg blir trekket ned om jeg skrev om sult på suksess på A2, på 200 ord skrev jeg. Har jeg bombet helt på oppgaven?

    kan noen svare på dette spørsmålet??

     

    Eg trur du kan bli trekt ned ca. 1-2 karakterar på grunn av av du misforsto oppgåva ( men berre på den oppgåva). Husk, det er ingen vekting i år, om resten er bra, trekk heilheita opp :) Om resten var bra får du mest truleg høg eller middels måloppnåing :)

  2.  

    Er der nokon som har gjort seg opp nokre tankar om teksta " Min kamp 5 " av Karl Ove Knausgård?? :)

    "Min kamp 5" er femte bok i Karl Ove Knausgårds bind på seks bøker (av min kamp), og er hovedsakelig en selvbiografi. 

    Forfatteren tar for seg Knut Hamsuns roman "Sult", setning for setning for å lete etter språklige virkemidler. Han sier i de to siste setningene av utdraget: "Det var ingen heksekunst å skrive.Det gjaldt bare å komme på noe sånt som Hamsun hadde gjort der". Han synes at skrivemåten til Hamsun er veldig bra, og ønsker å få inspirasjon til sin egen skriving. Han er "sulten på suksess" og ønsker å bli bedre i det han holder på med, som da er å skrive. Det tenker jeg er grunnen til at dette utdraget er tatt med i forberedningsmaterielet. Han er "sulten på suksess" og på å utvikle seg som forfatter.

     

    (Urellevant:) Btw, han kommer fra Tybakken på Norges mest Awsome øy Tromøya på utsiden av Arendal  :w00t:  :ph34r:  :)  :wee:

     

    Tusen takk for kjempebra svar <3 !

  3. Noen som har noen tanker om hva sult har med Askeladden å gjøre? Eller Oskeladden

    Oskeladden er mest truleg sulten etter anerkjennelse fordi brødrene Per og Pål som regel er favoritiserte. Han er sikkert og svolten / har lyst på kongsdattera og halve kongeriket :)

     

    I tillegg får vi vite at familien til Oskeladden var fattige og at dei hadde lite mat, så han drog ut i skogen for å hogge ved, slik at dei kunne tjene pengar til mat :)

×
×
  • Opprett ny...