Gå til innhold

Thitorkin2

Medlemmer
  • Innlegg

    560
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thitorkin2

  1.  

     

     

    Tvangsarbeid uten lønn.

     

     

    Så om slaven får lønn er det greit?

     

    Geir :)

    Vips har vi avskaffet slaveriet i antikken (ettersom de faktisk fikk betalt. Faktisk fikk de betalt akkurat like mye som en fri mann, men de måtte da gi en del av sine inntekter til sin eier).

     

    Hva snakker du om? Det er et par århundre siden slaveriet ble avskaffet.

     

     

    Det finnes fortsatt slaveri i dag. Både 100% som i Afrika og India og 70% som her i Norge.

    • Liker 1
  2.  

    Desverre for våre moralske overlegne er ikke verden rik nok enda til at alle barn kan slippe å jobbe. Dette er det etter min erfaring svært få som forstår.

    Jo, verden er mer enn rik nok for det. AtW

     

    Nei det er den ikke for om så var ville vi ikke hatt slavearbeid. Derimot, om du ikke har noe imot en global selvmordstat så er vi sikkert rike nok

  3.  

     

     

    Ja du har rett, det er enda verre idag. I Sverige, Nederland og Frankrike har innvandrere faktisk tatt over bydeler.

     

     

    Så hvorfor dele gammelt nytt da? Kan du ikke innrømme at du ukritisk delte denne saken som om den skulle ha vært fra i dag? 

     

     

    The average socialist voter has an attention span of about a few months, and a historical perspective of 70 years. Tråden står som ett tydelig bevis for at slike saker må opp igjen, og igjen, og igjen og igjen helt til det går inn hos slike som deg.

  4.  

    Sadiq Khan er en kjent støttespiller for kjente muslimske terrorister. Dette hadde du visst om du hadde lest deg opp. Men det vil du ikke, fordi du er ikke interresert i sannheten. Du er mer interresert i å beholde freden i 5 korte minutter til. Vi vet alle at tiden for fred var over for lenge siden.

    Selvsagt er jeg interessert i sannheten. Jeg hadde bare håpet på en litt mindre ensidig debatt rundt dette med en muslimsk ordfører, og ikke alt dette hatet frykten. Men det var dessverre som forventet. Fyren har hatt jobben i noen dager, og allerede har dere spådd verdens undergang.

     

    Fortell gjerne hvilke andre muligheter der eksisterer enn at det må bli en kamp hvor den ene parten er Europa og andre parten er den Islamske verden. Ikke stryk over hat btw. Dette er rent hat. På lik linje som jeg hater kommunister er dette purt hat rettet mot en autoritær ideologi. 

  5.  

    Nei selvsagt. Islam har bare spredt seg på en fredelig måte helt siden muhammed ble født.

    Kristendommen ble spredt via frykt og hat. Eller har du glemt at vikingene enten fikk omvende seg eller bli drept? Hva med heksebrenningene, der mange titalls tusen (minst) uskyldige ble drept fordi de var beskyldt for å være heks? Vanntesten er jo en klassiker. Er en person anklaget for å være heks? Bind henne og kast henne i vannet. Drukner hun er hun uskyldig. Fortsatt død, men uskyldig. Flyter hun er hun en heks, og ble dermer torturert til døde. Win-win?

     

    Kristendommen får ikke noen free-pass hos meg heller, men la oss for din skyld si at du har rett. La oss si at før kristendommen ble kastrert slik som den er i dag så måtte folk konvertere eller dø. La oss også si at heksebrenning og andre fæle rettsprosesser var noe kristendommen måtte gjennom før den ble kastrert. La oss si at det er dette som er prisen for at en religion skal miste grepet om makten i samfunnet. Hvorfor skal vi også bearbeide Islam? Hvorfor skal vi ha Islam til Europa bare fordi vi vil bruke 2000 nye år på å kastrere også denne midtøsten religionen? Hvorfor skal mennesker måtte konvertere eller dø igjen? Hvorfor skal hekser brennes og homofile kastes over hustak? Hvorfor kan vi ikke bare forkaste hele driten med en gang? Vi vet jo hva det fører til. Vi har gjort det før. Det tok ufattelig lang tid, og det måtte spilles mye blod før kristendommen ble fredelig. Vi vet jo ikke engang om vi kommer til å lykkes denne gangen. Å ta inn også dette makkverket av en religion er hinsides all fornuft gitt at man kan historien sin. 

  6.  

     

     

    Du sier jo selv at foreldrene ikke kunne ha passet bedre på dem. Hva med å ikke invitere en voldtektsmann til å bo i huset deres? 

     

    Hva skulle de gjort da? Spurt han om han var en voldtekstmann og/eller pedofil før de slapp han inn? 

     

     

    Dette blir nok en for stor en for deg å svelge, men det forskjell på svensker og afrikanere, veldig store forskjeller. Dette burde alle vite, men det ser ut til at flere har glemt.

    • Liker 3
  7. Det er nok du som ikke har lest tråden. Ett kjennetegn på slike som deg er at dere ikke er spesielt interresert i å innhente fakta eller forstå hva dere snakker om. Det finnes bare gode grunner for å kritisere Islam, muslimer og andre autoritære. Du har ikke noe annet å tilføye enn at noen er rasist dersom disse ikke er enige med deg. Gjør deg selv en tjeneste og se deg rundt. Se på nyheten, se hva som blir skrevet. Gjør litt research. Det vil du ikke gjøre. Fordi du er en løgner som er mer interresert i å signalisere godhet enn å faktisk være ett godt menneske.

    • Liker 1
  8. Taler jeg for døve ører her? Jeg spør hvorfor det utgjør en forskjell om personen her låner ut villaen sin eller ei, og hvordan det hadde gjort den faktiske situasjonen bedre om man på en måte skulle misunnet og nektet flyktninger i å flytte inn i villaen, eller hvordan det gjør situasjonen verre.

     

    Det er vi som taler for døve ører. En person kan godt få leie ut kongeslottet sitt for min del, men det er mine skattepenger som går til å betale oppholdet og det gjør meg mildt sagt forbannet. Ett annet poeng er at luksuriøs inkvartering gir enda større insentiv, om det i det hele tatt går ann, for å "flykte" fra sitt eget rævhøl av ett land hvorav gitte land er ett rævhøl fordi menneskene er rævhøl.

  9. Det går fint ann å være Islamkritiker og Innvandringskritiker på en og samme tid. Jeg misliker Islam, men er ikke noen gedigen fan av kristen innvandring fra underutviklede land i Afrika heller. Det er du som tar frem Islam her. Såvidt meg bekjent ble ikke Islam nevnt med ett ord i tråden heller, så her er det nok fremmedfrykten din som skinner gjennom din intolerante venstremann.

     

    Under advarsel om å hive vann på mølla kan jeg gjerne si klart og tydlig at jeg ser en trend hvorav mørkhudede innvandrere fra den tredje verden begår vesentlig mer kriminalitet, er overrepresentert hos NAV, er i all hovedsak muslimer og er en stor fare for samfunnet. Dette er for meg irrelevant i henhold til lovverket. Jeg ønsker ikke ett separat lovverk for mørkhudete, selv om du skulle nok likt jeg ønsket dette. Det hadde vært lettere å le av og kritisere. 

  10.  

    *snip*

     

    Tror ikke helt du vet hva du snakker om. Ja, det er mange muslimer i London, og ja, han har nok bodd sammen med dem. Det sier seg jo selv. Men du glemmer at det er fullt mulig for muslimer å bevege seg utenfor de muslimske strøkene, og faktisk... tro det eller ei... studere og jobbe utenfor de strøkene. Du er klar over at vi har muslimer her i Norge også? Selv utenfor de muslimske strøkene? Det skulle slettes ikke forundre meg om vi har muslimske politikere også på høyt nivå, så om vi får en muslimsk statsminister ville det slettes ikke overraske meg. Problemet er jo bare at sånne som deg ikke klarer å se forskjellen mellom tro og jobb, eller jobb og privatliv. 

     

    Nei selvsagt. Islam har bare spredt seg på en fredelig måte helt siden muhammed ble født. Den ble spredt via kjærlighet og kos. Fredens religion. Det er irriterende naivt å tro at muslimer ikke vil innføre streng islamsk lov ved første mulighet. Alle muslimer vil innføre strengt Islamsk lov ved første mulighet. Alle. Det har Alltid skjedd. Absolutt alle. Nå kan du rable videre om det ene eksemplaret av en muslim du fant hvoran denne ikke var interresert i å følge religionen, men det er nok desverre for oss alle unntaket som bekrefter regelen. Muslimer flytter til andre land i horder. I deres religion står det at hvert eneste hjørne i verden er deres hjem, og de har rett til å bo der. De flytter dit, og oppfører seg fredelig mot lokalbefolkningen. Slike som deg får da ett godt inntrykk av dem. Se her alle sammen, se så flotte mennesker disse muslimene er. De vil jo ikke en flue fortred. Muslimer lyver om og om igjen om både seg selv og religione sin. De lyver helt til de har overbevist nok godtroende idioter at joda, Islam er fredens religion. Lyver lyver lyver og lyver, helt til de er i flertall. Når de er i flertall så får du forklart hva Islam er. Da får du kjenne på ordets betydning. Ordet Islam. Det er din fremtid. Montro om du ikke fortjener det. Stå der og be på dine kner om bare 5 minutter mer fred. Bare 5 minutter uten konflikt. Der står du på kne med tårer i øynene og ber opp mot din muslimske herre. "Vær så snill, du kan få ligge med kona mi, drepe barna mine og få alle pengene mine, bare 5 minutter til uten konflikt!!". I underbevisstheten din vet du nok at det er dette som kommer til å skje. Du kjenner nok på følelsen dypt inne i deg selv, men du er nok ikke tøff nok til å stå på ditt. En muslimsk ordfører i London er bare begynnelsen på helvete vi alle skal gjennom. Desto før vi handler desto lettere blir det.

    • Liker 1
  11. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3582529/African-migrant-lied-15-sexually-assaulted-Swedish-ten-year-old-girl-home-victim-s-mother-agreed-house-refugees.html

     

    Andai was convicted of  sexual molestation and sentenced to pay the victim 5,000SEK  (£425) in damages and to undergo ten hours of therapy. 

     

    Dette er fremtiden som venter de 1000 norske hustandene som skal huse våre nye krigsherrer.

     

    http://www.tv2.no/a/7339125/

     

    Hvor mange voldtekter tåler Norge? Hvor mange barn må få ødelagt psyken sin før nok er nok? Når har venstresiden tilfredsstilt sin cuckolding fetish? Hvor mange mennesker må dø?

     

    Du som leser dette vet inderlig godt at det er resultatet. Du som leser dette og ikke sier ifra fordi du er redd for å bli kalt rasist eller fascist. Hvor mange voldtekter er du villig til å godta for å virke som ett godt menneske? Du vet godt at det er ett tall. Si det. Skriv hvor mange du er villig til å ofre på multikulturens alter.

     

    1463069169169_1.jpg

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...