Gå til innhold

keelling

Medlemmer
  • Innlegg

    586
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keelling

  1. perpyro skrev (På 24.8.2022 den 21.54):

    Et trådbasert system er ikke sterkere sikkerhetsmessig en sitt svakeste punkt og er det svake punktet ei åpen dør til internett, ja da er ikke systemet sikkert i det hele tatt og et strådløst kryptert system mye sikrere ettersom det må brytes inn i mens det aktuelle trådbaserte anlegget står med åpen dør til nettet.
    Et trådløst lokalt kryptert system må man dessuten komem i fysisk rekkevidde av mens et trådbasert system koblet til nett kan nåes fra hele kloden.
    Vil påstå at med en trådøs liten kontaktflate kan stå seg bedre en med et trådbasert anlegg med gateway mot nett med en global rekkevidde.

    Dette kan du svært lite om.

  2. OJ Doe skrev (På 24.8.2022 den 21.15):

    Martin Pall, professor emeritus(som bare en en pretensiøs måte å si pensjonert lærer på), har altså sin eldgamle PhD i biokjemi, og er en kjent motstander av 5G og WiFi på grunn av strålingen (på svært kritisert grunnlag) . Han avskriver jeg selv glatt som sprø raddis med akademisk bakgrunn. 

    Noen teknolog er han ikke i alle fall. Jeg føler egentlig ikke spesielt for å forklare fordelene med trådløs kommunikasjon, de er ganske åpenbare. I tillegg er automasjonen i det aktuelle kablet(KNX). Brukerene har satt seg selg i en idiotisk sikkethetsknipe som er forklart i artikkelen og i tråden. Det har ingen ting med hverken wifi, knx eller automasjon å gjøre, det var bare mediumet dumskapen fikk utslipp i denne gangen. 

    Det dumme var å velge trådløst i stedet for kabel, siden ett hjem er statisk, ikke mobilt. Det burde enhver sambands-novice vite. 

    Så hva du mener om Martin Pall veier ingenting.

  3. OJ Doe skrev (2 minutter siden):

    Det må være minst 30 år siden, eller med 30 år gammelt tankesett. Holdningene dine er helt på jordet og viser fraværende forståelse for utfordringen. 

     

    Hilsen driftsingeniør telekommunikasjon og radio ISP, hvis det var om å gjøre å måle størrelse. 

    I følge professor emeritus Martin Pall , er "wireless" det dummeste projekt som noen gang har skjedd i menneskets historie...

    Så la oss møtes til en offentlig diskusjon? Hvor som helst og når som helst.

  4. perpyro skrev (17 timer siden):

    Mulig millitæret greier å få tilgang til xcomfort systemet men kommunikasjonen er kun mellom enheter og eventuelt gateway der kommandoer og verdier kommuiserer mellom enhetene.
    Men tviler på at dette er aktuelt for kackere å få gjort noe med.
    Det du burde være bekymret for er alle enheter koblet opp mot nett og da hjelper ikke det om systemet er trådbaser, men det viste du vel.

    Bla bla bla....   

    Trådløst er bokstavelig talt tankeløst.

    Hilsen en tidligere tilknyttet sambandsregimentet , Distrikts Kommando Nord-Norge.

    Hvert hjem burde ha ett kablet system, dvs ett lukket ledningsbasert system.

    Som tidligere Microsoft ansatt Frank Klegg sier er kabel tryggere, raskere , billigere og mindre skadelig.

     

  5. perpyro skrev (På 9.8.2022 den 20.29):

    Nå er jeg ikke helt sikker på hvor du vil for KNX som dette dreier seg om er et trådbasert bussystem. Men siden du nevner trådløse systemer så er xcomfort sitt trådløse system sikkert fordi det benytter kryptert kommunikasjon.

    Ingen trådløse systemer er sikre. Derav brukes ledning/kabel. Forhindring av lekkasje...

    Ang sikkerhet og komunikasjon(kryptering/koding/scrambling) drev jeg med dette i militæret, så kan litt om temaet..

     

  6. perpyro skrev (1 time siden):

    Dette var et kablet anlegg tilkoblet grensesnitt for nettverk.
    Hadde den ikke hatt grensesnitt for nettverk hadde dette aldri skjedd men det er enkelt å være etterpåklok men utgangspunktet er at KNX normalt er et robust og bra styresystem.

    Det er vel ikke robust at alle er koblet til trådløst?

  7. .,. skrev (På 4.7.2022 den 0.31):

    Søket på Google Scholar ga mange treff. Men ingen garanti for at treffet virkelig er relevant. 

    Jeg plukket ut noen av de mest siterte blant de nyeste publiseringene. 

    • studiene er henholdsvis dårlig strukturerte i forhold til kontroller
    • studiene viser noen små anomaliteter i visse sykdommer, og påpeker at oppholdet i nærheten av strøm kan være medvirkende

    MEN en kan like greit gjøre det samme med tannkremen. 

    • ingen av de jeg oppsøkte viste anerkjennelse av at de har oppdaget skader som følge av det du hevder
    • alle studier har svakheter, og sterkere studier knytter helseplager heller til kosthold, eller konsentrasjoner av lokalt utslipp
    • kritiske analyser peker til ymse forskning av relevans, og tallene er ikke urovekkende høye. Mao. det kan trygt antas at de aller fleste treff du får er ikke av relevans

     

    Det er dermed ingen grunn til å bekymre seg. 

    Og kanskje oppsøk psykolog? Det kan se ut som du lider av angstlidelser. 

    Det er minst 250 forskere og professorer som sier noe annet og ingen har engang turt å møte i noen offentlig debatt, så hva du klemmer ut av deg , blir lite verdt.   edit: fjernet min barnslige kommentar.

  8. knutinh skrev (På 4.7.2022 den 0.02):

    Så du blåser deg opp, gjør deg til og opptrer nedlatende mhp dokumentasjonen du skulle skaffe mhp det at kraftlinjer gir kreft. Og når det kommer til stykket var det bare jug? Hvorfor gjør du det? Håper du at tilstrekkelig mange skal lese innlegget ditt og ikke gjennomskue bløffen? Eller er du så blåst at du tror at det å referere til antall google treff er hva folk mener med «kilde»?

    -k

    Det her må du lenger ut på landet med.

  9. skaftetryne32 skrev (1 time siden):

    Så dokumenter det  da ? Om dette er sant så vil jeg vite det, men det holder ikke å bare tro noe, du må dokumentere dine påstander ! Forstår du det ? Frem til dine påstander er dokumentert så er du lite annet enn et troll, for det er akkurat sånn troll opererer, det er mulig du er blitt vant med denne debattskikken der du er blitt servert denne informasjon, men dette holder altså ikke god nok standard, dessverre.

    Har du hørt om Auswich, Dachau, Trblinka, Katyn, Saigon , Sarajevo, Libya  eller Afghanistan?  

    Eller Pol Pot, Idi Amin , Stalin , Hitler eller Churchill... 

     "Den som ikke vil lære av historien er dømt til å gjenta den."

    Det handler nok mest om viljen, eller mangel av vilje, spør du meg....

  10. skaftetryne32 skrev (11 minutter siden):

     ...  

    Dette er påstanden din jeg ønsker dokumentasjon på. Du får bare dele så høy grad av nivå du er i stand til. 

    Min påstand er at våre myndigheter spiller russisk roulette med helsen vår. Dokumentasjonen for dette vil vi få etter en evt kommende offentlig juridisk  domsprosess...  Av og med folket.

  11. skaftetryne32 skrev (1 minutt siden):

    Så greier du da og følge normal debattskikk og gi meg en link som faktisk dokumenterer dine påstander, bare en, ikke 30000 som kanskje muligens et eller annet, en link som faktisk dokumenterer dine påstander greier du det Kent Ellingsen ? 

    Innen hvilket felt og på hvilken grad av nivå ønsker du?  

  12. skaftetryne32 skrev (3 minutter siden):

    Hvem av dem ? Har du lest alle, og alle dokumenterer det du sier ?  Kan du ikke gi en eneste link så må vi bare anta at du troller å lyver, det eneste dette beviser er at det er forsket på det, det visste vi allerede. 

    Det vil ta et par år å lese alle....  Jeg er ikke noe troll.  Jeg heter Kent Ellingsen..

    • Hjerte 1
  13. skaftetryne32 skrev (1 minutt siden):

    Selvfølgelig, kan du gi meg en link til det området på internetten der dokumentasjonen er, det er gjerne i form av en "addresse". Men jeg vet ikke den spesifikke "adressen" du vet om, så kanskje du kan gi meg den såkalte "linken" altså denne "adressen" der informasjonen er å finne. 

    Ikke for å være en dust eller noe, men det  er faktisk normal debattskikk å dele dokumentasjon, ellers er det du sier bare noe du lett kan ha finnet på selv, du forstår det ikke sant ? Så kan du dele dokumentasjon på dine påstander ? Tar omtrent like lang tid det tar som om å spørre meg om jeg har internett. 

     

    Skriv i google scholar ;: extreme low emf health , og trykk enter.

    Jeg fikk 30.600, det burde vel holde. Eller? 

    Merk , EXTREME ...

  14. knutinh skrev (På 14.6.2022 den 12.57):

    Nei. Jeg konstaterer at du farer med fjas.

    Det er ingenting morsomt med det, men jeg håper at skoleverket greier å gjøre en bedre jobb med neste generasjon.

    -k

    Apropos neste generasjoner; Hva synes du om at det er minst 30 trådløse enheter i hvert klasserom?

  15. Gouldfan skrev (På 14.6.2022 den 12.32):

    Om det hadde vært skadelig, så hadde vi sett skader. Men vi har vond nakke, mushånd og trøtte øyer av lys,ikke stråling..

    Vi ser ikke elektro skader annet enn elstøt.

    Jeg vet de har forsket litt på de store radarbåtene til forsvaret. Men de radarer er sykt store, kraftig energi og nær folk på båten. Så vidt jeg vet så fant de ikke bevis, er forsket mye på de som lever nær høyspent master, men jeg tror ikke har funnet noe...

    Da tror du feil... Jo nærmere man bor fra høyspentmaster, jo høyere grader av helseproblemer, som f.eks. økt forekomst av kreft.

×
×
  • Opprett ny...