Gå til innhold

joakim988

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joakim988

  1. Du kan klage på formelle feil under eksamen, f.eks om det er slik at elevene skal trekke selv, så kan det være grunn til å klage. Men når det er sagt, så er det jo irrelevant om du fikk en oppgave du ikke behersket, det er jo ikke slik at læreren er forpliktet til å gi deg den letteste oppgaven. 

    Det er jeg klar over, men jeg lurer på om det er grunnlag nok til å sende inn klage på eksamen som en formell feil. For i utgangspunktet skal vell en trekke mellom de ulike oppgavene.

     

    Sånn som det var nå så har læreren laget 3 oppgaver, de 2 første som skulle opp fikk oppgave A, nummer 2 og 3 fikk oppgave B og de 2 siste oppgave C. 

     

    Slik situasjonen var kom læreren inn med 6 konvolutter, der det sto navn og oppgave bokstav på, men såvidt jeg vet kan dette være sånn det skal være?

  2. Hei, jeg har nå hatt muntlig eksamen der jeg fikk en mue dårlige karakter enn jeg forventet, men er ikke den jeg tenker på nå.

    Jeg kom opp i Makredsføring og Ledelse 1. Når vi skulle få oppgavene så kom læreren med en oppgave til oss som han selv hadde bestemt hvem skulle få. Altså vi fikk ikke trekke selv. Læreren kan ha laget en oppgave han vet jeg ikke kommer til å mestre slik at jeg skal komme dårligere ut en jeg ellers kunne om jeg hadde trukket.

    Er dette noe som kan klagest på?

×
×
  • Opprett ny...