Gå til innhold

dreadbolt

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dreadbolt

  1. Gringorilla skrev (3 timer siden):
    Andres skrev (3 timer siden):

    Er bethesda involvert så er det bare å glemme denne dukker opp på Ps5 eller?

    Uvisst. Ifølge Microsoft så blir slike ting vurdert for hvert spill. Jeg vil tro at dette spillet enten blir vurdert til å slippes på PS5 på bakgrunn av at det ikke er blant de store seriene deres, eller at det blir vurdert til å bli Microsofts svar på Spider-Man-eksklusiviteten. Arkane er jo gode utviklere, så det lover jo godt, men jeg sliter med å se hvordan et Blade-spill kan bli ekstremt bra i en sjanger som Vampire Masquerade regjerer uten å bli noe enorm suksess.

    At slike ting blir vurdert fra spill til spill er et av Phil Spencers standard "ikke-svar" når han får spørsmål som det der. At et spill fra et Microsoft-eid studio dukker opp på Playstation vil nok skje samtidig som den første snøballkrigen i helvete. Deathloop var det siste, og det var bare fordi Bethesda hadde en avtale med Sony som ble undertegnet før Microsoft kjøpte Zenimax. Men Phil Spencer vet at det vil føre til negativ publisitet å åpenlyst bekrefte at spillene blir eksklusive, så han gir istedet svar som egentlig ikke sier noe.

    For ordens skyld er Spider-Man spillene Playstation-eksklusive fordi Sony eier bruksrettighetene til Spider-Man i alt annet media enn trykte tegneserier, et etterheng fra når Sony laget Toby Maguire-filmene på starten av 2000-tallet. Det er en grunn til at Marvel må spørre Sony om lov til å få bruke Spider-Man i MCU-filmene, på tross av at Spider-Man er en Marvel-figur.

    (Av samme grunn var Spider-Man eksklusiv til Playstation i Avengers-spillet)

  2. Noen opplevelser har rett og slett en terskel du må komme over for å kunne oppleve dem. Å spille i eliteserien i fotball er noe ikke alle får oppleve, selv om veldig mange sikkert har lyst til å oppleve det. Det krever dedikasjon, trening og ferdigheter som ikke alle har. Det finnes ingen "Easy Mode" for de som kun vil oppleve denne opplevelsen uten å gjøre jobben som kreves.

     

    Spillene til From Software er noen av disse typene opplevelser. De er bra nettopp fordi de er vanskelige. Fordi de krever at du spiller dem på spillets premisser. Du må tilpasse deg spillet, spillet tilpasser seg ikke deg. Til gjengjeld belønnes innsatsen din med det som antagelig er den beste mestringsfølelsen i gaming i dag, så det er definitivt verdt det.

     

    Hvis du kun har lyst til å oppleve historien uten gjøre jobben som kreves, så beklager: Disse spillene er ikke for deg.

    • Liker 7
  3.  

     

    zip

     

     

    Hvorfor skal vi respektere norsk innhold mer? Om noe burde vi være mer kritiske til det. Et spill laget i norge blir ikke bedre bare fordi det er laget i Norge, og norskproduserte spill/filmer kommer aldri til å kunne klare å hevde seg internasjonalt hvis norske anmeldere anmelder dem med silkehansker.

     

    Tar vi bort den forventede norgesrabatten på 2-3 poeng fra denne anmeldelsen, sitter vi igjen med et spill som er verdt maks 2/10. "Gratis" på xbox eller ikke, jeg kommer til å stå over.

    Skjønner ikke helt logikken din, visst Norge blir like stor som Sverige innen media og spill så kommer det jo mer penger inn til landed.

     

    Visst ingen reklamerer eller støtter spill fra Norge så kommer vi ingen sted, vi ligger ganske lavt på stigen når det gjelder spill i Norge, og det er vel en grunn til det og.

    En anmeldelse av et spill er på ingen måte reklame for spillet, eller for landet spillet kommer fra (selv om det i mange tilfeller kan virke sånn), og det er ikke norske anmelderes jobb å markedsføre norsk spillindustri utad i verden, uansett hvor langt ned på stigen vi er.

     

    Svenskene er større enn oss på dette markedet fordi de er bedre enn oss, rett og slett. Gode anmeldelser fra norske anmeldere kommer aldri til å endre på det. (Om de er bedre enn oss fordi de satser mer på spillutvikling, eller fordi de har mer talent er en annen sak.) Hva skjer så med disse norske spillene som da urettmessig blir hyllet opp i skyene av norske anmeldere, når de havner på skjermen til en utenlandsk anmelder? Som ikke mener at det er typisk norsk å være god? At norske anmeldere anmelder norske spill med rosefargede briller og silkehansker er på det beste å gjøre norske spillutviklere en bjørnetjeneste. Det er bare en måte å som land bli større på spillutvikling, og det er å satse mer på det og lage flere og bedre spill.

  4. Det svir ..

    (10/10 ) review fra meg, man skal respektere norsk innhold mer and andre land, men man skal også være kritisk.

     

    Hvorfor skal vi respektere norsk innhold mer? Om noe burde vi være mer kritiske til det. Et spill laget i norge blir ikke bedre bare fordi det er laget i Norge, og norskproduserte spill/filmer kommer aldri til å kunne klare å hevde seg internasjonalt hvis norske anmeldere anmelder dem med silkehansker.

     

    Tar vi bort den forventede norgesrabatten på 2-3 poeng fra denne anmeldelsen, sitter vi igjen med et spill som er verdt maks 2/10. "Gratis" på xbox eller ikke, jeg kommer til å stå over.

×
×
  • Opprett ny...