Gå til innhold

Gulli

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gulli

  1. Siden USB ikke er en videotilkobling så tror jeg du vil ha problemer der. Skjermen har mest sansynlig en USB-videoadapter internt og er avhengig av en datamaskin med de rette driverne for å fungere.

    Det var det jeg var redd for ja  :hrm:

  2. Har en lenovo usb skjerm (ThinkVision LT1421 14-inch). Det er kun usb tilkobling på den, men ønsker å kunne kjøre den på vga signal fra en projektor(output fra projektor). Er det mulig? Finnes det noen overgang som kan få en USB skjerm til å fungere fra et VGA signal?

    Vet det finnes løsninger på å få vga signal fra usb. Men det blir vel feil vei....

  3. Alle skjermene har samme oppløsning?

    Virker ikke som Windows støtter mer enn 2 skjermer klonet samtidig. Du må kansje bruke software som f.eks Ultramon for å få til dette.

    Alle skjermene skal ha samme oppløsning og bilde ja. Ultramon fungerer kjempefint! Takk :) Vet du om en kan få Ultramon til å vise samme bilde på alle skjermene med en gang når en starter pcen? Eller må en velge dette manuelt?

  4. En aktiv høyttaler har forsterker spesielt godt tilpasset elementene, men data over effekt for begge deler bør du finne på nett. Ellers er det ikke verre enn å koble til samme kabel til høyttaleren fra forsterkeren. Men du må bore hull i kabinettet til kabelen osv, og du risikerer å påvirke lyden mer enn man først tror. 

    Kjenner ikke til forsterkeren og høyttaleren du nevner. Jeg hadde neppe gjort denne jobben om jeg ikke hadde mye ekstra fritid.

    Jeg tok meg jobben og høyttaleren har nå blitt passiv. Kan ikke si lyden ble av kjempebra kvalitet, men det funker. Takk for tipset (ser nå at du hadde mye rett :O). 

  5. Hei! Har en toshiba qosmio X770 som har hengt seg. Når jeg slår på dataen kommer jeg i bilde hvor windows laster og det står ''starter windows.'' Etter dette blir skjermen helt svart, så kommer det litt lys på skjermen men er ingenting der. Dette skjedde etter at jeg hadde kobla pcen opp mot tv'en via hdmi. Har prøvd å trykke på alt av knapper, kobla til hdmi igjen men er ingen bilde på tv heller. Går ikke å starte pc i sikkerhetsmodus, da laster det bare teksten også skjer det ikke noe mer. Kan jeg gjennoprette alt? Ikke behov for data lagret på pc.

    Ville ha prøvd å kjøre ubuntu (linux) fra disk og se om du får startet opp derifra, hvis ikke er dette en garanti sak? mulig feil på skjermkort? Hvis den klarer å starte opp i linux ville jeg ha vurdert å reinstallert og håpe på at det vil hjelpe

  6. Har en Lenovo ideapad Flex 14 som ikke lenger vil starte. Dette skjedde nå nylig etter at jeg har lagt inn dualboot med windows 10 og ubuntu. Fungerte i et par dager, også oppdaterte jeg ubuntuen til den nyeste versjonen, versjon 15.04. Når jeg da startet i linux kom jeg til grub menyen og klarte ikke å boote meg inn i operativsystemet derifra. Da jeg prøvde å starte windows kom jeg til en blå skjerm med noe prikker som snurrer rundt mens skjermen blinket svart. Har googlet litt og prøvd å finne en løsning og tok inn og ut batteriet. Da ble pcen helt dø. Er dette uavhengig av det andre, og går dette på garantien? Hvordan fungerer dette med garanti da jeg ikke har noe programvare som fungerer? 

  7. Har en aktiv høyttaler (Behringer Eurlolive B212D) som er fastmontert på vegg. En dag oppdaget jeg at det ikke var lyd i høyttaleren lengre og tok da ned høyttaleren for å sjekke. Ingen dioder lyste. Helt dø. Noen som vet hva som kan være galt? Er det lurt å sende den på verksted (hvor mye koster dette?), eller kjøpe ny da den koster ca. 2500 ny. Er litt over tre år gammel, slik at garantien akkurat har gått ut.

  8. Det er ett bra kort. Men har en bruker i mitt forum som ikke er fornøyd med rma hos cdon. Hvorfor ikke vente og eller legg til ca 1500 og kjøp 970 heller. Har selv 5 970 og 11 980. :hmm:

    Saken er at jeg ikke er interessert i å bruke alt for mye penger på et skjermkort da jeg ikke gamer veldig ofte. Så tenkte meg et til maks 2600 som dette kortet. Er vel like greit å bare bytte ut etter et par år, da grafikkort blir så gamle så fort...  Men du mener at et "gammelt" nytt grafikkort ikke har noe å si? 

  9. Sitter og lurer på hvilket skjermkort som er lurt å kjøpe for rundt 2 000 i dagens marked for å spille blant annet GTA V. Har blant annet sett at CDON har et bra tilbud på dette kortet: http://cdon.no/elektronikk/asus/asus-radeon-r9-290x-4gb-directcu-ii-hdmi-displayport-2xdvi-p33295602

     

    Slik jeg forstår det, er ikke dette akuratt det nyeste på markedet lengre. Har det mye å si? Er det bedre å kjøpe et nyere kort som ikke er på salg for rundt 2000? Noen som har peiling? Kom gjerne med forslag på skjermkort også! Er åpen for det meste fra 1500 kr til 2500 kr. 

×
×
  • Opprett ny...