Gå til innhold

Syklofanten

Medlemmer
  • Innlegg

    596
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Syklofanten

  1. I høst ble det kjent i media at politiet har avdekket en pedofiliring som involverer et stort antall menn i alle aldre og samfunnslag. Hvis jeg husker riktig gikk politiet siden ut og sa at saken hadde vokst i omfang og at antall involverte var større enn først antatt. Nå har jeg imidlertid ikke lest noe om saken på lenge. Er jeg blind, eller har jeg rett i at dekningen av saken har avtatt kraftig? Man skulle tro at avsløringen av norgeshistoriens største pedonettverk ville få mer enn et par dager i rampelyset. 

  2. Jeg tror boligmarkedet i Oslo er en boble.

     

    -Jeg tror ikke det er mangel på boliger i Oslo.

     

     

    Boligmarkedet i Oslo er ingen boble. Det bygges for lite, og prisene vil fortsette å stige. Hver måned du venter med å kjøpe deg inn er en måned med penger ut av vinduet. At 30 kvm i Oslo vil koste 2 millioner om 7 er helt urealistisk. Skal jeg tippe på noe vil jeg heller si 7 millioner. Sentralbanken kommer ikke til å sette opp renten. Hvorfor i all verden skulle de det? Det er såpass mange som eier bolig i dag at en slik beslutning vil få ekstremt mye motstand. 

  3. Skulle denne hypotetiske muslimske lederen vært kukturminister? I så fall, ja. Rollene i kommentarfeltet hadde selvsagt vært byttet om, men ellers hadde mye sett likt ut.

     

    Selv har jeg ikke så store problemer med innlegget hennes. Politikere får for mye (skjønt av og til fortjent) kritikk for det de sier, og alt for lite kritikk for det de gjør.

     

    Geir :)

     

    Så du mener ikke at det er riktig å kritisere en norsk kulturminister for å oppfordre folk til å være stolte av norsk kultur?

  4. Kulturministeren har fått hard kritikk for denne statusen på Facebook, hvor hun oppfordrer oss til å være stolt av det norske. Mange har anklaget henne til å fri til brune velgere, og for å spre fremmedfrykt og islamofobi.

     

    Hva mener dere? Er innlegget rasistisk? Og ville vi sett den samme mediestormen om det var lederen for et muslimsk samfunn i Norge som gikk ut og oppfordret muslimer til å være stolte av kulturen sin?

  5. "Har noe med islam å gjøre" er noe annet enn "islam er problemet". Islam sin største trussel er at som med all religion er det et godt verktøy man kan bruke til å kontrollere befolkninger, spesielt befolkninger som er fattige og/eller i annen nød. 

     

    Har ikke sagt at islam er problemet. Fryktelig av deg å sitere meg på det. 

     

    Islam kan brukes til å kontrollere befolkningen, men det er også lov å bruke hodet. Tyskland har ikke brukt hodet, for å si det mildt. 

    • Liker 1
  6. Var det "Allah sa til meg at jeg skulle gjøre det, så får jeg noen dusin jomfruer å leke meg med når jeg viser at jeg er en sann muslim" eller var det "Vesten dreper folket mitt i hjemlandet" eller var det "fy faen å stygg han der var, la oss ta'n!" eller noe annet?

     

     

     

    IS har tatt på seg ansvaret. Han skrek også Gud er stor, noe som viser at det har noe med islam å gjøre. 

     

    Du vet at islamic terrorism har eksistert siden lenge før andre blandet seg inn i landene deres, ikke sant?

     

    For å være ærlig tror jeg dette angrepet har veldig mye med islam å gjøre. Å kalle folk rasister fordi de sier sannheten er bare håpløst. 

    • Liker 4
  7.  

     

    Gale folk finner man i alle samfunnslag og innen alle religioner.

     

    100% riktig men også 100% irrelevant. Man kan ikke akseptere dette. Man må få slutt på det.

    Utopi å få slutt på det så lenge det er for mange mennesker på for lite areal. Hvem skal bestemme hvem som er verdig?

     

     

    Håpløs logikk. Man har fått slutt på mye her i verden. Man kan få slutt på dette også. Det handler bare om å gjøre de riktige tingene.

    • Liker 1
  8. Jeg mener virkelig at dette ikke har noe med Islam å gjøre fordi jeg ikke driver å gjetter hva motivet ditt gjerningsmannen er. Blir jeg overrasket om det er en muslim? Nei.

     

    Hva er det du vet, siden du allerede har trukket en konklusjon?

     

    Ekstremt idiotisk å kalle det "gjetning". Alt peker i retning av at dette er islamic terrorism.

     

    the-myth-of-the-ostrich.jpg

    • Liker 4
  9. Bør det bli strengere krav for å ta lastebillappen? Bør man kanskje til og med forby disse drapsmaskinene?

     

    Nei, nå må Tyskland våkne opp. Grusomt det som skjer. Eller de virkelig enda mer av dette? 

     

    Er redd dette kan få tilsvarende smitteeffekt som vi så i sommer, da terrorangrene kom på løpende bånd. I så fall kan det gå mot en blodig jul. Politiet har vel gått ut og sagt at de frykter dette, mener jeg å huske. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...