Gå til innhold

mitha11

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mitha11

  1. Jeg vet ikke om dette hadde hjulpet på pirat virksomheten, men kanskje det hadde vært flere som hadde kjøpt/leid filmer og sereier om det hadde kommet ut likt over hele verden og ikke evigheter etter at det har blit utgitt i noen land?

     

    Jeg er ikke så flink til å lese, snakke eller skjønne engelsk, så hadde det vært mulig å kjøpt sesong kort til f.eks. The Walking Dead i Norge, så hadde jeg gledlig gjort det. Akkuratt nå så har jeg kjøpt det på amerikansk itunes, men det er ikke så lett å forstå alt.

     

    Skulle egentlig øsnke at man fikk serier på norsk itunes! :)

  2.  

    Utvides TIL 200Gb (altså et minnekort på 136Gb), eller utvides MED 200Gb (totalt 264Gb)? På videoen ser det ut som om det er brukt et minnekort på 200Gb. :)

     

    Mener jeg las at den skal takle opptil 2Tb minnekort slik som G4... Samme innmaten så. Men kortene er vel værre å få tak i. Hehe. Så tvilsomt hvor reelt det egentlig er men..

    Tror det var en Microsoft mobil. Tror de postet info om den her på Tek tidligere i dag eller i går :)

  3. HBO nordic dekker veldig mange gode tv-serier. Betal for denne i det minste så viser dere at det er rette veien å gå. 

     

    Synes det er litt artig at folk forventer så utrolig mye mer av en tjeneste innenfor tv/film enn de gjør andre steder. Man forventer ikke at en skobutikk skal ha ALLE tenkelige so og hvis de ikke har det er det like greit å stjele.

     

    Det er umulig å konkurrere mot tjenester som popcorntime, fordi selv om man fikk en sånn uber tjeneste som folk snakker om måtte den kostet ihvertfall 3-400kr mnd, antagelig en god del mer, og da vil jo folk heller ta det som er gratis.

     

    Folk glemmer at mange fremdeles betaler 400kr i mnd for å se på tv kanaler, 120kr for å gå på kino et par ganger i måneden i tillegg til tjenester som netflix og hbo nordic. Så tror du virkelig at bransjen ønsker å tilby noe som netflix med alt du kan få i hele verden for 79kr/mnd? Tenk igjen. 

     

    Underholdning er ikke en menneskerett og det er så sykt mye entitlement blant pirater, ikke så rart når de igjennom hele sitt liv har kunne få alt gratis. 

     

    Folk bør betale for strømmetjenester, vise at dette er veien å gå, og betale for å leie andre filmer digitalt. Ihvertall hvis vi ønsker at de skal fortsette å produsere gode serier/filmer. 

     

    Jeg betaler for Netflix allerede og jeg hadde gledlig betalt 3-400kr i mnd for å kunne streame alle nye filmer og serier :)

     

    3-400kr er fortsatt billigere enn å kjøpe hver enkelt ;)

    • Liker 1
  4. Hei.

     

    Jeg håper jeg har plassert tråden riktig.

    Jeg prøvde å sjekke om det var en tråd for dette her, men fant ingen som var for akkuratt dette, poster derfor en ny tråd.

     

    Jeg lurte på om noen vet om en billig windows 8 tab som har sånn tastatur hub som man kan putte taben i? Det er viktig at det ikke er windows 8 rt og at den tastetur huben er inkludert.

     

    Det jeg skal ha den til er youtube, facebook og generelt surfing på nett. Den trenger ikke å takle spilling og sånt, men det er viktig st den ikke er for treg når jeg surfer og ser på youtube videoer og sånt.

     

    Den bør helst ha 2 usb porter og hvor mye lagring den har har ikke så mye å si så lenge den har mulighet til å koble til ett SD kort. Også er det viktig at det er touch skjerm.

     

    Jeg vet ikke hvor mye dette koster, så jeg har derfor ikke ett spesielt budsjett, så lenge det ikke er veldig dyrt og er innen for kravene mine som nevnt oven for så er det bare å sende link.

     

    På forrhånd, tusen takk! ;)

  5. Ingen som har noe Flere Forslag?

    :O 

    Var det sånn før du skiftet skjermkort? Du spillte jo Minecraft før, kanskje du har noen screenshots fra da du brukte ditt gammle skjermkort som viser FPSen? Du kan jo evnt. bytte til det gamle for å se om du har mer på det. Om du da har mer, så vil jeg tro det er noe galt med ditt nye skjemrkort. Du har jo enda angre rett + at jeg vil tro at garantien dekker dette?

    (Jeg skjenner Espion191 i virkeligheten, så det er derfor jeg vet at han har angre rett og sånt)

  6. Har aldri vært borti noe spill som krever 6GB ram. Har 8GB selv og aldri trengt mer.

    Tror du det kan være noe galt siden den brukte så mye?

     

    Jeg hadde skype, GTA V og nettleseren med Diskusjon.no oppe. Det er vel ikke så mye det?

     

    Jeg ser at nå som jeg kun har Skype og nettleseren med kun Diskusjon.no oppe, så bruker den 1.8GB (23%).

  7. Trenger du ikke så mye minne ( mer en du har) så er det ingen fordel. 

    Om du trenger mer minne og er tom for det så blir det en fordel å ha mer. 

    alternativet er å bruke harddisk/ssd som mellomlagring av minnedata og det er mye mye tregere en lagring på ram. 

     

    En fordel er at du kan kjøre ramdisk med så mye minne.

    Takker for svar. Kan RAM ha noe å si på om spill og sånt klikker? Fordi jeg har Asus GeForce GTX 970 skjermkort og en ganske bra prossesor, men jeg la ned GTA V og åpnet det en del ganger etter hverandre fordi jeg sjekket noe på nettet også¨stoppet alt., Det eneste som vriket var samtalen på skype, men fikk ikke gjort noe. Så kanskje det kan hjelpe med mer ram? :)

  8. Hei.

     

    Jeg er helt ny her på forumet. Jeg håper jeg gjør det riktig og poster det riktig.

     

    Jeg har 8GB RAM/minne og har tenkt til å oppgradere til 32GB og jeg lurer på hvilken fordeler det er å oppgradere dette.

     

    Jeg har sett noen sider, men er for det første ikke så god i engelsk også finner jeg ikke en side som forklarer det så godt, så da tenkte jeg at jeg kunne spørre om dette her.

     

    På forrhånd takk! :D

     

    mirtha11

×
×
  • Opprett ny...