Gå til innhold

JenkaRiPS

Medlemmer
  • Innlegg

    396
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JenkaRiPS

  1. nebrewfoz skrev (32 minutter siden):

    Merkelig. Kunne du tenke deg å laste ned og kjøre WhyNotWin11 som jeg linket til ovenfor, og poste et bilde av resultatet som kommer opp?

    And, by the way: Ser installasjonen ut til å fungere problemfritt? Du får ikke noen feilmelding når du prøver å kjøre Windows Update, for eksempel?

    Alt ser ut til å fungere som det skal, inkl. windows update. Har ikke fått noen feilmeldinger. Resultatet fra WhyNotWin er som forventet.

     

    image.png.b2b9f98ec6b323750c92525df63ef434.png

     

    image.png.a315d187f54e0cc9dbf10fcd052ffbd5.png

  2. Flere som har oppdaget at NGT nå kjører webmailen sin på port 82? er jo supert når firewallen på jobben kun har port 80 samt 8080 åpen for http-trafikk. Hva i huleste er vitsen med denne endringen? :roll:

    Ikke nok med at jeg sliter med ustabil linje - Nå skal dette komme i tillegg.

    Gleder meg til den dagen NGT gjør en BRA endring. Nye webmailen ser jo i tillegg tragisk ut.

  3. Vel, har vært kunde i nesten 4 år og erfaringene er som følger

     

    - Elendig kundeservice

    - Generelt rot i fakturaavdelingen

    - ustilbil linje

     

    Kundeservice nekter på at det er ustabilitet og står fast på sitt om at jeg kjører firewall og at det er den som kåler. Da er det fryktelig merkelig at DSL sync-lyset på routeren slukker. Logger jeg meg inn på routeren da, står det der at den ikke har link. :hmm:

     

    Har tidligere fått ny router uten at det hjalp nevneverdig. Folka på kundeservice må etter min mening være der på særskilt tiltak, for de sier at linja mi _aldri_ har vært nede og at jeg har 100% oppetid.

     

    Hadde det ikke vært for at linjen allerede er på plass og koster så lite som den gjør, hadde jeg sagt opp for lenge siden. Får nå heldigvis 2mbit inn/ut fra canal digital om noen uker. Kan umulig være værre enn NGT. :roll:

  4. Har for kort tid siden vunnet auksjon fra samme selger. Tok LANG tid før jeg fikk kontakt med ham. Etter betaling var gjennomført, gikk det dog få dager før jeg mottok varen. Den var desverre defekt når jeg mottok den, og nå sliter jeg med å få tak i selger (svarer ikke på mail). Jeg sier bare: STYR UNNA!

     

    -Tommy

    Er jo ikke QXL sin feil.

    Men du har jo adresse og telefon nummer til selger? Er jo bare ringe eller besøke han. Bor han langt unna leier du inn noen som besøker han hehe :D

    Jeg har vel heller ikke skrevet at det er QXL sin feil? Uansett - en liten helgtur med balltre frister :p

  5. La i dag inn negativ karakter på QXL på selger som trådstarter har problemer med. Han "tok hevn" med å gi meg en negativ karakter tilbake innen 1 time. Det sier vel sitt om hvor seriøs selgeren er. Han har tid til å gi negative karakterer, men ikke tid til å svare på mail. Har fortsatt ikke fått noe svar på henvendelsen min, og regner vel heller ikke med å få det.

     

    Her er kommentaren til karakteren han ga meg: "Asked questions AFTER auction, then gave me a negative for being busy at times he sent mail..." Vel, å ikke få tilbakemelding på over en uke er i mine øyne uakseptabelt. Bare det å få klarert et par spørsmål før jeg betalte tok alt for lang tid. Fikk ikke svar før etter ca. 1 uke.

     

    Hvorfor i svarte legger han inn karakterer på engelsk når han skriver mailer på norsk? :hmm:

     

    Jaja, uansett - tror denne selgeren er noe tvilsom. Hvem andre i dette langstrakte land er det som kombinerer en nettbutikk med sexleketøy og tilbehør til spillkonsoller?

  6. Har for kort tid siden vunnet auksjon fra samme selger. Tok LANG tid før jeg fikk kontakt med ham. Etter betaling var gjennomført, gikk det dog få dager før jeg mottok varen. Den var desverre defekt når jeg mottok den, og nå sliter jeg med å få tak i selger (svarer ikke på mail). Jeg sier bare: STYR UNNA!

     

    -Tommy

  7. Jeg har selv en Cadence Z4000 på frontsettet. Storfornøyd - mener den er verdt hver krone. Focal lager knallgode frontsett, men har Alpine Type-R selv.

    Har en kamerat som kjører Cadence/Focal i bilen med stort hell. Men burde vel nevnes at anlegget er i klassen 150k+.

     

    Sammenlignet med tilsvarende produkter fra andre produsenter, så er vel hverken Cadence eller Focal overpriset. Du får hva du betaler for ;)

  8. Har fått montert Cadence-forsterkeren. Kjører foreløpig med "bare" 1stk Alpine Type-R (6,5") frontsett, og det og det imponerer stort. Luftig, klar lyd med masse trykk. Både Yello og diverse metal ble en fryd for øret. Takk til Jalla for en anbefaling som helt klart ikke var grunnløs :thumbup:

     

    Nå ser jeg frem til ett sett med Type-R til. Det kommer til å spille fletta av det meste jeg har hørt tidligere :D

×
×
  • Opprett ny...