Gå til innhold

Yogibear37

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yogibear37

  1. Okey, nå har jeg gått litt på egenhånd ved hjelp av the allmighty google, og litt kjeft av ulike folk som mener litt forskjellig. 

    Har landet på dette:

     

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1658087&su=99A653BA-3813-40FB-9C02-CB3C4992730A

     

    Med dette kabinettet:

    https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/fractaldesign-evga500wdefiner4black/210650.8881/

    Sliter litt med å finne et hovedkort som duger til en rundt 1,2k - 1,3k ca.

  2. Så om man ikke shopper det nyeste hotteste så er det tullete? :D

     

    Høres ut som noen artige kompiser :)

     

    Menja, det er en skylake.

     

    Nææ, han bare argumenterte for at det er lite vits i å investere i noe gammelt når man da etterhvert må oppgradere, se på det som en fremtidig investering sa han.

     

    godt alternativ til 16gb ram? Der har jeg også fått en anbefaling på crucial ballistix.

  3. Du har valgt for dyre komponenter, herunder først og fremst grafikkort, til å holde deg innenfor budsjettet. Du har litt for dyr strømforsyning (i forhold til øvrige komponenter) og har heller ikke valgt hovedkort. Jeg ville sett på Agent Spoons PC-pakketråd. Ta utgangspunkt i The Corporal eller Black Refinery.

    Grunnlaget for at jeg har satt inn skjermkortet er av preferanse og anbefalinger, så ville foretrukket et Geforce kort over et Radeon kort

  4. Har konkludert med at jeg skal ha en ordentlig stasjonær pc som jeg kan game på i tillegg til å redigere litt videoer. Har tenkt å legge meg på et budsjett på ca 9k (helst ikke over 10k). Skjer som blir brukt er en ASUS VG248QE.  

    Spiller egentlig alt jeg måtte ramle over på Steam som ser interessant ut og jeg ønsker å kjøre disse på best mulig settings med forbehold det budsjettet jeg har lagt meg på. Det kommer også til å gå veldig mye i CS:GO (ikke det at det krever så mye av pcen, men digg å ha en pc som ikke brenner opp når jeg skal spille det). 

    I tillegg til gamingen kommer jeg til å kjøre en del videoredigering i Premiere Pro, kommer ikke til å dra noe hardcore animasjon fra After Effects osv. Basic redigering med en del sequences og nesting.

     

    Så hovedfokus er gaming, men med mulighet til å redigere videoer i ny og ne!

     

    Har ved å mase høl i hue på noen kompiser klart å sette sammen en liten liste på noe som kan være aktuelt: https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1656020&su=D4BE64A9-2131-44DB-BF46-8ACF849548A8
    Men jeg er redd for at dette oppsettet kan strekke seg nærmere 12k enn sånn 9-10k. For all del, rakk ned på list, gi meg tips om hva som må vekk osv. Jeg er som en 80-åring som har fått seg iPhone, jeg har ikke peiling på hva som må med i en slik pc, jeg har bare innsett at jeg må bygge meg noe decent. 

     

    Håper virkelig noen tar seg tiden til å gi meg litt assistanse, da jeg er veldig gira på å kjøpe meg en ordentlig pc for en gangs skyld. 

     

    På forhånd takk for hjelpen!  :)

     
  5. Om du skal ha den skjermen, kan du bestille den fra Siba.no i dag (gjelder tom i dag)

    http://www.siba.no/data-nettbrett/dataskjerm/23-til-24-tommer/asus-vg248qe-110380

    Sparer du 700kr

     

    Tenker du 10k totalt, eller 10k for selve PCen?

    Om det er 10k for selve PCen, så har du en pakke her:

    http://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/datakomponenter/data-i-deler/gigabyte-ga-z97i546902500128gb500w/210686.7144/

     

    Ja tenkte 10k for selve PCen.

  6. Har konkludert med at jeg skal ha en ordentlig stasjonær pc som jeg kan game på i tillegg til å redigere litt videoer. Har tenkt å legge meg på et budsjett på ca 10k (kan gå litt over). Jeg tenker i all hovedsak da på kabinettet (da jeg allerede har funnet en skjerm https://www.komplett.no/asus-24-led-vg248qe/774683)valgt denne da den har så og si ingen input lag. 

    Jeg spiller det meste egentlig (GTA V, Battlefield, Street fighter V når det kommer) og ønsker å dra disse på så bra så høye settings som mulig forbehold det budsjettet jeg har lagt meg på. Det kommer også til å gå veldig mye i CS:GO (ikke det at det krever så mye av pcen, men digg å ha en pc som ikke brenner opp når jeg skal spille det). 

    I tillegg til gamingen kommer jeg til å kjøre en del videoredigering i Premiere Pro, kommer ikke til å dra noe hardcore animasjon fra After Effects osv. Basic redigering med en del sequences og nesting.

     

    Så hovedfokus er gaming, men med mulighet til å redigere videoer i ny og ne!

     

    Håper dere kan hjelpe meg da jeg virkelig ikke har snøring på hva jeg trenger. Kan vist masse om gaming og spilla i seg selv, men som jeg har konkludert med... Alt for lite om pc komponenter.

     

    På forhånd takk for hjelpen! :)

×
×
  • Opprett ny...