Gå til innhold

haavik

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haavik

  1. Hei!

     

    vi er tre jenter som skal til magaluf i sommer, vi tenkte å reise i slutten av juni eller i starten av juli. Er det rimeligere å vente og heller bestille restplass? 

     

    Hva ligger prisene på i juni-juli? Er det fortsatt dyrt å bestille restplass i fellesferien, om vi i de hele tatt hadde fått tak i biletter?

  2. Hei! vi var 5 jenter som reiste til rhodos i sommer, vi var på et hotell som heter atlantis city. det er døgnåpent så har ikke noe å si når dere kommer eller går. vi hadde ofte vorsj på hotelle, nå var ikke vi så veldig høylytte da, men virket ikke som om det var noe problem. hotellet har ikke basseng, men det har ikke så mye å si siden det ligger ganske nærme stranden og bar street. vi gikk til stranden hver dag og det tok bare rundt 5-10 minutter vil jeg si. og bar street ligger jo nesten på stranden så vil si vi lå ganske sentralt. nå er dette på vindsiden da, så om dere vil ha et hotell som er nærmere den stille siden så er ikke dette det beste hotellet. men igjen, viss dere velger et hotell som ligger mot den stille siden så er det langt å gå til bar street.. vi hadde ikke noe problem med å ligge på den siden hvor det blåste, var egentlig ganske herlig for det ble ikke så varmt :) 

×
×
  • Opprett ny...