Gå til innhold

Bruker-379209

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruker-379209

  1. Absolutt.

     

    Du kjenner til microcosmic orbit allerede. Det begynner fra halebeinet, går opp ryggen, og ned fronten.

    Det viktigste er å få energien opp istedenfor at den akkumulerer seg der nede som leder til ejakulasjon.

     

    Fra Hatha Yoga så har du to øvelser, Saravangasana (Shoulderstand), og Shirshasana (headstand).

    Når du gjer dei to øvelsane så tvinger det energi til å bevege seg oppover ryggrada som då blir nedover.

    Visst du begynner med dei to annakver dag, og legger på 10-30 sec kver dag til du kjem til 30 min, så har du virkelig komt langt.

    Eg legger ved eit bilde av Marma punkt som er punkt du kan trykke på som løyser opp i blokkeringer som hindrer energien for å gå oppover. Vil ellers anbefale yoga øvelser from trikonasana, eller generelt tøying av rygg, lår, rumpe, hofter og nakke. alle spenninger reduserer flyten av energi.

     

    http://www.gentleawakeningga.com/_/rsrc/1312834973846/treatments/marma-points/marma.jpg?height=308&width=400

    Erfarer mye av det samme som deg, men har også gitt mye å trene kropp og pc muskler. Kan være individuelle forskjeller også, noe som fungerer supert for noen, er ikke så bra for andre.

  2.  

     

     

     

     

     

    Du trenger heller ikkje å trene pc muskelen :) Det er en oppfatning som er vanlig, men det er ikkje nødvendig.

    Godt mulig det. Har du noen tips til å greie å holde igjen ejakulasjonen under orgasmen mens man penetrerer? Jeg må stoppe all stimulering mens jeg kniper igjen og får orgasmen

    Tanken er at du gjennomlever orgasmen, men ikke ejakulerer. Jeg har lært teknikken med sterk konsentrasjon, gjennom yoga, trene pc musklene for å holde igjen spruten, mens orgasmen jager gjennom deg. Da kan du bare fortsette å få orgasme etter orgasme, uten stans. Det kan ta øitt tid å lære, men også et trikks er å stoppe rett før orgasme, msnge ganger, tilslutt vil du kunne dra den lenger å lenger, helt til du tilslutt får orgasme, men klarer å holde igjen ejakulasjonen. Det er vannvittig intenst å gir helt ubeskrivelig orgasmefølelse.

  3. Ditt liv og dine konsekvenser. Hvis du ikke har troen på det kan du jo sjekke opp med en nevropsykolog. Det er mulig å reversere dette, men da må du innse at du er avhengig og la hjernen tilpasse seg normal drift ved å avstå fra denne typen usunn stimulering. Du lurer bare deg selv.

    Jeg er kanskje litt avhengig å elsker å hyle ut orgasmene mine, men syns det er rart at kroppen tar skade av det....

  4.  

     

    Noen som har opplevd å svime av når orgasmen kommer. Har skjedd flere ganger, først ble jeg engstelig, nå digger jeg det:)

    Ja, du har sagt det flere ganger i alle trådene du har startet. Virker som om du ble medlem for å skryte av orgasmene dine :rofl:

    Nei, ikke for å skryte, det er faktisk sånn det er! Virker litt sånn, med en gang enn er litt utenfor a4 rollen blir det rart og snodig. Opplever at takhøyden er til tider lav. En skal ikke si for mye eller for lite. Før det blir galt eller skadelig. Trodde sånne forum var for at man skal kunne dele...

  5.  

     

     

     

     

    niks... hørt om folk som driver og kveler seg selv når dem tilfredstiller seg selv som dør av orgasmen dog...

    Snakker ikke om kveling og pustestans, kun besvimelse pga ekstra kraftig orgasme.
    enkelte har vel lavere terskel for å besvime enn andre tydeligvis :)
    Vi er nok litt forskjellige ja. Har du aldri opplevd å føle at alt svartner og gnistregnet flimrer under dine beste å lengste orgasmer?

    jo men jeg mister ikke bevisstheten fordi

    Skjønner, men hvis du ser gnistregn og flimring for øya, er du ikke så langt unna å besvime av orgasme.

  6. En orgasme fører til en svært høy aktivering i hjernen og er normalt over i løpet av kort tid. En orgasme kalles også fra gammelt av "the little death". Det du gjør er ved hjelp av fysisk manipulasjon å forlenge dette *langt* utover det som kroppen er designet for. Du får til og med kraftige advarsler fra kroppen i form av symptomer som du totalt ignorerer fordi du har gjort deg så avhengig av en kunstig høy nytelse. Du gjør akkurat det samme som tunge narkomane. Du bytter en kortsiktig nytelse i en langsiktig tragedie. Orgasme er også koblet opp mot tilknytningssytemet som er designet for pardannelse via oxytocin så du leker deg i praksis med mekanismer som er designet for helt andre formål enn det du gjør nå.

    Høres rart ut, syns jeg. Jeg ville trodd at kroppen sa fra å ikke tillot orgasme hvis den ikke tåler det!Jeg bruker ingen kunstig stimuli, det er mye teasing å konsentrering og pusteteknikk og erting med nesten orgasme over lang tid, sammen med at jeg klarer å kontrollere utløsningen og på den måten kan få mange orgasmer etter hverandre.

  7.  

     

     

    niks... hørt om folk som driver og kveler seg selv når dem tilfredstiller seg selv som dør av orgasmen dog...

    Snakker ikke om kveling og pustestans, kun besvimelse pga ekstra kraftig orgasme.

    enkelte har vel lavere terskel for å besvime enn andre tydeligvis :)

    Vi er nok litt forskjellige ja. Har du aldri opplevd å føle at alt svartner og gnistregnet flimrer under dine beste å lengste orgasmer?

  8.  

     

    niks... hørt om folk som driver og kveler seg selv når dem tilfredstiller seg selv som dør av orgasmen dog...

    Har hørt om folk som brenner lyset sitt i begge endene, men du har kuttet det opp i 50 biter og fyrt på alt samtidig i forhold til hva du har skrevet i de andre postene dine. Dette er ikke holdbart i lengden.

     

    Kanskje prøve å reflektere litt over hva du holder på med og om det er normalt og langsiktig smart ?

    Har aldri hørt om at folk tar skade av å besvime når de kommer.

    Nei, har aldri jeg hørt om heller. Har opplevd det mange ganger, men alltid er det en utrolig digg følelse, aldri opplevd noe skummelt selv.

  9. Har hørt om folk som brenner lyset sitt i begge endene, men du har kuttet det opp i 50 biter og fyrt på alt samtidig i forhold til hva du har skrevet i de andre postene dine. Dette er ikke holdbart i lengden.

     

    Kanskje prøve å reflektere litt over hva du holder på med og om det er normalt og langsiktig smart ?

    Spurte bare om andre har opplevd dette! Har aldri hørt at det går ann å brenne lyset i begge ender pga sex og himmelske orgasmer

  10. Høres jo ikke helt uvanlig ut heller da, er jo ikke helt ulikt det dama di opplever! Det er bare så sykt deilig og jeg klarer ikke slutte. Og så er jeg jo så heldig at jeg lett får mange og kraftig orgasme.

  11. Så lenge det ikke står i veien for venner, jobb og daglige forpliktelser er det vel bare å kose seg. ;)

    Ja, jeg ser det også sånn. Jeg føler ikke selv at det går utover noe, hverken venner, jobb eller annet. Men hender jo jeg i stede prioriterer kos og mange orgasmer på en fredagskveld, lørdag og søndag, i stede for venner og uteliv.

  12. Men er de framprovosert, eller kommer det av seg selv?

    Det er litt kombinasjon, både fremprovosert og at de kommer av seg selv. Blir sånn at jeg ikke klarer å stoppe når jeg først har fått 2-3 orgasmer, da bare fortsetter jeg å jage etter flere å bedre orgasmer.

  13. Godt over snittet. men skadelig mye? så lenge det ikke går utover hverdagslivet ditt sosialt og produktivt ellers så ser jeg ikke noen fare med det.

    Det er nok godt over snittet, føler selv ikke at det er skadelig mye. Det går heller ikke direkte utover hverdagslivet på noe vis. Men når jeg først er i rette modusen, holder jeg ofte på i timesvis, ca 2-4 ganger i uka.

  14. Hvis en ikke vil ha noe oppi rompa, er det mulig å få det til utenfra. Trykk/masser rett under pungen og oppover, det har blitt veldig populært her i huset hvertfall :)

    Ja, jeg vet, kjenner noe av det samme, men for meg langt fra så intenst og sterkt. Jeg får ikke helt krampeorgasme, på samme måte som når jeg får den inn i meg.

  15.  

    Hvilken type butplugvibrator er det snakk om?

     

     

    Anonymous poster hash: 8405f...0d7

    Er ikke sikker på hvilken trådstarter har, men jeg kan anbefale Aneros sine produkter. De selges på Erotikknett f. eks.

    Kan anbefale Helix Syn. Kjøp uansett en uten vibrasjon og ikke gå for den største du finner hvis du aldri har hatt noe oppi rompa før ihvertfall.

     

    Her er veldig mye informasjon for alle som er interesserte:

    http://wiki.malegspot.com/index.php?title=Main_Page

     

    Anonymous poster hash: 89158...b0e

     

    Anonymous poster hash: 89158...b0e

    Den ligner på Aneros sin, den er helt krumbøyd, nesten som en U, med en klump på tuppen, ca 18 cm total lengde og er ikke så tykk. Den heter Rude Boy. Den har trinnløs vibrator. Jeg elsker vibreringen og kan bare skru denne ned eller av hvis jeg ønsker det.

    • Liker 1
  16.  

     

    Hva er fordelen med en uten vibrasjon? Har vurert å kjøpe en Aneros av ett eller annet slag.

    Prostataen kan bli nummen, og det ødelegger litt. Vi er alle forskjellige, så det kan jo funke på noen, men inntrykket mitt er at de fleste foretrekker uten vibrasjon (på Aneros sine forum/Wikien).

    Anbefaler deg å lese litt på den Wikien, står veldig mye nyttig informasjon der!

    Kjøpte selv en Aneros Vice (den har vibrasjon) først. Kjøpte en Aneros Helix Syn noen måneder etterpå, og i ettertid angret jeg på at jeg ikke gikk for sistnevnte med en gang. Den er mye mindre også. Vice kan være litt stor, ihvertfall for nybegynnere. De selger forøvrig Vice uten vibrasjon også, den heter DeVice tror jeg.

     

    Anonymous poster hash: 89158...b0e

    Den gjør ikke prostata nummen, men jeg varierer på vibreringen, fra ingen til sterk vibrasjon. Som oftest har jeg kraftig vibrasjon før orgasmen kommer, mens jeg kjører på rolig vibrasjon gjennom orgasmen. Det er dette som er diggest.
  17. Hvis dette er en normal heteroaktivitet, så er det vel bare å be dama di ta på en strapon og ta deg hardt bakfra? Jeg tror jeg vet hva hun kommer til å tenke ... Her er en fyr som får kraftigere orgasmer av å få en plastpenis i anus enn å elske med en kvinne. Men vi trenger ikke sette merkelapp på det, om det får deg til å føle deg bedre.

    Kan godt hende jeg vil at ei dame skal ta meg med strap on, har faktisk fantasert om at dette må være digg.

    • Liker 1
  18. Man må skille mellom homofili og homoseksualitet mener jeg.

    OP trenger nødvendigvis ikke være noen av delene i og med at han ikke (så langt vi vet) har hatt sex med en annen mann.

    Aldri hatt, eller har tanker om andre menn, ei heller drømmer om andre menn.

  19.  

    ITT: Usikre, homofobe og forutinntatte folk.

    Det er et biologisk faktum at menn får kraftige orgasmer av protatatimulerin.

    Prostataorgasme er syretesten på homofil legning.
    Jeg kjenner ikke snev av hpmofile tendenser. Jeg har oppdaget hvor mye enn går glipp av, som ikke opplever sånne orgasmer.
×
×
  • Opprett ny...