Gå til innhold

The Bearded Wonder

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Bearded Wonder

  1. Fint å se at det skjer ting i VR-markedet. VR er en veldig typisk radikal innovasjon. En innovasjon som skaper nye måter å gjøre ting på (i dette tilfellet måten vi spiller spill på), men fører ofte med seg at man går betraktelig ned i kvalitet på andre områder. I dette tilfellet trekkes grafikk og oppløsning kraftig ned. Dermed blir det noen år med dårlig oppløsning før ting blir så bra som de bør være. Blir uansett utrolig kult å se hvor bra VR blir i fremtiden!

  2. Ikke helt sikker på hva de vil frem til her. Det fins jo en Facebook-app på BlackBerry sine sider. Denne har jeg brukt med min Q10 siden jeg fikk den i januar 2015. Tenker de å fjerne den eller er det snarere slik at de kommer til å legge til funksjoner som ikke den nye appen kan brukes til?

     

    Slik jeg forstod det vil appen du prater om bli borte etterhvert. Slik at det ikke lenger vil være noen applikasjoner for Facebook tilgjengelig.

  3. Godt jobba av både deg og Mama mia'n din.

    Noen sverger fortsatt til det analoge. Hvis ikke Morten Krogvoll har bytta så bruker han kanskje fortsatt sin gamle Hasselblad som har vært med i mange mange år.

    For presentasjonen skyld burde du kanskje lagt bildet mot grått for å få et mer markant skille mellom bilde og bakgrunn.

     

    Roar

     

    Takk Roar! Og godt poeng med bakgrunnen :)

     

    For min del er det analoge en ny opplevelse. Jeg er 23 år gammel og har ikke hatt så mye med analogt fotografi å gjøre tidligere, bortsett fra at det var det mine foreldre brukte når jeg var liten.

     

    Valget falt på et Mamiya fordi jeg synes det gir god bildekvalitet for pengene. Kjøpte kameraet for 3500 kroner og det fremstår nærmest som nytt. Og selv om det å jobbe analogt medfører betraktelig mer arbeid, og er mer tungvint på mange måter, får det meg også til å tenke gjennom hvert bilde i større grad enn jeg gjorde når jeg tok bilder digitalt.

     

    Som du nevner her, hadde jo et Hasselblad vært drømmen. Men det får bli en gang etter studenttilværelsen er over :)

  4. Ble fint med de flotte kranene! :)

    Artig å se at noen kjører analogt, også...

     

    Takk for det Smort1! Og ja, jeg har mye mer glede av å jobbe analogt. Jeg føler det tvinger meg til å tenke gjennom mine komposisjoner i større grad, fordi jeg har et visst antall eksponeringer på hver film :)

  5.  

     

    Jeg fikk (fikk og fikk) en splitter ny Chromebook Pixel 2015 fra statene i dag, og det er helt ærlig den deiligste pc'en jeg noen gang har brukt. Jeg tror faktisk ikke jeg har opplevd raskere nettsurfing på hverken Windows eller Mac OS noen gang. I tillegg er byggekvaliteten helt på høyde med Macbook Pro, bortsett fra at jeg faktisk liker designet på denne enda bedre.

     

    Jeg aktiverte norsk tastatur i operativsystemet, og skriver helt smertefritt på denne, selv om det fysiske tastaturet er amerikansk. Kan man touch går det helt fint. Skjermen er også helt fantastisk, og 3:2-formatet gjør seg veldig godt på nettsider.

     

    Nå ble det mye skryt til Google her, men herregud for en fin maskin!

     

    Jeg har prøvd å kjøpe den gamle Pixel på eBay, men stopper å by når prisen nærmer seg kr 5000 for brukte maskiner.

    Vel, jeg kjøpte min splitter ny, men betalte nesten det dobbelte. Det koster å være kar.. Utrolig nok angrer jeg ikke et sekund etter å ha brukt den i et par dager.

  6. Jeg fikk (fikk og fikk) en splitter ny Chromebook Pixel 2015 fra statene i dag, og det er helt ærlig den deiligste pc'en jeg noen gang har brukt. Jeg tror faktisk ikke jeg har opplevd raskere nettsurfing på hverken Windows eller Mac OS noen gang. I tillegg er byggekvaliteten helt på høyde med Macbook Pro, bortsett fra at jeg faktisk liker designet på denne enda bedre.

     

    Jeg aktiverte norsk tastatur i operativsystemet, og skriver helt smertefritt på denne, selv om det fysiske tastaturet er amerikansk. Kan man touch går det helt fint. Skjermen er også helt fantastisk, og 3:2-formatet gjør seg veldig godt på nettsider.

     

    Nå ble det mye skryt til Google her, men herregud for en fin maskin!

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...