Gå til innhold

Joachim Stensen92

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joachim Stensen92

  1. Hei, 

    Jeg plages litt med forvrengning/lyse/mørke punkter på TVen min når man skal se film osv.. Dette er utrolig irriterende, og lurer på hva dette kan være? Evt hva man kan gjøre for å bli kvitt dette? 

    Har lagt ved et bilde der man kan se hva jeg mener. Mørkt på midten og lyst på sidene. Dette kommer og går av seg selv hele tiden under film og generelle bilder i bevegelse. 

    På forhånd takk for alle innspill! :)

    IMG_20200108_180932.jpg

  2. Hei!

     

    Jeg har fått høre at om man bruker IPv6 på Xbox i stedet for IPv4 så kan det løse diverse problemer med Online Gaming. Det jeg lurer på er om det er noen her inne som kan hjelpe meg å få til å bruke IPv6? Om det i det hele tatt er mulig .. Vi har bredbånd fra Telenor, 20/10 linje. Jeg har Xbox'en kablet og samboeren bruker trådløs. Inne på Nettverks instillinger på konsollen så står det at den er tilkoblet IPv4, og jeg får ikke endret mulighetene inne der heller. Må jeg inn på selve modemet og endre instillinger?

     

    Takk for alle svar på forhånd!

  3. Hei igjen!

     

    Jeg fikk strekt strømkabel og alt der er i orden. Men det har oppstått ett nytt problem. Spilleren i bilen sluttet plutselig å virke - helt svart og død. Jeg satt inn en gammel spiller som har ligget lenge i kjelleren og den lagde lyd, tar inn og ut cd plater men vil ikke starte opp. Er dette spillerne som er ødelagt, eller noe kobling inni dash bordet tro?

  4. Hei!

     

    Jeg har en Xbox One der det er en god del etterslep/delay når man spiller. Jeg skal gå f.eks til høyre å tar en stund før karakteren snur seg. Jeg har også testet med forskjellige spaker som jeg vet fungerer, men blir akkurat likens. Jeg har kontaktet Xbox Kundeservice, og de kunne ikke hjelpe meg. Jeg har en formening at det kan ha med 4k TVen min å gjøre? Xbox One 1.generasjon støtter vel igrunn bare Full HD? Jeg vet ikke hva problemet kan være, så håper på noen kloke svar :) takk.

  5. Hei,

     

    Jeg bare lurte på om TVer med 4k oppløsning skalerer seg automatisk mellom 4k og 1080p? Eller må man gjøre det manuelt..

     

    Jeg har en Xbox One der det er utrolig mye 'etterslep' i spill osv, og jeg tror det har med å gjøre at TVen står som 4k og Xboxen kun har Full HD. Selve bildet fra Xbox er normalt, men når man f.eks skal gå i ett spill med kontrolleren så er det litt "delay" på en måte. Jeg har testet med flere spaker jeg vet funker normalt og samme problemet oppstår. Jeg har også kontaktet Xbox kundeservice og de kunne ikke hjelpe meg.

×
×
  • Opprett ny...