Gå til innhold

Toffa

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toffa

  1. Det ser ut som du har rett. Søkte litt mens jeg ventet på svar, så fant jeg et program som het advanced efs data recovery pro. Kjørte det på noen gamle pcer fra minnepenn, den ba om brukernavn og passord og på en eller annen måte fant den filene og åpnet dem... (med fant filene så har den decryptet filer som jeg hadde slettet fra den pcen det gjelder).... uansett så fikk jeg det meste og fremfor allt de jeg trengte :)

  2. Hei, har tabbet meg litt ut...

     

    Jeg har en mappe, opprinnelig my documents, som jeg har spart på og kopiert etter hvert som jeg har byttet disker eller oppgradert datamaskin. Der har jeg filer jeg 'kanskje kommer til å trenge en gang'. Har neppe brukt denne mappen de siste 6 årene, men har lagret cv, jobbsøknader osv der en gang i tiden. Nå fikk jeg plutselig bruk for dem igjen :( men jeg har en eller annen gang kryptert innholdet uten å vite hva jeg har gjort.

     

    Nå får jeg ikke tilgang til filene i mappen, de er grønne i utforsker og som sagt så er de kryptert med en maskin jeg har byttet ut for lenge siden. Har fått eierskap osv på filene, men det hjelper ikke. Kan ikke endre krypter attributten, antar at jeg skulle hatt en slags dekrypteringsnøkkel fra maskinen jeg fant på å trykke på denne fra.

     

    Finnes det noe program som kan decrypte dem? Det er ikke noe fancy kryptering, bare den som kan gjøres i utforskeren fra windows xp eller vista (vet ikke hvilken jeg brukte på den tiden). Sikkert like lett å skrive alt på nytt, men det er ikke så morro :) Filene jeg skal ha er forresten doc, docx og pdf filer av samme. Er viktigst de to første.

  3. Tingene mine er vist annkomet paris i går så det er for sent å spørre microplex nå :) Ser ut som fedex skal ha 125,- i eksp. gebyr og så kommer det mva på hele fakturasummen ink. porto vist jeg har forstått alt.

     

    Tror ikke jeg gidder å prøve å fortolle dette selv for å spare 125,-

     

     

    Det som forundret meg litt var en mail som kom fra dangerden dagen etter jeg hadde bestilt. De forlangte at jeg skulle signere på noen papirer og ta bilder av for og bakside av kredittkortet i tillegg til annen legg som viste bilde av meg og adresse. Dette "måtte" de ifølge mailen gjøre for det var så mye kredittkortsvindel på bestillinger fra utlandet. Satt og grublet på om jeg skulle gi blaffen i hele greia så får jeg ny mail om at pakken er sendt ? Har ikkje sendt inn noe bilde av kortet mitt enda jeg og jeg kommer heller ikke til å gjøre det, men det ser jo ut som pakken kommer uansett.

  4. Det kortet til 1600 er b vare. Det koster 1990 på mpx til vanlig, synd det ikke står hva som feiler det, hvis det er litt bulkete eske eller no sånt så har det ikke noe å si men i verste fall er det reparert og mangler hele bundelen (evga sine bundler er meget tynne til vanlig også da - men kvaliteten på kortet veier opp for bundelen)

  5. Hei, tenkte å kjøpe vannkjøling fra dangerdenstore.com. Det er nok flere som har gjort det før som kanskje kan svare meg på et par ting.

     

    Prisen blir nok 2-3000,- og jeg vet det blir lagt til mva (25% på hele beløpet ink porto)

     

    - men er det toll på slike varer?

    - kan man på noen måte tolldeklarere dette selv for å slippe at speditøren tar seg godt betalt for lite jobb? i så fall hvordan?

     

     

     

    Forresten, hvis noen tenker på det samme så kan dere skrive kupongkode paglan06 så får dere 20% avslag på hele ordren utenom frakten :)

  6. hehe, merker hu noe hvis du monterer kortet når hu ikke ser på da? Sier ikke noe jeg, eneste gangen jeg har blitt tatt var når jeg kjøpte ny subwoffer til stereoen. Trodde det skulle gå ubemerket også, men siden den var dobbel så stor og ikke lignet på den gamle så ble det ståhei likevel.

  7. 7900gt kortet er betydelig raskere enn det kortet du har i dag, men når du spør om det er verdt å bytte så må du nesten vurdere om du er fornøyd eller ikke med det kortet du bruker nå (trenger ikke bedre grafikk hvis du bare bruker pcen til å spille mp3 etc). Den typen kort er vel det som er mest fornuftig for lommeboka om du skal ha et bra spillkort i dag, det finnes bedre men de blir fort dobbelt så dyre.

  8. cl2 er raskere enn cl5 når minnet går på samme hastighet (eh.. båndbredde?). Det blir litt verre å sammenligne når den med høyest cl går på høyere båndbredde fordi høy båndbredde er bedre enn lav.....uansett så er det vel ingen ddr2 brikker som har cl2 uansett.

  9. Det dyreste er overklokket i forhold til nvidia spesifikasjoner. Fordelen er vel at man er garantert en slags minimum overklokkingsevne i forhold til specs (selv om det er fullt mulig at du kan kjøpe det billigste og overklokke minst like mye)...og ikke minst overklokking med garantien i behold.

     

    Ta også en kikk på evga sin superclock versjon av 7800gs. Koster rett over 3000 på shg (eneste butikk som har dem tror jeg) og er klokket til 460mhz, litt høyere enn xfx sine 440.

     

    edit: evga har også forbedret kjøler på sine overklokk kort i forhold til spec. Vet ikke om xfx har det samme men det står ingenting. De har en litt billigere som ligger på 430mhz core som stock til 2800,- Normal kjernehastighet på disse kortene er forresten 375mhz, tror du skal merke forskjellen godt.

  10. expert kortet har 4 sata-2 (nvida) og 4 sata (sil) du kan jo telle 8 sata porter på bildet av kortet hvis du følger linken til testen.

     

    ...ihvertfall en grunn til å velge expert kortet for det andre har vel ikke sata2 støtte i det hele tatt.

  11. Hvor lenge har dere ventet?? Jeg fikk beskjed om at installasjonsdato skulle være 6/3. Etter det har den blitt utsatt 3-4 dager i slengen helt til i dag og nå er den utsatt til 04/04 :( Det blir nesten 2mnd ventetid.

     

    Har sendt 3 mailer (ca. en ukes mellomrom) og ingen har blitt besvart. Virker som dere andre har fått linjen på den første datoen eller tar jeg feil da? Uansett blir jeg litt sur når de ikke svarer på mail. Har prøvd å ringe 4-5 ganger også, men jeg legger på når det er gått 5 minutt.

     

    Lurer på om jeg skal avbestille nå før det er for sent. Er det noen her som har fått linjer som virker? Det er så mange som klager over stadige avbrudd så det hadde vært morsomt å høre om det var noen som var fornøyd med oppetid osv.

     

     

    EDIT: Jeg tok feil, det er forventet installasjonsdato jeg har fått, ikke bekreftet installasjonsdato. Når jeg ringer så sier den j"#¤#% telefonsvareren at datoen ikke er fastsatt. Men da er sikkert alt ok, får vente et par måneder til.

  12. Den garantien du "fikk" for 700 kr er standard på alle dell-pcer så der løy nok selgeren for deg.

    5732366[/snapback]

     

    Selgeren påsto at med den 1 år hente og lever service oplegget så henter og leverer de PCen gratis, men at man må betale for reparasjonen. Mens med det jeg fikk er reperasjonsutgiftene dekket i ett år.

    Om dette stemmer vet jeg ikke, skal sjekke på dell siden nuh

    5732462[/snapback]

     

     

     

    ehh.... lol så denne selgeren på dell mener de er fritatt fra forbrukerkjøpsloven? selvsagt skal de betale for reparasjon av varen hvis noe går sundt innen et år.

  13. Det er vel sånn ram?

     

    https://prisguiden.no/product.php?product_id=37743

     

     

    Er pc4200 kompatibel med disse maskinene, altså den som ble brukt i dell9300?

     

     

     

    edit: 877,- : http://www.pcutstyr.no/main.php3?PI=info&P...132X81191622010

     

     

    De over i pc4300 utgave fungerer ihvertfall brillefint i dell9300 laptopen min. Betalte 1250,- for 2gb i julepresang til meg selv.

  14. Hvis du har to minnebrikker kan du jo prøve med en og en, kanskje er det bare den ene som forårsaker problemet, da kan du jo reklamere på den. Ellers kan det rett og slett hende at MSI kortet ikke har noen Bios fiks for problemet, v.h.a. google (evt. Diamondclub forumet) bør det være mulig å finne ut om andre har opplevd problemet med din kombinasjon av minne og HK.

    5407645[/snapback]

     

     

    Står noe om det på forumet til corsair. De sier det er minnekontrolleren i cpuen som er grunnen. Skal vist fungere med ny cpu..... blir vel å kjøpe ny da :(

  15. Vet noen om en grei guide til hvordan man setter opp wds (repeating) mellom flere routere. Jeg har sett at man kan få flere linksys med sveasoft til å kommunisere med hverandre og jeg inbiller meg det skulle gå med asus wl500 deluxe også.

     

    Uansett skal jeg gjøre dette med 2 nett, et med 2stk wl-500g deluxe og et med 3 stk linksys wrt54gl med freeman bios.

  16. En kompis lurer på å kjøpe denne maskinen

     

    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/no/no/ho/WF...C&lang=no&cc=no

     

    Syns det såg ganske greit ut jeg, men jeg har aldri vurdert å kjøpe en bærbar med amd cpu så jeg begynte å stusse....Den har jo bare en fjerdedel av cachen som er på centrino og bare 1.6 ghz?

     

    Er det bra kjøp, burde jeg anbefale noe annet (syns han skulle kjøpe en dell9300 som meg jeg, men det er vel første og eneste bærbare jeg har prøvd)

  17. EVGA er ett av de merkene som nyter mest respekt innen entusiastmiljøet, men det har til nå ikke vært mulig å få kjøpt dette her til lands.. iallefall ikke fra en norsk lerverandør. Dette er nå historie!

    Mpx har nå tatt inn EVGA, og kortene som er Geforce kort kommer på lager i midten av denne måneden..

    Har selv hatt to EVGA kort, og kvaliteten er second to none! Rett og slett helt ypperlig!! Kan anbefales!

    5268474[/snapback]

     

     

    Stoler på deg jeg :) Bestillte et evga 7800 gt co ferdig overklokket tidligere i dag for shg fikk aldri inn asus 7800 gt som jeg har ventet på en stund. Måtte inn her og søke for å finne ut om jeg hadde bæsja på leggen som kjøpte et kort jeg aldri har hørt om.

  18. maxtor skal jeg holde meg langt unna,bra de har blitt kjøpt,hadde en maxtor varte i tre måneder før den begynte å klikke og døde nå har jeg samsung,western og seagate er storfornøyd med dem

    5329167[/snapback]

     

    Det er din erfaring, den maxtor jeg kjøpte var en 130mb som kostet 3.500,- Den gangen var det uten sammenligning mest mg per krone. Jeg solgte den brukt....tilfeldigvis kom den tilbake til meg i fjor når jeg skulle reparere en ødelagt pc. Husket ikke at det var ham jeg hadde solgt den til engang, men jeg kjente den straks igjen for jeg hadde laget en tyvkobling bak disken fordi jeg manglet dipswitcher :) Poenget er at den funket fortsatt. Ellers har jeg hatt flere av de pata133 diskene som var meget gode når de kom.

     

     

    Samsung har jeg aldri hatt, grunnen til det er jeg i et par svake øyeblikk har kjøpt støvsugere, radioapparater osv av det merket men det har stort sett endet med at det stod flammer ut av dem :)

  19. ...skulle ikke lest denne testen for nå ble jeg bare usikker :(

     

     

    Hadde bestemt meg for maxtor, men jeg skjønner ikke hvorfor dere får så utrolig dårlig ytelse når andre tester får den til å ligge i topsjiktet ytelsesmessig og prismessig (men ikke støy). Samtidig ligger samsung, seagate og overraskende western digial (pga lavere lagringstetthet enn andre disker) helt i bunnen.

     

    For de som er interessert i Raptor så vil kanskje denne artikkelen være verdt å lese: http://hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=745&cid=4 Gøy å se 2*raptor 75gb i raid 0 blir parkert av 3*maxtor 250gb i raid0. Spesielt når 750gb koster 2.400.......Trodde selv at raid 0 måtte være enten 2 eller 4 disker jeg men ser ikke sånn ut.

     

     

    Kjøpte min første harddisk for 15 år siden og jeg har aldri hatt en disk som har feilet bortsett fra 3 ibm deskstar (de var heldigvis ødelagt når jeg fikk dem så jeg sendte selvfølgelig resten tilbake på angrefrist). Har nå 1 western digital og 5 seagate fra 160gb og oppover men jeg vil heller ha noen færre større og ikke minst raskere disker enn seagate.

×
×
  • Opprett ny...