Gå til innhold

crippen

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crippen

  1. Starcraft 2 dominerer!

    Vet ikke helt hva du i såfall sammenlikner med, men med tanke på hvor omtalt dette spillet var før lansering så ble ihvertfall jeg utrolig skuffet over omtrent alle aspekter rundt StarCraft 2. Det beste som kan sies er vel at grafikken er penere enn forgjengeren, men gameplay/innhold og alt annet synes jeg var bortimot håpløst.

    Fjorårets store flopp?

    Amerikansk $150 000 - $200 000 premiepott liga for Starcraft 2 blir sannsynligvis annonsert i dag, IGN står bak.

     

    NASL (north american star league) skal starte snart, $100 000 i premiepott.

     

    GSL (Global Starcraft League) har pågått i noen måneder med førstepremie annenhver måned på $87 500.

     

    Major League Gaming som er det tradisjonelle e-sports organisasjonen i USA, har 3 spill highlighted: Starcraft 2, Halo: Reach, Call of Duty: Black Ops. Ja ... småspill det.

     

    teamliquid.neter det største engelske forumet for å diskutere spillet utenom battle.net og andre offisielle sider, og det er store kinesiske og koreanske sider og. Det har ca 1.4 millioner månedlige besøkende, og er ikke egentlig noe annet enn hjemmesiden til en klan + diskusjonsforum om starcraft 1 og 2.

     

    HD Starcraft er en populær kommentator på youtube, har ca 350 000 mennesker som abonnerer på hans opplastinger på youtube. Husky Starcraft har 450 000. Day[9] har ett live show hver dag med > 10 000 seere hvor han diskuterer og analyserer strategi i Starcraft 2.

     

    Har også solgt over 4.5 millioner kopier, men det inkluderer muligens ikke asiatiske markedet hvor spillet distribueres annerledes (gratis prøve, deretter abonnerer man slik jeg har forstått det, og kan også kjøpe permanent lisens).

     

    ... nå vet ikke jeg hva du anser som en flopp, men det er vel diverse nintendotitler, read dead redemption, halo:reach og call of duty: black ops som solgte noe særlig mer i fjor, ikke så mye annet. Og med tanke på at dette er ett PC spill, så sitter man igjen med mye mer av fortjenesten (veldig mye av salget er fra blizzards egen butikk på nett).

     

    Enig, men alt dette har kun med multiplayer delen av spillet. Singleplayer biten kan på mange måter diskuteres som en flopp, den var utrolig dårlig. Første gang noen sinne blizzard har skuffet meg, og det var trist. Alt med tanke på historie delen og dialoger. Selve missions i seg selv var jo fenomenal, veldig bra level design.

     

    Der SC2 skinner er i multiplayer, og takket være det gode samfunnet og miljøet har vi noe fenomenalt her. Eg ser ikke noe sport, men eg ser eSport, hver eneste fredag og lørdag følger eg med på enten det er Takes homestory cup, TSL, og alt mulig annet snacks sc2 folkene har stelt i stand. SC2 byr på vanvittig mye selv om du kun spiller i silver og gjerne bare 10 kamper uken.

     

    SC2 beviser at det finnes mange mange spillere der ute, som liker en utfordring. Det sies at sc/sc2 er det mest mannlige spillet man kan spille.

  2. SC2 er på full vei til å bli turbasert, siden folk disconnecter i hytt og pine på LAN takket være den geniale ideen om at vi ikke trenger LAN.

     

    Og sc2 for en nybegynner kan helt fint spille multiplayer, bronze er nok noe hardere enn i starten, men viss du ikke tåler å tape 60-70% av kampene dine i starten har du egentlig ingenting å gjøre i sc2 i det hele tatt. Viss du bare liker å vinne, kan du alltids prøve ut WoW, der er alle en vinner, alle kan føle seg spesiell, det er bare å sette av 70 timer i uken til å farme en sjelden mount, eller en sjelden tittel. Men man vinner ofte i sc2 og, hele systemet er basert på at du skal vinne 50%, og det funker veldig bra.

  3. Veldig fint overblikk!

    Gleder meg til deres spillanmeldelser av 3DS-spill!

     

    Skriveleif & Co på nye eventry:

    - første linje: "duggfersk"

    det uttrykket du leter etter er "duggfrisk" ;)

    - andre avsnitt under "spillegal" burde det vel være "- smått frustrerende" i stedet for "- smått frustrert" siden du snakker i en generell tone og ikke om det selv i den setningen. Alternativt kan du skrive "- jeg ble smått frustrert".

     

    Det du retter på her er "feil" gjort med vilje for å få en morsom vri på det (er rimelig sikker). Dont be so damn square.

    Har du skrevet artikkelen? Nei... Hvordan kan du vite det da?

    Det er ingen god humor i det, slik jeg ser det, bare feil bruk av uttrykk. "Rykende fersk" er bedre hvis "fersk" skal brukes.

    Å blande uttrykkene "duggfrisk" sammen med det gir ingen humoristisk effekt.

    Skal det ikke være lov å hjelpe på en pen måte?

     

    Er det slik at du går stolt bort til pappa og maser noe ala "pappa, pappa, eg rettet en journalist i dag, han skrev feil!" ? Får du noe ros eller avviser han deg enda engang?

  4. Selv har eg en Steelseries Kinzu, som eg er veldig fornøyd med, den har egenskapene til denne, nemlig svært liten og lett. Å ha god kamerabevegelse i SC2 mener eg er essensielt, og det hjelper veldig på å ha god presis mus som gjør det lett å lage bokser for splitting av f.eks marines.

     

    Forstår ikke hvorfor mer dpi er bedre eg, selv har min kinzu mulighet for 1600, men eg stiller min ned til 400dpi som eg synes er langt bedre. Muligheten for at mouse acceleration kan slåes helt av er kjempeviktig. Kinzu suger litt her, eg må starte programmet, sette mouse acc. av, så ta ut og inn usben for at det skal gå fint.

     

     

    Uansett kjempeartig med en sc2, skal eg ha ny mus skal eg huske på en slik en.

  5. Tror eg må ha dette spillet, er for mange gode minner til å la være, og humoren er der enda. Grafikken er ikke all verden, men CoD er søppel så tror ikke grafikk har så mye å si uansett.

     

    Viss de virkelig har tenkt å sensurere kvinnfolkene og annet drit, tror eg faktisk det er nok til at eg står over. Blir bare altfor dumt å sensurere noen damer, mens det å dra av hodet på folk, se armer og ben flyge går fint. Blir litt småkvalm av slikt.

  6. Fælt til syting da. Har spilt wow i 5 år, eg har langt i fra vært noe englebarn da eg har leid folk for å levle charsene mine, kjøpt så mye gull øyet kan se, botet og stått på.

    Eg har aldri hatt noe problemer med kontoen min personlig, men mine brødre har. Eg vet ikke hva de gjør som får kontoen dems "hacket", eg antar nettvett er intet eksisterende hos dem.

    Uansett, eg har ringt blizzard support, og de har alltid gitt kontoen tilbake på timen uten noe tull. Blizzard support må være noen av de greieste eg har snakket med. Og all skade gjort på charen, blir fint levert tilbake i mailboksen din. Du må bare lære deg å aldri ta et nei for et nei. Husker eg snakket med 3 forskjellige GMs inne i spillet om noen items som manglet, men som de ikke kunne hjelpe meg med. Eg tok dette til "retten", dvs Blizzard sine forum der eg spurte en mer overlegen og flinkere GM om dette, og eg fikk det levert veldig fort, innen 1 dag.

     

    Så husk, noen GM er dumme som brød, andre er flinke. Og blizzard support er veldig godtroende :) Du aner ikke kor mange ganger eg har brukt unnskyldningen "Eg har en sønn..."

  7. Japan lager de beste mannlig sexleketøy og. Synes ikke det var så snålt dette produktet, selv har eg når eg har pisset ute, hatt som mål å pisse lengst mulig. Eg hadde uansett koset meg med et slikt produkt.

    Slik "rar" kreativitet som dette tar eg som et håp for menneskeheten, at vi tør lage noe utenom det vanlige.

     

    Viss eg har forstått det riktig da, at dette skal være på en offentlig toalett, og ikke i heimen.

  8. Er det derfor jeg ikke fikk spilt det i dag:( Jaja, det var et bra spill, men jeg synes det ikke er bra nok til å betale for. Så da forsvinner dette spillet også...

     

    Enten er du fattig som en gatetigger, eller så er du blant dem som kaster penger på alt drit, utenom det man bruker tiden på. Så ja, er vanskelig for meg å tro at 200kr på et TMU spill ikke lar seg gjøre når man bruker tid på å spille det. Penger er som regel ikke det som avgjør, men om spillet er verdt tiden det tar å spille.

     

    Leit at de la ned TMN, men eg kjøpte no uansett TMU når det kom ut.

  9. Gran Turismo 5 har en skademodellmotor som LANGT overgår det som er i Forza 3, likevel presterer anmeldere å rakke ned på skademodellen til GT5. Sjekk fysikken i Forza 3 når de kræsjer, det er faan i meg til å le seg i hjel av.

     

    "Spesielt trist er det at spillet ikke evner å formidle verken kollisjoner eller skade på akseptabelt vis."

    Jupp, sjekk Forza 3, slik skal det gjøres.

     

    Forza 3:

     

    GT-5:

     

    Det er bare det at damage modellen i GT5 blir mer avansert etterhvert som man stiger i levels, men anmelderne har antageligvis ikke spilt lenger enn til level 10-12, da har de praktisk talt ikke startet spillet enda. GT-5 er bilspillenes RPG, det tar lang tid før man har sett alt.

     

    Lol, Forza 3s skademodell ser jo ut til å komme ut i fra en komediesentral. Synd eg ikke fikk sett mer footage fra GT5 skademodeleringen. Filmen viste ikke hva som skjer omd u kræsjer i noen bakfra i 200km/t. Men Forza 3 så jo utrolig lame ut, hva gjelder skademodell. Synes nesten det er rart at man kan sammenligne Forza 3 mot GT5.

  10. Flerspiller delen trekker ned, vil det si at eg ikke kan spille i lag med en venn over nett ? Altså vi lager en slags lobby, velger bane og racer i lag? Noe ala Left 4 Dead.

     

    Virker og utrolig trist at du ikke kan bruke den samme bilen din, bli vandt med den, justere på den før du kjøper ny.

     

    Jaja, eg fikk hvertfall et klart budskap av en venn av meg, å holde meg unna, eller hvertfall tenke meg godt om før eg eventuelt kjøper GT5.

  11. Innkjøpspris.

    Plass i stua.

    Påkrevd teknisk kompetanse.

    Brukskomfort.

    Mindre tekniske problem.

    Ikkje merkbar DRM.

     

    Kay

     

    Dere har nok begge rett, men rart å tenke på at man krever en slags kompetanse for å spille på en pc no til dags, tror ikke det er der skoen trykker med mindre man gir dette til sin 8 år gamle sønn, som kanskje baler på seg der fra.

     

    Uansett, liten plass i stuen og koble opp mot den nye TVen er nok en av de store grunnene. Artig å benytte stuen, sofan og den lekre nye TVen sin, i motsetning til å sitte i en krok. Eg er uansett PC for life! Gi meg lyd når noen klarer lage kvalitetsspill som Starcraft 2 på konsoll

  12. Her tar Billy-Bob feil. Jeg vil påstå at Hollywood har mer dybde og substans enn på lenge. Hadde vi vært på 80' eller 90-tallet hadde jeg vært enig.

     

    Lol, eg er usikker på om dette er sterk sarkasme, vanskelig å vite via internett. Uansett.

     

    Håper ikke du har tenkt å ta f.eks Inception som et glimrende stykke arbeid levert fra Hollywood, da denne filmen er akkurat det denne skuespilleren snakker om. Masse blind skyting mot bølger av fiender du aldri har relasjon til. Hele greien er som tatt ut i fra Call of duty, og eg vridde og vendte på meg da eg så denne filmen.

     

    Er ufattelig lenge siden eg så en god film, hjelpe meg så lenge det har vært. Eneste som er oppvekkende no er noen gode serier som går.

    Eg er derimot ikke enig at TV spill har skylden, synes det er en ganske dårlig unnskyldning

  13. Må flire til han som mistet achievements pointsene sine i SC2 pga han lastet det ned først. Helt utrolig at noe så enkelt som achievement kan få folk til å gå så lange strekninger for dem, som å spille hele spillet for nytt for å oppdatere achievement valuten sin.

     

    Og hva med rettighetene han snakker om? Dette er noe som bekymrer meg litt, at vi bare blindt må trykke "accept accept accept" på alt mulig som viser seg å kun være å frata alle rettighetene dine.

  14. Kanskje vi trenger slike spill for strekke strikken om hva som er "lov" for spill å ha med seg. Vi ser i film, blod og gørr er tillat, spiller ingen rolle hvor kontroversielt. I spill blir slikt sett ned på, etterfulgt av et hylekor og lovforbud. Vi trenger slikt for å tøye strikken og bevege oss fremover om hva som er lov i spill.

     

    Eg hadde svært stor glede av Postal 1, eg likte spesielt lydene i spillet der folk var livredde. Håper lyden blir veldig bra i Postal 3. Håper bare på Postal3 ikke bare prøver selge pga blod og vold, men også har en historie som er bra nok, trenger ikke være noe kreativt vi aldri har sett før, men som står i stil med volden og skaper en mening rundt den.

  15. Takk for sniktitt. Selv er eg en arkade fan når det gjelder bilspill, men må nok uansett skaffe meg GT5.

     

    Du sier at det blir veldig realistisk. Det eg frykter med dette, er at du knapt kan kjøre fort uten å miste veigrep. I virkeligheten, er det å kjøre 80-90 i 50 sonen faktisk veldig adrenalinpumpende, fordi du kjenner g-kreftene trekke deg i bilen, selv om kanskje farten er lav.

    Dette skjer ikke i et bilspill, og då frykter eg at de gjør spillet kjedelig når de skal prøve gjøre det helt likt virkeligheten, når det ikke går an å gjøre det likt virkeligheten pga mangel på g-krefter. Da sitter vi kanskje igjen med lav fart og lite spenning.

     

    Noen som også frykter dette?

  16.  

     

    Problemet mitt er at colossus immortal / siege tanks marauder marines er rett og slett for jævlig gode mot alt bakke zerg har, så litt uti spillet føler jeg meg tvunget til å gå air. Men det funker stort sett greit det, hvis jeg klarer å containe motstandern.

     

    collussus og tanks er et mareritt, om de får en god del av de. Tror dette vil komme seg etterhvert som zerg får mer ferdigheter og klarer multitaske mer. Det som virkelig er straffbart, er viss eg er litt uoppmerksom og et dropship med stimmed marines/marauders kommer seg i basen min, og dreper en viktig byggning og setter meg vesentlig tilbake. Synes queens kunne kostet 1 food, slik at eg kunne hatt 1 queen med mye energi nok til aa heale en byggning til eg fikk hæren min tidsnok frem. Selv om speedlings er der på 1-2sec, klarer likevel stimmed marauders og drepe hvilken som helst byggning. Kanskje med en 200 energy queen byggningen kunne levd tidsnok. Har ikke særlig food kapasitet til å ha flere queens enn nødvendig, 50-70 workers tar opp nok som det er.

    Jeg har ganske lav APM (50-60 normalt i snitt gjennom ett spill), og vet ikke helt hvordan jeg skal få det mye høyere. Multitasking er ett konstant problem for meg, siden jeg ikke klarer å gjøre alt jeg vet jeg skal gjøre raskt nok.

     

    Vurderer innimellom å switche til protoss, fordi de er enklere (syntes jeg i beta i hvert fall) å multitaske med så lenge du har gode hotkeys. Men zerg er mer moro så:)

     

    Protoss er mye enklere. Multitasking og AMP vil stige etterhvert som du husker alle rutinene dine, noe day9 også snakket om i beta engang. Eg vil tro, det er veldig viktig å være avslappet for å kunne utføre så mye som skal til, om man er litt skrekkslagen, som er veldig lett tilstand å komme i når man spiller zerg, vil du prestere ganske dårlig og ikke tenke klart og tydelig.

    Selv om protoss er fristende, med tanke på ball-of-death, tror eg ikke du vil trives noe særlig med dem når du først elsker zerg. Eg digger warpgates og chronoboost som protoss. Chronoboost er utrolig lett å huske og bruke når du er vant med spawn larva og spre creep.

    Merkelig egentlig, siden i Starcraft originalen var protoss rasen min :)

     

    Hehe ja, eg hadde terran som favorittrase. Men synes ikke terran føles like kult ut i sc2 som i sc1. Lyden av siege tanks er ikke den samme, lyden av spidermines og generelt vultures var bare å forelske seg i, samt science vessel. Terran føles som toy story i forhold til sc1. Protoss elsket eg også i sc1, aner ikke hvor mange timer eg brukte, og archons var bare så skummel og kraftig at det var dritmorsomt.

     

    Zerg er uansett morsomt i sc2, må bare elske disse små søte zerglings. (søt var et ord som var ikke-eksisterende i sc1 :D )

  17.  

     

    Problemet mitt er at colossus immortal / siege tanks marauder marines er rett og slett for jævlig gode mot alt bakke zerg har, så litt uti spillet føler jeg meg tvunget til å gå air. Men det funker stort sett greit det, hvis jeg klarer å containe motstandern.

     

    collussus og tanks er et mareritt, om de får en god del av de. Tror dette vil komme seg etterhvert som zerg får mer ferdigheter og klarer multitaske mer. Det som virkelig er straffbart, er viss eg er litt uoppmerksom og et dropship med stimmed marines/marauders kommer seg i basen min, og dreper en viktig byggning og setter meg vesentlig tilbake. Synes queens kunne kostet 1 food, slik at eg kunne hatt 1 queen med mye energi nok til aa heale en byggning til eg fikk hæren min tidsnok frem. Selv om speedlings er der på 1-2sec, klarer likevel stimmed marauders og drepe hvilken som helst byggning. Kanskje med en 200 energy queen byggningen kunne levd tidsnok. Har ikke særlig food kapasitet til å ha flere queens enn nødvendig, 50-70 workers tar opp nok som det er.

    Jeg har ganske lav APM (50-60 normalt i snitt gjennom ett spill), og vet ikke helt hvordan jeg skal få det mye høyere. Multitasking er ett konstant problem for meg, siden jeg ikke klarer å gjøre alt jeg vet jeg skal gjøre raskt nok.

     

    Vurderer innimellom å switche til protoss, fordi de er enklere (syntes jeg i beta i hvert fall) å multitaske med så lenge du har gode hotkeys. Men zerg er mer moro så:)

     

    Protoss er mye enklere. Multitasking og AMP vil stige etterhvert som du husker alle rutinene dine, noe day9 også snakket om i beta engang. Eg vil tro, det er veldig viktig å være avslappet for å kunne utføre så mye som skal til, om man er litt skrekkslagen, som er veldig lett tilstand å komme i når man spiller zerg, vil du prestere ganske dårlig og ikke tenke klart og tydelig.

    Selv om protoss er fristende, med tanke på ball-of-death, tror eg ikke du vil trives noe særlig med dem når du først elsker zerg. Eg digger warpgates og chronoboost som protoss. Chronoboost er utrolig lett å huske og bruke når du er vant med spawn larva og spre creep.

  18.  

     

    Problemet mitt er at colossus immortal / siege tanks marauder marines er rett og slett for jævlig gode mot alt bakke zerg har, så litt uti spillet føler jeg meg tvunget til å gå air. Men det funker stort sett greit det, hvis jeg klarer å containe motstandern.

     

    collussus og tanks er et mareritt, om de får en god del av de. Tror dette vil komme seg etterhvert som zerg får mer ferdigheter og klarer multitaske mer. Det som virkelig er straffbart, er viss eg er litt uoppmerksom og et dropship med stimmed marines/marauders kommer seg i basen min, og dreper en viktig byggning og setter meg vesentlig tilbake. Synes queens kunne kostet 1 food, slik at eg kunne hatt 1 queen med mye energi nok til aa heale en byggning til eg fikk hæren min tidsnok frem. Selv om speedlings er der på 1-2sec, klarer likevel stimmed marauders og drepe hvilken som helst byggning. Kanskje med en 200 energy queen byggningen kunne levd tidsnok. Har ikke særlig food kapasitet til å ha flere queens enn nødvendig, 50-70 workers tar opp nok som det er.

  19. Lagde meg en ny bnet konto, brukte en av gjestekontoen som fulgte med spillet, og tapte alle 5 med vilje for kose meg i bronse. Man unngår å møte folk fra platinum om man bare passer på å tape en 2 kamper etter man har vunnet 2-3. Så bare ha i tankene at blizzard vil du skal vinne 50%, så man vinner 2, taper man 2 med vilje etterpå lol.

     

    Snart har eg brukt opp alle 7 timene på gjestekontoen, men satan så morsomt og avslappet det har vært. Heldigvis har eg 1 til gjestekonto eg kan bruke når mine 7 timer er oppbrukt. Smurfing er virkelig noe eg anbefaler på det sterkeste, spesielt om du er zerg og trenger å slappe av. Zerg er ikke bra for helsen, husk å koble av i blant. Prøv no før det blir for seint, kanskje blizzard ikke helt liker at du herjer rundt med bronse spillere, men for å være ærlig, eg har kun møtt 1 bronse spiller, de fleste er faktisk fra gold, som faktisk er på det samme nivå som bronse spillere i beta. Gold i beta gjorde ganske sterk motstand fra seg.

  20. Ja, hva har de kopiert fra andre som de ikke kopierte fra blizzard til å begynne med? :p

     

    Vil si meg enig i at enhetene til tider får litt for stort fokus på hvert oppdrag, sc1 hadde det og og det var vel og bra, men pga mengden units i singelplayer så blir det en god del oppdrag med nettopp dette. Bør også nevnes at endel units ikke er det optimale for oppdraget sitt :p Hellion brettet? Reapers er fantastiske der. Goliath brettet? MM ball.

     

    Eneste spillet jeg vet med fantastisk mye zoom er supreme commander, men siden jeg syns det spillet var dørgende kjedelig så får jeg heller avstå fra å kommentere enkelte gameplay mechanics.

     

    SupCom var faktisk fantastisk artig. TLO og storebroren TBO spilte ofte i lag i 2v2 og var veldig flinke. Husker TLO også der var personen med alle de sykt kreative ideene og var blant topp 10 i 1v1 listen. Singleplayer sugde, spilte aldri i gjennom, men multiplayer delen var fantastisk, mulig du bare spilte supcom 1 og ikke forged alliance expansion som gjorde spillet fra å være bra til å bli genialt.

     

    Er selv blitt vant med minimap og å bevege kamera med musen raskt og effektivt, så savner ikke zoom funksjonen sånn altfor mye.

×
×
  • Opprett ny...