Gå til innhold

Kim-Andre

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kim-Andre

  1. Heisann bilfolk 😄 

    Leter rundt på finn.no etter nyere bil til ca 350.000 kr. Det viktigste for meg som begynner å bli litt opp i årene er komfort. Er spesielt interessert i en bil med lite hjulstøy og generelt meget god støyisolering. Driftssikkerheten er også viktig, trenger nødvendigvis ikke være Toyota kvalitet men ikke VW, Audi,Skoda eller Seat.. De merkene er uaktuelle. 

    Heller ingen stor fan av Tesla for å ha det sagt. 

    Bør være lav km stand, litt pulver under panseret gjør heller ingenting, men er ikke noe krav. Så hva anbefaler dere? 

    Volvo V60 t8 er jeg litt forelsket i men er litt usikker på kvaliteten, prisen er nok kanskje også i høyeste laget. Også sett på el-bilene Mx-30, Mokka e, E 2008, C4 e, og DS. 

    Mx-30 tror jeg utgår pga de lite praktiske bakdørene og lite plass.  Vet ikke..Hva tror dere iforhold til kriteriene mine? 

    Screenshot_2022-06-19-23-03-12-15_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

  2. Hehe forskjellen er at mannen og kvinnen er begge desperat..Ja,selfølgelig er det i mange tilfeller sånn at ensomme menn gjerne litt opp i årene finner seg ei fattig desperat jente fra Asia som lengter etter ett bedre liv. Hva om man ikke er desperat,hva om kvinnen fra asia ikke er fattig eller desperat? Har vært forlovet med ei fantastisk jente fra Filippinene i 3 år no og har aldri hatt det så godt før. Ikke mange ukene siden hun fikk slengt etter seg at hun var ei thaihore,veldig sårende for henne og for meg. Hun er utdannet sykepleier og kommer fra en velstående familie. Hun verken røyker,drikker eller noensinne solgt kroppen sin for penger. Er bare trist når voksne kvinnfolk kan slenge ut sånt helt ut av det blå :(

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...