Gå til innhold

rothojo

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rothojo

  1. Min Mercedes Benz C300de, har nå kjørt 20837,9 km. Herav 9.920,2 helelektrisk. Forbruket av diesel er 4,0/100 km og 6,5 kWh/100 km.

    Hjemmelading med Tibber når strømmen er rimeligst. Gjennomsnittspris for el i 2020, ble 26 øre, hittil i 2021 er den adskillig høyere, på 65 øre. Dieselmotoren er Euro6, med AdBlue. Ingen diesellukt, triller fritt, regenererer strøm, dreiemoment på 700, 0 til 100 på under 6 sek. Nydelig bil å kjøre på luftdempere. Rekkevidde med full tank er >1300 km. God tur!

    • Liker 1
  2.  

    Hva er sannsynligheten for at LCD skjermer blacker ut, uten at det er noe skade på glasset?

     

    Ganske stor sannsynlighet faktisk. Men da tar jeg en forutsetning at du mener at det ikke er noe synlig skade på glasset. For det kan være knust display uten at du trenger å se det. Jeg har reparert noen hundre telefoner hvor deler av display som ikke sluttbruker kan se (uten å demontere telefonen) er knust/knekt. 

     

    Ingen synlige skader på glasset. Jeg ba reparatøren å returnere glasset til meg for "inspeksjon", men det gjorde han ikke.

  3. Selv om glasset på utsiden er helt, kan lcd panelet på innsiden fortsatt være knust/sprukket, prøv hold den opp mot lys og se etter sprekker på innsiden av glasset. Men det tenger heller ikke nødvendigvis være skjermen som er problemet nei.  

     

    Hvordan oppsto problemet? Om du ikke har mistet den i bakken, utsatt for trykk/press, fått vann eller annen væske på den skal det vel gå på garantien som er på 2 år. 

    Samsung Galaxy S5 ble helt svart. Glasset var beskyttet med "Panzer" folie og apparatet med stivt futteral. Glass og LCD er en enhet og skiftes som dette. Ved innlevering i serviceskranke, ble telefonen "saumfart" og ingen skade kunne registreres. Likevel påstår reparasjonsverkstedet at LCD var knust på grunn av press, og viste et bilde som var tatt av beskyttelsesfolien som viste en svak stripe i folien, og derfor ikke dekket av garantien. I tillegg krever selgers verksted 50 % høyrere reparasjonspris enn markedet. Min erfaring er at LCD skjermen gir lys og delvis bilde, selv når glasset er knust. Hva er sannsynligheten for at LCD skjermer blacker ut, uten at det er noe skade på glasset?

×
×
  • Opprett ny...