Gå til innhold

orv

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av orv

  1. Har du en annen kontroller å teste med bare for å 100% utelukke at det ikke bare er kontrolleren som har klikket? Tror ikke du får oppdatert konsollen med USB som vidor sier siden man ikke får navigert i update menyen. Alle folkene som har denne feilen venter fortsatt på en løsning ut i fra det jeg kan lese meg frem til selv om noen har hatt hell med soft reset, og resten  venter på at Sony skal rulle ut en fix selv om det ikke er noen garanti for at det skjer siden Sony ikke har kommentert problemet. Det raskeste blir vel kansje bare å sende den inn på garanti eller reklamasjon hvis du har det enda.

    Har testet med en annen kontroller også, virker ikke med den heller. Må ta strømmen for å slå av konsollen. Takk for tips uansett :)

  2. Har du prøvd å koble til kontrolleren til konsollen med kabelen for å se om den reagerer da? Du kan også prøve holde inne på-knappen på konsollen i ca 8 sekunder for en soft reset. Mange har hatt problemer med 5.50 updaten og opplever enten fullstending bricked konsoll, error-loop eller problemet du har med at kontrollerne ikke lengre vil fungere.

    Har prøvd begge tingene du foreslår, ingenting funker..

  3. Vurderer å kjøpe ny TV, men er usikker på hva jeg bør velge. Poster her for å få tips om hva som er best til gaming med konsoll (PS4). Ønsker både generelle tips om hvilke "stats" TVn bør ha og konkrete modeller.

  4. Fler som spiller PS-utgaven av Darkest Dungeon?

    Er helt hekta og tenkte det kunne være greit med en tråd for diskusjon og tips.

    Har ikke spilt mange liknende spill tidligere, og synes det er mye å sette seg inn i, i spillet er det jo ganske sparsomt med info..

     

    Jeg vil gjerne høre hva dere tenker er de beste karakterkomboene for de ulike dungeonsene og hvorfor..

  5. Path of exile: Atlas 

     

    Tok frem Bloodborne igjen. Oppdager fortsatt nye ting og områder i det spillet, fantastisk hvordan de greier å skjule passasjer på en måte som gjør at du knapt skjønner at du kunne overse dem når du først har oppdaget dem.

     

    Blir dette spillet å finne på PC i overskuelig fremtid?

    Har ikke hørt at det er planer om det..

×
×
  • Opprett ny...