Gå til innhold

BaLtOo.

Medlemmer
 • Innlegg

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BaLtOo.

 1. Jeg driver og lager meg et hus i construction set akkuratt nå.. Og kom over noen kule greier jeg vil bruke. Men problemet er at jeg må legge en script fil som fulgte med, et eller annet spesielt sted.. Denne filen var i txt format.. Når jeg starter morrowind og har lagt til denne tingen som krever et spesielt script. Får jeg feilmelding som sier at den ikke ble funnet..

   

  Jeg har jo filen! Men hvor skal den ??

 2. Race: Male Breton

  Birthsign: The Atronach

   

  Major Skills:

  - Marksman

  - Alteration

  - Conjuration

  - Long Blade

  - Unarmored

   

  Minor Skills:

  - Restoration

  - Alchemy

  - Light Armor

  - Destruction

  - Short Blade

   

   

   

  Begynner å tro at dette vil bli en character jeg kan bli godt fornøyd med :)

  Men innspill/forslag er _mer_ enn velkommen.. Men helst med grunnlag, og ikke bare fordi det er noe _du_ liker bedre :p

 3. Har lastet ned "A nice place to stay" og er fullt i gang med å dekorere alle dukkene med allskens armour. Skal prøve å få alle armour-delene til hver armour-type. :green:

   

  Tar vel en stund, menmen, er morsomt. :green:

  Veit :D holder på med det jeg også.. A good place to stay version 1.8

   

  Har netch leather, glass, nordic, litt daedric, indoril, ebony, steel, imperial, litt orc, de fleste av bonemold typene... Iron og litt annet, samt jeg har samlet et helt drøss av ingredienser der :) har også massevis, av souls, våpen og annet stash :green:

   

  Men er det noen som vet om en mod eller lignende som adder en bok til morrowind der alle potions (altså innhold av ingredienser) står ????

 4. fant han der ja.....vet ikke tilfeldig vis hvordan man skal stjele redoran master helmet og en bok fra adran manor i aldruhn? uansett hva jeg gjør blir jeg sett og angrepet da jeg tar de :angry:

  Du har funnet det riktige rommet ? Still deg bak den bjelken midt i rommet... Sånn at ingen ser deg, bruk enten telekinesis spell eller potion :) funker som bare det :D...

  spørsmålet er da:hvordan funker telekinesis spell? han lager bare sånn lys og lyd rundt meg.....

  Telekinesis har to attributter, length og time.. Time er selvfølgelig hvor lenge spellen/potionen funker, og "length" (Ment som fysisk lengde) er hvor langt telekinesisen fungerer.... Med 10 secs 33 feet telekinesis kan du står 33 feet unna en ting i 10 secs og fortsatt ha muligheten for å interacte med den...

   

  U see ?

 5. ja... hehe, seff har jeg satt på mark ved fort frostmoth :)

  Bortkastet :no:

   

  Sett mark en annen plass du. Uansett hvor du er på øya kan du bruke amulet of divine intervention til å komme dit.

  aaaah... Det var kjekt, visste ikke det :wow:

   

  Kan bruke mark et annet sted når tre døgn har gått jeg da.. Og jeg kan fortsette på BloodMoon

 6. fant han der ja.....vet ikke tilfeldig vis hvordan man skal stjele redoran master helmet og en bok fra adran manor i aldruhn? uansett hva jeg gjør blir jeg sett og angrepet da jeg tar de :angry:

  Du har funnet det riktige rommet ? Still deg bak den bjelken midt i rommet... Sånn at ingen ser deg, bruk enten telekinesis spell eller potion :) funker som bare det :D...

 7. ja.. var borte i det der når jg var lvl 5 eller noe sånt... men hva er det som egentlig skjer ? du skal jo drepe alle de inne i council club (eller hva det het)  men blir det ikke reportet som crime ?  ... Er ganske sikker på at jeg kan ta de nå vettu  :devil: hehe... killll.......!  :green:

  det blir reporta som crime, men når du drar tilbake til han som ga deg oppdraget så fjerner han bountyen din!

  aaah... yes, kill 'em this instance!!! :D

×
×
 • Opprett ny...