Gå til innhold

ludolek

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ludolek

  1.  

    Jeg prøvde trial/demo av Destiny for ikke så lenge siden, og likte det ganske godt. Kjøpte det med en gang og hvorfor ikke Season Pass i samme slengen fordi spillet var såpass bra.

     

    Ja, det var et ganske godt spill, faktisk... Helt til min karakter nådde level 20. Etter litt jobbing kom jeg til level 25. Jobber og sliter slik at jeg kan spille videre i DLC'en The Dark Below uten at det blir så fryktelig hektisk. Sliter enda litt til og har fortsatt ikke muligheten til å gå få høyere i level.

     

    PvP er også gøy, men ikke så fryktelig når du står fast på lavt level mens andre er level 30-32 og er tydelig mye sterkere en deg. Du må være ekstra flink for å kunne konkurrere.

     

    Etter hvert innså jeg hvor bortkastet alt arbeidet egentlig var. Hvorfor jobbe så hardt for så lite progresjon?

     

    Etter hvert begynte jeg å få maks glimmer/penger uten noe fornuftig å bruke det på.. Faktisk er det mye som er begrenset slik at folk skal bruke fryktelig mye tid på tull inni spillet.

     

    Jeg vil få den nye DLC'en uansett, men er egentlig lei av alt dette. Nå har ikke jeg lest noe særlig enda om DLC'en, men det forundrer meg ikke om jeg ikke får spilt det før jeg sliter enda litt til.

     

    I PVP delen er det vell kun en av spilltypene hvor levelen din har noe å si. Ellers har level og oppgraderinger til våpen ingenting å si... (level 1 tåler og skader like mye som en level 32).

    Stemmer, sett bort ifra Iron Banner har level og utstyr tilnærmet ingenting å si i PVP. I PVE har det derimot masse å si. Du kan faktisk ikke engang skade fiender som er mer enn 3 levler over deg.

     

    Red. missforståelse :)

×
×
  • Opprett ny...