Gå til innhold

Insert

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Insert

  1. Jeg har dette hovedkortet og har kjøpt to kingston brikker på 1 gig hver. Minnet er kompatibelt og er testet i memtest og funnet friske. Minnet er prøvd i alle sloter på hovekortet samt den måten de skal installeres på. Jeg få bare startet maskinen når den ene brikken står i. Dette gjelder uansett hvilken brikke, hovedkortet ser ut til å ikke klare å kjøre dual channel med disse brikkene. Siste bios er installert og alt er fint. Noen som har vært borti dette problemet?

     

    Ja det er jo også Dual channel minne jeg har kjøpt og serie/batch nr. er sjekket.

  2. jeg har en linksys router av den nye serien demses. Jeg bruker windows til å styre det trådløse nettet gjennom et linksys trådløst pci kort.

     

    Hv er det som skjer når vindows hele tiden får lyst til å si i fra at det er kontakt på det trådløse nettet? Jeg har ingen andre nett i nærheten. Spill som CS blir konstant og brutalt logget av for å gi meg denne beskjeden.

     

    Noen som har noen tips. Nettverket er kryptert.

     

    I~

  3. Skjermkortet står riktig, samma gjør kontakten. Jeg har skjermen igang nå, men så fort jeg skrur den av, må jeg prøve en 10-20 ganger for at den skal starte opp igjen.

    1306768[/snapback]

     

     

    Jeg har samme problemet. På et fx5500 skjermkort.

     

    Får bare ikke fiksa dette.

  4. Jeg har nå prøvd den på en annen datamaskin og der funker den helt greitt.

     

    Hva er det med skjermkortet som kan være gærnt? Oppløsningen og syncen er den samme på begge maskiner?

     

    Jeg skal lete litt i skjermkort forumet.

     

    Jeg la merke til at skjermen viste "check signal cable" når jeg dro den ut fra maskin nr. 2. men ikke samme beskjed fra maskin nr. 1. Jeg brukte det også i to forskjellige hus . Kan det være noe med strømmen siden den bare konker ut i hus nr. 1?

     

    Noen som har hørt om noe slikt?

  5. hei!

     

    Har en LG 1715S og har et problem med at skjermen ikke starter når jeg starter maskinen. har sjekket alle kabler osv men har funnet ut at når lyset på skjermen er rødt kan jeg skru på datamaskinen . Hvis lyset blinker grønt kan jeg ikke slå på. maskinen starter men det kommer ingen bilde. I manualen omtaler LG kun hvis det er grønt lys eller rødt lys ikke blinkende grønt??

     

    Er det noen som har efraring med noe slikt?

     

    Jeg ahr sjekket at skjermkortet står i, jeg har satt anbefalt oppløsning og disablet allt som heter dvalemodus på maskinen. Hjelp!

  6. Jeg prøvde å få onboardlydkortet på mitt nye MSI hovedkort til å fungere og det viste seg at det er programmeringen til lyddriver oppsettet som er feil. Man får ikke installert driverne ved bruk av medfølgende CD Man må laste ned driverne rett fra intel og installere dem manuelt.

     

    Engelsk forklaring jeg har stælt.

     

    Hi everyone

     

    I decided to post this thread because when i browse the forum i see a lot of trouble with installing the sound drivers for the cmedia CMI9880 driver and nowhere is a clear or straight anwser.  This soundchip is installed on a lot of mobo's. Intel 915P neo2 platinum, 915P combo, 915P FR and the 915G series. Even Asus (ssssh, wash my mouth) has installed this soundchip.

     

    The issue occurs when you run the setup.exe of the drivers that you downloaded.  When  start the .exe, you get the message that the device could not be found or that you manually removed it.  It seems that the gentlemen from Cmedia forgot a little part in their driver setup. 

     

    When you examen your system closely you'll see a pci device that dissapears when you disable the soundchip in the bios.  So it's a device driver that you need and luckily everyone who downloaded the sounddrivers has the driver.  All you have to do is browse to the directory that was unzipped.  Correct directory is CMI9880Ch71\BusDriver.  There you will see a lot of directory's with language codes.  Pick the one that your OS uses. for example english = US.  You must pick the correct language or it won't install. In the directory you'll see an .exe ( kb835221.exe) . Just run it and it will install the driver for the pci device that was unknown.

     

    When this is done you can run the setup.exe again and this time you won't be prompted because it will find the device. Problem solved.  

     

    Have fun with it.

  7. Går det an å få tak i en kabel hvor man kobler front mic og headset rett til lydkortet? På lydkortet er det en kontakt som tilsvarer jaud2 porten på hovedkortet men det er så liten avstand mellom kontaktene på lydkort kontakten at standard front kontakter ikke får plass.

     

    I front er det samme oppsett som på hovedkortet, dvs, 2x5 rader med kontakter. Mens det på lydkortet er 1x10 kontakter med kontakt nr.7 som key

     

    Noen?

     

    Det integrerte lydkortet på hovedkortet er ødelagt etter at kontaktene mest sannsynlig ble satt feil på hovedkortet.

     

    MSI sin beskrivelse av hvordan front lyd og mic skal settes opp er mildt sagt dårlig med mindre du er totalt lyd freak.

  8. Jeg har nettopp satt opp en ny maskin med ett MSI Hovedkort (915/p Neo2) Når jeg da har installert windows ser jeg at det ikke er registrert noe lydkort i windows.

     

    Når jeg prøver å installerer medfølgende drivere til integrert lydkort får jeg beskjed om at det ikke er koblet til og at jeg må reboote. :/

     

    Bios er oppgradert så det jeg lurer på er om jeg skal sende kortet i retur eller kjøpe meg et lydkort.

     

    I~

  9. Jeg har nettopp satt opp en ny maskin med ett MSI Hovedkort (915/p Neo2) Når jeg da har installert windows ser jeg at det ikke er registrert noe lydkort i windows.

     

    Når jeg prøver å installerer medfølgende drivere til integrert lydkort får jeg beskjed om at det ikke er koblet til og at jeg må reboote. :/

     

    Bios er oppgradert så det jeg lurer på er om jeg skal sende kortet i retur eller kjøpe meg et lydkort.

  10. Jeg har hatt min Motorola t720 på service 2 ganger det siste halve året og nå ser det ut som om operativ systemet er på trynet. Det tar meg mellom 5-7 sekunder å åpne en tekstmelding samt å komme meg inn på menyene. Er det noen som har erfart noe som dette . Har man noen slags klagerett på slikt? Telefonen er kjøpt i Mars 2003.

     

     

    I~

×
×
  • Opprett ny...