Gå til innhold

NadiaB

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NadiaB

  1. Tusen takk for svar!

     

    Har den siste tiden brukt en fuckings Acer Aspire e1-572, så som dere forstår er jeg ikke svært kresen. Denne møkka-pcen har kjørt cs:go på typ 80 fps på laveste settings. Jeg har ellers en samsung syncmaster 226bw (mener å huske det var det den het). 

    Har for så vidt en 7 ish år gammel stasjonær som står og råtner et sted, det hadde kanskje vært en mulighet å bruke kabinett i alle fall fra den? Skal sjekke mer hva delene der heter.

  2. Heisann! Jeg er midt i en grusom periode med studier samt sparing, og har ikke akkurat flust av penger til overs. Pc-en min kræsjet i går, og med det den ene avkoblingen jeg har - cs:go. 
    Noen som kunne hjulpet meg å sette sammen en pc som klarer å kjøre CS:GO? Har ingen andre kriterier, egentlig. Trenger ikke skjerm, tastatur, mus e.l. Jeg klarer å sette sammen pcen, jeg er bare ikke up to date på hva som er å finne av komponenter pdd. 
    Dersom noen hadde giddet å bruke tiden sin på å sette sammen den billigst mulige pcen som kan kjøre CS:GO hadde jeg blitt takknemlig! 
    På forhånd gracias.

×
×
  • Opprett ny...