Gå til innhold

Soris

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soris

  1. Til alle som lurer på om de skal kjøpe seg dette spillet.. ikke lur løp å kjøp med en gang! Etter min mening etter dette et av de beste Jrpg. spillene som har blitt lagd. Dette kan lett måle seg med ff3. Story og gameplay terningkast 6. Selv om spillet er gammelt pleier jeg ofte å ta det frem for å kose meg ;) Gled dere!!!

  2. Jeg kjøpte Playstation Mars i år.. Vifta har gått mye, men nå begynner det å bli skikkelig irriterende. Det går omtrent 5 min. så begynner den, vifta går så i 10-15 min. for å så å stoppe så starte igjen..Dette er jo jo mye verre enn vifta på xboxen...

    Finnes det en måte å fikse dette på, eller er dette reklamasjons grunn? kan jeg kreve å "låne" en PS3 i mellom tiden.. hvor lang tid må man regne med at dette tar? noen som har opplevd noe lignende?

  3. Takk for bra svar..

    Jeg har nettopp blitt pappa så jeg tror nok ikke at jeg har den friheten til å kunne spille i 3-4-5 timer sammenhengende noe som kansje kreves av WOW. Er nok en spiller som vil logge meg på nå og da og spille et par timer..

    Hvordan fungerer egentlig denne spille typen.. det jeg ser for meg er at jeg kan enkelt kan logge meg på.. gå rundt i en stor verden finne meg noen Spillere som jeg kan utforske/queste med løse den aktuelle questen.. få masse items.. takke for samarbeide/snakkes senere..

    Evt. Lese på en plakat i byen som stammen min tilhører at om 5 dager så bryter H"#%!/ løs, da er det stor krig på gang mellom oss og nabo stammen, så møt opp..

     

     

    Funker det sånn?? :)

  4. Jeg er en gammel gamer om har vært med siden commodore 64. Jeg har nå veldig lyst til å trè inn i MMORPG sin verden (tror jeg:). Lengste jeg har kommet online spilling er COD 4 og Tribalwars. Selv om dette ikke kan direkte sammmenlignes med MMORPG spill så likte jeg det å spille live med andre spillere.

    Probelemet mitt nå er hvilket MMorpg jeg skal velge. De jeg kjenner til er WOW, WarHammer, LOTR, AOC.. pluss noen til. Er det stor forskjell på disse spillene i tilfelle hva. Er det for "sent" å begynne med å spille WOW, da jeg da begynner på lvl 1 og mange av de andre har 50+ lvl.

    Hva koster det i mnd.?

    Krever det "monster pc`r"?

    Det jeg ønsker av spillet er muligheten for å kjempe "store" kamper spillere i mellom..

    Dra på quests sammen med spillere..

    grei grafikk...

    En fantastisk historie...

     

    Takker for alle svar på forhånd..

  5. Sammenligner man Fallout 3 med f.eks. Morrowind og Oblivion så syns nå jeg at Fallout 3 har det beste lvl. systemet. Man slipper å bli en semi-gud som i Morrowind og den fullstendig håpløse lvl-scale systemet som i Oblivion...

    Det er få spill jeg har lyst til og ikke minst gleder meg til å begynne på nytt på slik som jeg har det med Fallout. Fra å være en ubersnill cyborg med energi weapons første gang, gleder jeg meg til å starte på nytt med en evil sneak unarmed/melee weapon character.. :)

  6. Etter å ha lest innleggene til trådstarteren anbefaler jeg ham å legge fra seg alt som har med RPG å gjøre en gang for alle, og gå til anskaffelse av spill som Crysis, Doom 3, FEAR osv.

     

    Er det som var litt av planen :)Å nå står jeg fast i spillet igjen også :(

    Men jeg prøver å gi fallout3 en sjanse, men kjenner at det kanskje ikke er spillet for meg. Liker å gå rundt å snoke å titte, liker at spill er store der du har en del valg om vei å gå osv. Men det var ting som ikke jeg likte. Ting som blei litt eeh okei...

    Så hvis det er noen som er intr i fallout3 å har farcry2 å kanskje vil bytte så gjør jeg gjerne det :D

     

    Det høres litt ut som du ikke har orginalen, om du hadde brukt tid på manualen så hadde du lett ha kunnet lest deg til den informasjonen som hadde gitt deg en god overlevelsesjangse.

     

    Uansett så synnes jeg at Fallout 3 er alt for lett og at Betsheda har tabbet seg ut med level systemet og perks rent generelt , makset personlig lev 20 ca 15 timer før jeg i det hele tatt ble ferdig med main questen.

     

    Her er i alle fall mine ankerpunkter på Fallout 3 :

     

    Kjipe småsamfunn (Både fallout 1 og 2 hadde langt bedre småbyer hvor langt flere ting skjedde samt du kunne også finne ut hvor Super-mutante kom fra).

     

    Mange ruiner å utforske, men de føles litt tamme.

     

    Alt for liten interaktivitet med miljøet, I fallout 1 og 2 hadde du muligheter til å reparere alt fra generatorer til maskineri, samt bruke forskjellige objekter på hverandre.

    Mangler også muligheten til å benytte seg av C4 og TNT som man i de orginale fallout kunne faktisk lure ned i lomma på en raider eller ku og så gå rundt hjørnet og vente til det sa bang.

     

    Fallout 3 er et veldig bra spill, men har desverre en hel haug av mangler for oss Fallout fans, må desverre si at det har blitt "konsolisert" og alt for mainstream og laget enkelt for at de fleste skal greier spillet uten problemer.

     

    definitivt en 7 / 10 her i gården.

     

    Hvofor mener du at Betsheda har "tabbet" seg ut med lvl systemet og perksa generellt? Oblivion derimot hadde et Fxxxx lvl system som jeg håper vi aldri kommer til å se igjen. Eneste minuset med Fallout3 er at du stiger i lvl atfor raskt. Men hva som er galt med perksa forstår jeg ikke.. Lett inn på topp 10 spill for min del.. :)

  7. Nå har jeg spilt godt over 40 timer og stor koser meg fortsatt... 14 quests, lvl 17 og har ennå ikke begynt på mainquest.. Syns humoren i spillet er genial. Føler virkelig at jeg spiller i en "levende" verden-> dukker plutselig opp mellom en skuddveksling mellom B. steel og S.Mutants.++ Syns at det meget bra at selv dine fiender slåss seg i mellom.

     

    At det kun er 20 lvl. er greit.. hadde vært kjipt om man hadde alle perksa og 100 på hver skill.. Dette gjør at man må spesialisere figuren din. Eneste minuset er at man stiger i lvl noe raskt.. kunne med fordel vært flere xp poeng mellom hver lvl. Men at man er på lvl20 bare på noen få timer..ehhh..spørs hvordan man definerer "noen få"

     

    For min del er dette et av de beste spillene jeg har spilt.. :)

  8. Fallout Vs. Oblivion

     

    Fallout er et fantastisk spill der Oblivon skuffet stort.

    Hvorfor: "Levelscale" systemet i Oblivion var for min del helt forferdelig. Desverre oppdaget/leste jeg om dette alt for sent.. avsluttet spillet med en gang jeg fant ut av dette.. At både våpen, rustning og fiender blir bedre etter at du selv øker i lvl. var direkte kjedelig. I begynnelsen så møter man en liten mus.. og 25 lvl senere så møter man en drage!?

    Lvl systemet i Fallout er betraktlig bedre (selv om man burde ha flere enn 20 og flere xp-points mellom hver lvl.)

×
×
  • Opprett ny...