Gå til innhold

HvaJegSierEr

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HvaJegSierEr

  1. Det må nesten bli slik hvis AI (artificial intelligence) skal kunne fungere slik som det pr. idag er tenkt.

     

    Hvis eks en elbil på autopilot ikke rekker å bremse og må velge mellom å kjøre på et følge av fotgjengere som går over et gangfelt der 4 av 5 er leger og 1 er en høytstående politiker som har stor betydning i samfunnet, eller at bilen svinger ut av veien og i en vegg slik at sjåføren som er en tyv, voldtekstkriminell og pedofil blir drept istedenfor så er vell kanskje denne appen nyttig for rangering i samfunnet.

     

    Det er ditt vi går, så ikke vær forbauset hvis dette dukker opp i Norge også i nærmeste fremtid. 

  2. Men det er jo nettopp kun denne historien det er snakk om. Disse folkene er ikke smarte. Fordi di setter en traktor i en snøfonn, starter den i gir og går inn å drikker kaffe, og di snylter på kommunens og felles penger, noe som i seg selv ikke er særlig smart fordi det kan få store konsekvenser hvis man blir tatt eller for felleskapet, og da med en så åpenlyst dårlig ide er den sjansen stor, også at di mangler forståelse for viktigheten bak jobben du har fått tildelt, altså måke for andre bilister så di ikke kjører seg fast eller ut. Med andre ord ,disse var ikke smartinger, og historien er beviset. Intelligens og smart er to forskjellige begreper, mulig di var flinke i symbolikk tester og da hadde intelligens på den måten, men der stoppet det liksom også..ikke særlig smarte! La oss bare si oss enige :-)

  3.  

    Nei, du har rett Sherlook, men siden han syntes at di som gjorde dette var smartinger, og det er en god sjanse for at sønn her er oppdratt fra sine fars normer, kunne det like greit vært faren hans....muligens.? Han sa ikke at det ikke var det heller? - folk gjør vell stort sett ting som di syntes er smarte så.. Ville bare poengtere at dette er unnasluntring og ikke smart. Det hadde du vært enig

    Nå er det ikke nødvendigvis noen motsetning i det å være smart og å være en unnasluntrer/uetisk/umoralsk/kriminell så det ene utelukker ikke det andre.

     

    Fullt mulig å være både en lat snylter og smart - de fleste smarte oppfinnelsene er vel ofte basert nettopp på at man ønsker et lettere og mer behagelig liv.

    Selvfølgelig kan man være lat og smart, men gjøre noe på andres bekostning? lat og snylte med en "god" ide som dette- er det så smart?

  4.  

    Faren din var ingen luring, men en unnasluntrer som "stjal" penger fra folket som betalte skatt i din kommune...

     

    Han sa aldri at det var faren hans som gjorde det...

    Nei, du har rett Sherlook, men siden han syntes at di som gjorde dette var smartinger, og det er en god sjanse for at sønn her er oppdratt fra sine fars normer, kunne det like greit vært faren hans....muligens.? Han sa ikke at det ikke var det heller? - folk gjør vell stort sett ting som di syntes er smarte så.. Ville bare poengtere at dette er unnasluntring og ikke smart. Det hadde du vært enig i hadde du kjørt ut denne vinteren pga dårlige brøyta veier ? :p

  5. Hvordan virker dette, er den gåingen klassisk grinding for xp siden det ikke er noen mål, kun bevegelse?

    Kunne du overstyre bevegelse sensor tjenesten kunne du lurt spillet :)

     

    Minner meg om en gammel historie fra fatteren, de som ryddet veien for kommunen med traktor på den tiden hadde en ferdskriver i traktoren, denne registrerte vibrasjon, smartingene fant at de kunne rygge traktoren opp i snøhaugen utenfor kafeen å la den spinne så kunne de gå inn å drikke kaffe lenge å få betalt for det :)

     

     

    Faren din var ingen luring, men en unnasluntrer som "stjal" penger fra folket som betalte skatt i din kommune...

    • Liker 1
  6.  

    Syns det er mye penger, men igjen, alt det disse mobilene kan gjøre og med det utseende gjør så jeg hadde kjøpt den for 15-k hvis det hadde vært prisen som var satt. Hvis du er uenig og mener det hadde vært altfor dyrt.. Så hadde nok jeg gått rundt med denne teknologien ,imens du hadde blitt stående utenfor å klage (og vært misunnelig) .. Ta mine 8k- takk for at dere klarer å lage noe så sykt bra!

    Selv om jeg er veldig fornøyd med et produkt, og kunne betalt mye for det, fordi det bare er så bra, så ville jeg ikke betalt en pris som er langt over det selskapet fortjener for produktet. Jeg ser ingen grunn til å gi massevis av penger til produsenter slik som dette. Spesielt ikke selskap som Apple som reinvesterer så lite. Det er dårlig for økonomien. Det gir heller ingen intensiver for selskapet om folk bare kaster penger etter dem uansett. Og Apple er jo forsåvidt litt i en slik situasjon nå. De har ikke noen intensiver for å gjøre noe spesielt, og de samler opp massevis av penger. 

     

    Med tanke på økonomien, og teknologiske fremskritt ville jeg aldri kjøpt en iPhone for prisen de ligger på nå. Produkter som MacBook og rMBP er derimot veldig greie produkter for prisen de selges for, og mengden Apple gjør og har gjort med dem. Med iPhone føler jeg for mye av prisen blir en donasjon til Apples pengebinge, en donasjon som ikke er frivillig. For noen vil det være greit, for noen vil de ikke se noe problem med det, og det er bare bra og fortjent. Jeg bare sier hva jeg mener, utifra mitt synspunkt. Alle trenger jo ikke å tenke på økonomien som helhet og teknologisk fremgang for menneskeheten. (Det var ikke ment sarkastisk).

     

    Jeg forstår at du bare sier hva du mener, men igjen-- man må ikke kjøpe dette hvis man syntes det er overpriset, (noe du har valgt). End of story. Min mening er at dette er såpass bra at jeg ville kjøpt det selv om det hadde vært dyrere nettopp pga teknologien. hadde jeg selv klart å lage dette hjemme hadde jeg jo aldri kjøpt så dyrt pga at delene er jo billigere enn prisen som er satt. Se på eks Artec sine 3d scannere-- di er overpriset til taket, men igjen-- ingen kan sammenligne seg foreløpig, og hvis du kjøper en sånn i dag så har du store muligheter andre 3dprintere ikke har.. men 150 000,- er jo latterlig overpriset med tanke på hva dette koster å lage-- men igjen hadde jeg hatt for mye penger å bruke hadde jeg garantert kjøpt det. Fremtidens teknologi er forbeholdt di som har penger i lommeboka. Man kjøper ikke bare et produkt, man kjøper også en oppfinnelse/ide, mye tanker som ligger igjen på disse tingene. Dette er nyeste teknologien som vi får lov å ta del i. Men folk sitter å sutrer og klager på at det er for dyrt eller for dårlig kvalitet blablabla.. jeg rister på hue av sånt. Klarer du å lage det selv så Ok, men hvis ikke- så bare ta deg en banan.  - Eller du..  man kan jo også vente i 5 år, så får du denne mobilen kastet etter deg for en billig slant;) Det var lurt..

  7. Syns det er mye penger, men igjen, alt det disse mobilene kan gjøre og med det utseende gjør så jeg hadde kjøpt den for 15-k hvis det hadde vært prisen som var satt. Hvis du er uenig og mener det hadde vært altfor dyrt.. Så hadde nok jeg gått rundt med denne teknologien ,imens du hadde blitt stående utenfor å klage (og vært misunnelig) .. Ta mine 8k- takk for at dere klarer å lage noe så sykt bra!

  8. Armering er veldig nødvendig hvis det skal bygges oppover i høyder. Strekk krefter vil også kunne "brekke" denne type konstruksjon hvis for tunge laster settes over hverandre da uten riktig dimensjon av armering .. Det hjelper ikke å kaste inn småtterier av jern biter, det må legges inn lange lengder som tar strekket. Men det går fremover denne teknologien ja, det må sies . Hilsen forskalningsnekker og Jernbinder

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...