Gå til innhold

fakey

Medlemmer
  • Innlegg

    3 555
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fakey

  1. Snakker med Ventelo akkurat nå, de får ikke kontakt med modemet. Så da blir det den vanlige "vi må feilsøke denne bla bla".

     

    Latterlig, komisk, tragisk aint got no words!

     

    Blir vel enda en ny mail til sjefen der da. Så får han ta å pelle ræva si ned hit å fikse det selv.

  2. Dollarkursen er ekstremt lav nå, og ligger på 4 NOK om jeg har forstått det riktig. Uansett, spørsmålet lyder som følger:

     

    Flere nettbutikker har nektet å selge i USD pga kursen. Men det jeg ikke forstår her: når jeg f.eks. kjøper noe fra en nettbutikk og betaler med USD, så betaler jeg f.eks. 30 USD. Prisen FØR kursnedgangen lå vel også på 30 USD, så mao kan vel ikke nettbutikkene tape noe på det? De får jo sine 30 USD, mens jeg betaler kanskje en del mindre i form av NOK.

  3. Forresten, har på følelsen her at banan, nightkeeper eller noen hadde klart å hosta fram eitt kåseri om "Liverpool og dommeravgjørelser".. *kremt* *lekse*

    Trenger du det? Jeg har ihvertfall skrevet artikler og leserinnlegg på tentamen om Chelsea og Liverpool, men de er vel skrevet for rundt 3-4 år siden, så kanskje ikke helt oppdaterte. Kan se om jeg har de på den gamle pcen i morra. Fikk vel kun 5'ere og 6'ere på disse.

  4. Jeg klarer ærlig talt ikke se noen dytt fra Toure. Eneste jeg ser er kosebamsen Toure som stryker brystet sitt kjærlig mot Babels rygg.

    Det var nok litt mer enn det, men allikevell - Babel er allerede i ubalanse og i stor fart. Det skal mye til for å holde seg på bena uansett hvor liten denne dytten er. Og siden det allerede var en Arsenal spiller som gjorde at Babel kom i ubalanse, var jo straffen grei.

     

    Edit: Skriveleif.

    Hvorfor mente "dere" ikke dette forrige uke? Med forbehold, du kan for alt jeg vet være blant dem som faktisk mente at Hleb ble snytt for straffe. Men det kan være intressant å høre fra feks Hewitt om hvorfor dette er straffe og Hleb sin ikke var det (eller ikke var like klar)

     

    "Dagens" lærdom: Liverpool supportere er like irriterende som Mensen, Herpes og Tannverk tilsammen :p

    Unnskyld, men har du opplevd de to første? Hvilken versjon av Herpes hadde du? :)

  5. Ellers blir det spennende om vi går til finalen i permier leauge 2.0 iår

    Hva er "permier leauge 2.0" ?

     

    Ikke lært deg at det er dårlig takt og tone og kritisere skrivefeil?

    Ikke meningen å være frekk. Men du snakket om en "finale", og det finnes da ingen finale i "Premier League". Når du atpåtil la på "2.0" ble jeg veldig forvirret.

  6. Hvis ingen slettet innlegget mitt, så kan jeg jo like gjerne reposte det.

     

    Du for kose deg inatt fakey, må du dra frem ting som skjedde før, så er det tragisk.

    Du kan gjerne kalle meg tragisk, men for meg er det stor underholdning. Kudos til deg for at du turte å vise deg her på forumet igjen etter den flaue opptredenen du hadde for ikke lenge siden.

×
×
  • Opprett ny...