Gå til innhold

Screaming Viper

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Screaming Viper

  1.  

     

    Ligger innsendt politiattest og vitnemål og deres poengberegning på samordna opptak- og tilgjengelig for meg slik at jeg kan dobbelsjekke at de har regnet ut riktig konkurransepoeng ?

     

    Har leita litt men slik jeg ser det står det bare at feks følges skjema er mottat men ikke noe mer, og sist min profil ble oppdatert står det 10. Juli ellerno.

    Eneste jeg finner er vitnemålet. Politiattesten ringte jeg ikke til PHS for å høre hadde kommet. Ingen andre opplysninger på samordna opptak, annet enn som du sier når profilen ble oppdatert. 

     

    Profilen min ble sist oppdatert 12. Juli. Er det noen flere som har oppdatering 12. Juli ?

     

    Ja.

  2. Ligger innsendt politiattest og vitnemål og deres poengberegning på samordna opptak- og tilgjengelig for meg slik at jeg kan dobbelsjekke at de har regnet ut riktig konkurransepoeng ?

     

    Har leita litt men slik jeg ser det står det bare at feks følges skjema er mottat men ikke noe mer, og sist min profil ble oppdatert står det 10. Juli ellerno.

    Eneste jeg finner er vitnemålet. Politiattesten ringte jeg ikke til PHS for å høre hadde kommet. Ingen andre opplysninger på samordna opptak, annet enn som du sier når profilen ble oppdatert. 

  3. Hei hvordan føler folk at egnethetsvurderingen har vært? Jeg følte det gikk veldig bra fordi hun som intervjuet var så åpen og hyggelig mot meg. Hver gang jeg føler noe går bra, så går det veldig dårlig av erfaring.. Så tror ikke jeg blir funnet egnet i år, i og med at jeg også ikke har søkt før og sa litt lite på gruppeøvelsen!

     

    Men hva er deres opplevelse av egnethetsvurderingen?

    Sitter igjen med en positiv opplevelse av dagen. 

    Hyggelige og reflekterte mennesker på gruppeoppgaven, hvor vi klarte å få en lik fordeling av hvem som snakket og en god flyt i diskusjonen. 

    Syntes også hun som intervjuet meg var hyggelig. Smilte, både håndhilste før og etter intervjuet og ønsket en god sommer. Veldig vanskelig å si hvordan det gikk. Jeg følte jeg svarte relevant, ærlig og reflekterende. Om det er de svarene og eksemplene jeg ga de er ute etter, det er en annen sak  :) Bare å vente i spenning! 

  4.  

     

    Er så vanskelig å bestemme seg for Kongsvinger eller Bodø på 1. Kommer jeg inn er det så vidt, derfor må jeg finne den skolen jeg tror vil ha lavest snitt. I følge søkertallet er Bodø nest mest pop etter Oslo i år. Derfor tenker jeg at Bodø muligens vil gå opp samtidig som Kongsvinger vil gå ned? er nesten dobbelst så mange som har Bodø som 1 pri....

     

    Går du i Kongsvinger går du siste året i Oslo.

     

    Hva med Stavern?

     

    Har desverre 43,56  i snitt. Kommer jeg inn er det fra venteliste på rundt en 36 plass ellerno tipper jeg. Mulig jeg akkurat er heldig nok som sistemann i Bodø, men tviler nå som det er såpass mange ekstra søkere desverre. Synd jeg ikke søkte med samme snitt for 2 år siden, men sånn er livet ;) Får prøve igjen til neste år om det ikke går! 

     

    Mener du karaktersnitt eller konkurransepoeng? 

  5.  

     

    Noen som vet om vi blir stoppet etter vi har gjennomført kravet, feks etter 16 runder på løpingen?

    Neppe. Du blir sekundert underveis og vet hvor du ligger med tanke på tidsskjema. Tror ikke du blir stanset før tiden er ute.

     

     

    Korrekt. Du løper til tiden er ute, og pumper benk til du gir deg selv.

     

    Man skal vel stoppes ved bestått benk og høy/lav bom tror jeg. Derfor de gikk fra poeng til bestått/ikke bestått, for å spare inn tid under opptaket. 

  6. Akkurat ferdig med løpetesten. Lånte meg en gymsal, målte opp og la ut "hindrene".  

    Det å ha god teknikk på rygg, er helt klart viktig. Bruker mye krefter der. 

    Klarte 21 runder(924meter) i moderat tempo. Starter ikke alt for hardt, men lå på ca 13 runder etter 3 min.

     

    Igjen, tørrtren teknikk rygg sånn at de 6 minuttene blir litt mindre ubehagelig  :thumbs:

  7.  

    Jeg synes den testen om å finne informasjon er suuper vanskelig! Jeg kom ikke gjennom halvparten av oppgavene en gang. Andre som også synes denne var vanskelig?

     

    Hvordan fungerer testen? Skal du lese en tekst og svare på spørsmål?

     

    Du skal lese en tekst som består av ulike "deler". Man finner svar ved å gå til den delen som kan være relevant for spørsmålet. 

    Mener det er 48 oppg i løpet av 12 min. Det står også at det ikke er forventet at man skal rekke alle. Tipper jeg kom halvveis jeg også. 

×
×
  • Opprett ny...