Gå til innhold

Rolfo

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rolfo

  1. Beklager at jeg pirker mer.. Plz ta dette som positiv kritikk og hjelp istedenfor klaging.

     

    Feilkilde: DVD spilleren burde vaert nevnt som en mulig feilkilde.. Har sannsynligvis ikke s& mye & si for resultatet, men burde vaert med. Er dette en bra CD-avleser? Det har MYE & si i et HI-FI system. Er det anderledes i en PC?

     

    X

    Hei, spørsmålet ditt er helt berettiget. Jeg ville ikke tro det har så mye å si akkurat her, men jeg tror jeg skal sjekke det opp litt mer for fremtidige testers skyld.

  2. T7700 contra Inspire 5300, Inspire 5300 er et bra sett til prisen. Den greier kanskje å avspille 30Hz, men da snakker vi ved - maaange dB. Sett f.eks volumkontrollen på klokken 9, sett på 30Hz, deretter setter du på 250Hz og hører på forskjellen i volumet...

    Jeg har selv Inspire 5300. Tror du det vil være en oppgradering for meg å kjøpe T7700?

    En oppgradering vil det vel forsåvidt være, men jeg ser ikke helt poenget hvis det er lyden du er ute etter. Inspire 5300 er etter min mening supert til prisen, og jeg ville nok satset høyere dersom du først skal oppgradere.

  3. Dette er vel ikke akkurat den retteste plassen og spørre mens som min mor sa "Det skader aldri å prøve".

    Jeg skulle gjerne hatt noen does and don'ts på hva man skal gjøre når man skal bygge høytalere. Jeg har aldri gjort dette før og om det er noen som kan referere meg til en side et blad eller en bok eller forklare litt her inne skal jeg legge inn et godt ord for dere hos vår Edle Herre. :devil:

    http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=188867

     

    http://www.diyforum.net/

  4. Kjapp oppsummering:

     

    Gigaworks S750, er planlagt.

     

    Pris og kvalitet, jeg håper da at dette kom frem i testen? Nevnte vel flere ganger at dette var billig og at det kanskje manglet endel.

     

    Prosentsettingen, Vi bruker prosent istedenfor klokken 11, 12 osv. 50 % svarer da til klokken 12. Når det gjelder settings for lydkortet glemte jeg selvfølgelig å notere det, men regner med at de lå på rundt en 80-90%

     

    Musikk, nå brukte vi faktisk vanlige CD`er.

     

    Multimediasett contra HiFi, når vi skriver at noe er bra her, så er det ut fra den settingen om hva som finnes av multimediasett. Dersom man beveger seg over i HiFi-verden blir prisene helt annerledes. Uansett, skal prøve å få dette bedre frem videre utover. Dette temaet kan jo diskuteres i evigheter...

     

    T7700 contra Inspire 5300, Inspire 5300 er et bra sett til prisen. Den greier kanskje å avspille 30Hz, men da snakker vi ved - maaange dB. Sett f.eks volumkontrollen på klokken 9, sett på 30Hz, deretter setter du på 250Hz og hører på forskjellen i volumet...

     

    Og helt til slutt angående Logitech, vi venter i spenning på en rekke produkter til skulle sendt for lenge siden...

     

     

    ---

    Edit: skrev feil navn på høyttalersett

  5. nå er jeg litt usikker her, men hvis dette er det kameraet som elkjøp selger til 3999, så er ikke prisforskjellen på dette og ixus 400 mere enn 300 spenn, ikke tusen kroner som dere oppgir.

     

    Det vil vel variere alt etter hvor du sjekker prisene. På f.eks PSdata er forskjellen på nesten 1000,-. De selger forøvrig QV-R40 for 3295,-

     

    ---

    Rolfo

  6. Er det noe info om hva hastighet og støynivå kabinettviften vil gi på de tre forskjellige innstillingene?

     

     

    Finnes det noe oppheng for å montere 3 1/2 disker uten å måtte montere de i de store brønnene? Helst noe som tillater at man kan transportere maskinen uten frykt for at disken skal slamre rundt.

     

    Har dessverre ingen info om hastighet eller støynivå på kabinettviften. På full fart målte jeg spenningen til å være på 12,09 volt, på mellomstillingen var den på 8,87 og på det laveste var den på 6,59 volt. Det er stor forskjell mellom laveste og høyste spenning når det gjelder støynivå.

     

    Det siste spørsmålet skjønte jeg ikke helt. Harddiskene sitter jo ganske godt fast selv om de er litt slaskete i festene.

     

    ---

    Rolf

  7. Det står i testen at man kan regulere FSP sin viftehastighet men det stemmer vel ikke helt? Det er vel bare kabinettviftene man kan regulere med dette eller?

     

    Jepps, stemmer det også. Bare kabinettviften som kan reguleres. Det er også plass til en ekstra vifte på kontrollen, slik at man ved å koble til en vifte til vil kunne bruke begge viftekontrollene. Jeg ble litt forvirret av alle ledningene som gikk fra viftekontrollen.

     

    Det er bra at noen følger med her...

     

    ---

    Rolf

  8. etter og ha lest testen, fikk jeg inntrykk av at dere ikke har lest monteringsanvisningen hvis den fulgte med.

    da sikter jeg til festing av disker og drev.

     

    rett meg hvis jeg er helt på jordet.

     

    Hei, du er nok ikke helt på jordet. Jeg tittet på bruksanvisningen, men løsningen du kom med slo meg ikke i farten. Så du har trolig helt rett på alle punkter. Jeg syntes det var en snodig måte å feste ting på. Jeg skal få sett på saken i kvelden eller i løpet av morgendagen.

     

    ---

    Rolf

  9.  

    Noen som har handla hos Play.com eller vet om de er seriøse og til å stole på slik at jeg ikke blir lurt??

     

     

    Jeg har handlet så mange spill og DVD`er fra Play.com at jeg har mistet tellingen. Det har aldri vært noen problemer av noen art, og det lengste jeg har ventet er 6 dager. Så de kan trygt anbefales til det meste. Splashdvd.com bør du derimot holde deg laaangt unna.

     

    ---

    Rolfo

  10. Takk for nyttige og positive tilbakemeldinger.

     

    Jeg tenkte jeg skulle svare helt kort på et par spørsmål som har dukket opp. Mange etterlyser tester av integrerte lydkort, dette kommer etterhvert. Det vil også bli tatt i bruk et betraktelig bedre anlegg for å teste de neste lydkortene.

     

    Når det gjelder kommentaren om målingene av Terrateckortene er jeg enig, de har et merkelig gang som jeg fikk uansett hva jeg gjorde. Men som nevnt før, de spiller jo skikkelig bra!

     

    Forslag om bruk av et annet OS er notert.

     

    ---

    Rolfo

     

    Artikkelforfatter

×
×
  • Opprett ny...