Gå til innhold

George Cantona

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av George Cantona

  1. Dritt lei av online kampene. 5 av 10 ganger så bryter spillet med "error" melding. Ikke at motstander skrur av eller gir opp men rett og slett en feilmelding.Utrolig frustrerende i hvert fall om du spiller en knall match. Problemet kan dukke opp alt fra 5 til 90 minutt. Det igjen gjør at selv om jeg leder så får jeg ikke poeng som ved når motstander trekker seg. 

     

    Noen andre opplevd lignende? Hva burde jeg gjøre?

  2.  

    Kan noen være så vennlig å endre navnet på denne tråden?! Klarer man ikke skrive Manchester riktig engang så kan en lure... Nå oppe i 5602 sider. Hjelp!

     

    Er George Cantona bedre altså?

     

     

    Bedre eller ikke, men det er uansett mitt fulle navn :huh:

     

    Jeg så ikke bakover i går, noe jeg kanskje burde gjort før fingrene ramlet over tastene på telefonen. Uansett, hadde vært flott om noen endret det til riktig.

  3. Hadde vi hentet han hadde det vel vært greit? Om han var fra Manchester, utviklet seg og hatt 2!! gode sesonger i Madrid.

    Det hadde vært noe det, vi hadde hentet han for 30 mill pund. 

     

    Tenker at han er fra Madrid, familien og kjæresten bor der. Helt naturlig at han reiser. Hadde han hatt 3 år igjen hadde jeg også sett for meg at vi fikk 50 mill, men med kun 12 mnd igjen så er ikke 30 unormalt lite. Kroos gikk og event Gundogan går for 20... 

  4. Det er uten tvil lettere å bli servert mål fra en spissplass. Rooney i form putter jevnt og trutt samt han slipper å ta de dypeste returløpene. Han jobber godt nok som han gjør, men som Rvp utalte nylig. Etter at Lvg kom inn og tok over roret har spissene jobbet på en helt annen måte enn under Alex. Mye mer retur løp og slitsomme jaginger man "slapp" unna med tidligere. 

     

    Men, vi får se. Jeg ser ikke altfor mange høyaktuelle spisser som ville dunket de eksisterende på benken. 

  5.  

     

    Har glemt ham med en gang, sånne spillere fortjener ikke å bli husket i Utd-drakt. Håper vi får Lloris som faktisk kan bli en legende.

     

    Hva i all verden ville gjort Lloris noe mer legende? Hvem vet hva han hadde gjort etter 4-5 år i klubben. Hadde han reist hjem til Frankrike i en alder av 32 - ville han vært en som ikke fortjente å bli husket?

  6. All utskjelling De Gea mottar finner jeg forkastelig. United har kastet 200`i uka etter han. Men han takker høflig nei til tilbudet for å komme seg hjem til sin familie og kjæreste. Han har gjort alt for United under sin kontraktstid. Hvem forventet ærligtalt annet enn at han ville hjem på sikt. 

  7. Jeg ser for meg at det er Valdes som erstatter selveste David De Gea. Dermed trenger vi ny reservekeeper da også Lindegaard reiser. 

     

    Ny høyreback: Burde vært Clyne, 24 år og fått god erfaring på baken. Kontrakt i 1 år til og selges for "hele" 15 mill pund. Alves kommer trolig inn, god offensivt men mindre god hjemover. Miranda / Otamendi inn, klasse stoppere. Det holder for vår bakre 4`er.

     

    Midtbanen: Trenger 2 mann. Det mener jeg er Schneiderlin som kjenner ligaen og har vært meget god. Ingen tilvening av større art.

    Gundogan har det vært snakket MYE om. Litt usikker pga skader m.m men er tross alt kun 24 år. 20 mill pund er nokså mye for en med 1 år, men samtidig må ikke Dortmund selge om de ikke får det de ønsker. Schweinsteiger vært linket endel, takker ja til han også

     

    Ny spiss - takker ikke nei men er ikke noe prækert behov. Rooney spilte store deler midtbane i år, flytt han frem og han banker inn 20-25. Pluss på med Persie og Wilson. United spiller stort sett med 1 spiss.

     

    Salg: Lindegaard, Evans, Rafael(dessverre), Nani og Chicharito. 

  8. Nå blander jeg meg inn i "feil" tråd men det er vel lov med meninger utenifra:-)

     

    Milner inn besitter løpskapasitet, Iver og erfaring.

    Ings: Joda hadde en ok sesong for Burnley men sammenlignet med Austin(QPR) så var han ikke like målfarlig. For meg ligner det en litt Charlie Adam signering når han kom fra Blackpool. Litt opphypet. Hva vil han styrke. Lfc har i dag Sturridge. Balotelli, Origi. Lambert og Borini antar jeg stikker. I tillegg linkes dere ti Benteke. Rodgers spiller stadig kun med 1 spiss og med Milner inn sentralt så antar jeg dere kkjører Lallana/Ibe, Henderson, Milner, Couinho og i hverste fall Sterling. Lucas / Allen i bakhånd. Det vil si at midtbanen vil bestå av 5 mann. 

     

    Dersom Lfc og Rodgers ønsker å kjempe seg inn på topp 4 igjen mener jeg ny reservekeeper må inn, ny ventsre og høyreback(Clyne er knallgod - hvorfor United trakk seg fra han er uendelig merkelig). Jeg mener fortsatt en ny terrier en noe som bør pririteres inn. Spisser - det holder. 

     

    Takk for meg! Ikke slakt alt bare fordi jeg har United drakt :)

  9. Topp 4 bør/skal være innenfor rekkevidde med ok margin. Lfc som er pr d.d vår tøffeste utfordrer skal en tur på brua. Har også ståltrua på at United revansjerer seg med passe dose etter Fa cup smellen. 

  10. Depay er ganske deilig å få signert. Var jo sterkt linket til Psg og Lfc(uten at jeg fryktet det stort).

    Depay er ung og meget lovende, rask og teknisk samt at han skyter rimelig bra. 

     

    Neste inn nå håper jeg er Clyne og Gundogan. 

  11.  

    Skal ikke være mulig for TV2 å oppdage at VPN er i bruk. Jeg bruker tunnelbear, meget fornøyd med den. Koster 19,- kr mnd. Mulig å prøve gratis først, for å sjekke om det fungerer.

     

    Blir spennende match, har tro på revansj etter 4 derby tap på rad.

    De kan vite om du er tilkoblet til VPN hvis de vet at IP-adressen du er koblet til brukes av VPN-tilbydere.

    Hvor får du den for 19kr? Står $4.99 per måned på siden deres, og $9.99 er strøket over så $4.99 er nok bare et midl. tilbud. Ser uansett ikke ut til at dem har servere i Norge.

     

     

    Ikke lenge før det virkelig smeller. Dette er det som gjør fotball gøy! Elsker slike kamper. 

     

    Kl 17 får vi status fra pressekonferansen med LVG (kan forøvrig ses på MUTV). Jeg som sitter i utlandet får ikke sett tv2.

    Noen som forøvrig har tips (har forøskt overplay og Hola). Tv2 har forstått denne Ip endringen og sperret alt og alle. 

     

    Bruker selv IPVanish. Høye hastigheter og fin klient. Dem har servere i veldig mange land. Blant annet i Norge :)

    Koster egentlig $11.99 per måned, men akkurat nå får du til $10 per måned. 

    Finnes også noen rabattkoder som du kan Google etter.

    Skal du ha for 3 eller 12 måneder så kan du bruke koden "FLASH90", da får du 3 måneder ekstra gratis.

     

     

    Takker for svar! Forsøker tipset.

     

     

    Skal ikke være mulig for TV2 å oppdage at VPN er i bruk. Jeg bruker tunnelbear, meget fornøyd med den. Koster 19,- kr mnd. Mulig å prøve gratis først, for å sjekke om det fungerer.

     

    Blir spennende match, har tro på revansj etter 4 derby tap på rad.

     

    Har forsøkt overplay og Hola på forskjellige kanaler. Program på tv2 stopper og hakker mens på Nrk og tv3 f.eks så funker det meget bra. Vg Tv også stopper opp.... Irriterende nok som det er. Kjører Sky sendinger under kampene men syntes et er ok å se på Matchball kveld f.eks. 

  12. Ikke lenge før det virkelig smeller. Dette er det som gjør fotball gøy! Elsker slike kamper. 

     

    Kl 17 får vi status fra pressekonferansen med LVG (kan forøvrig ses på MUTV). Jeg som sitter i utlandet får ikke sett tv2.

    Noen som forøvrig har tips (har forøskt overplay og Hola). Tv2 har forstått denne Ip endringen og sperret alt og alle. 

  13. Har god følelsen inne før matchen. City med 4 strake borte tap dersom vi tar med matchen i Champions League.

     

    Håper United starter med samme lag som sist, eventuelt bytte inn Smalling. Young jobber bedre defensivt enne Di Maria så derfor går jeg for førstnevnte til litt ut i 2. omgang. 

     

    Vinner vi denne har vi fått en "liten" luke ned til City og sikrer(?) kampen om topp 4. 

×
×
  • Opprett ny...