Gå til innhold

ToXciK

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ToXciK

  1. Flere som alltid skaffer cover til albumene? Tror ikke det er et eneste album i musikkmappa mi som ikke har tilhørende cover.

    Joda, men har ikke funnet til alle enda så jeg legger ikke inn noe før jeg er ferdig. Er 327 album å finne cover til og så det tar litt tid :p

     

    Vedder på at når jeg er først ferdig så finner jeg en som har bedre system enn meg og så er det på'n igjen :p

     

    Litt FOR perfeksjonist kanskje? :yes:

  2. Skal vi se, har vel en rundt 9000 sanger på pcen. De er organisert i 2 mapper. Enkeltsanger og Albumer (Min Musikk I & Min Musikk II).

     

    Album mappen: Artist->Album. Alle sangene er organisert "Artist -track nummer- Sangtittel" (F.eks In Flames -01- The Quiet Place) i hvert album. Alle ID3 v2 tag'ene er satt opp med riktig Artistnavn, Riktig tittel, track nummer, årstall, albumnavn, sjanger osv. + ALLE ordene i hver sang har stor forbokstav, BÅDE i playlist og filnavn (Syns det så mer oversiktlig ut slik).

     

    Enkeltsang mappen: Alle sangene som jeg ikke har i album, der er filnavnet satt opp med stor forbokstav på hvert ord i både filnavn og playlist. Alt er satt opp med riktig artistnavn og riktig tittel selvfølgelig :)

     

    + I Albummappen så er det en undermappe som heter "-My Playlists- (Bindestrekene er for at den skal komme øverst/først i mappen)". I den mappen ligger alle Playlistene mine, jeg har en Playlist for hvert album og en playlist for hver artist (Alle sangene fra den artisten). Og så har jeg en spilleliste som heter "-Complete-" hvor ALLE sangene mine ligger organisert etter sjanger og artistnavn, eventuelle albumer osv.

     

    Alt i alt så er jeg en ordensfrik uten like :p

    Men om dette ble totalt uforståelig så kan jeg sikkert forklare på nytt :p

  3. Det har seg slik at jeg nå har en spilleliste (Playlist) i winamp som er på nesten 7000 MP3'er, den er også finurlig fikset på etter alle kunstens regler, men da kommer også problemet:

    Jeg hadde tenkt å flytte alle MP3'ene fra harddisken de ligger på til en annen harddisk, men da slutter spillelisten å virke! Å lage en ny spilleliste har jeg svært lite lyst til siden det ville ta veldig lang tid. så det jeg lurte på er om det finnes en måte å flytte alle MP3'ene og så få spillelisten til å virke uten å måtte legge inn alle MP3'ene på nytt?

     

    Om noen kunne hjulpet meg her så ville jeg vært veldig takknemlig :yes:

     

    Edit: Skrivefeil.

  4. Når har ikke jeg spilt Crystal Chronicles, menmen...

    Final Fantasy XI skulle aldri hatt det navnet. Det er et online-spill, og skulle da i stedet hett "Final Fantasy Online" eller noe i den dur.

    Der må jeg si meg helt enig. Final Fantasy XI er ikke det samme som de andre spillene og skulle hatt en annen tittel.

    Er jo også ganske irriterende å ha alle spillene oppover og så ikke ha nummer 11 fordi en ikke liker/ikke har råd til å spille ett online spill :(

×
×
  • Opprett ny...