Gå til innhold

rivrusk

Medlemmer
  • Innlegg

    201
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rivrusk

  1.  

     

    Hva er vitsen med 18:9?

    Nå må de som utvikler apper lage to forskjellige størrelser.

    Videoer kommer ikke i 18:9.

    Kan de ikke bare velge mellom 16:9 og 21:9?

     

    Og ingen hodetelefon?!

     

    Ellers ser den veldig bra ut, litt dumt med kamera som stikker ut, og er front kamera nede??

     

    Appene tilpasses allerede automatisk 720p, 1080p og 1440p osv. Ingen problem å legge inn så de tilpasser seg 18:9 også. Men å droppe 3,5mm utgangen er idiotisk. Trådløst via BT er ikke godt nok enda og der er jo flere tilfeller hvor kabel er eneste løsning å koble til lydutstyr.

    Front kamera er nede slik som på forrige modell ja. Men du kan altids bruke tlf oppned når du bruker det siden bildet snur seg..

    Det er 3,5 utgang på den jeg kjøpte

    Da har du nok kjøpt deg MI Mix 1 ikke 2

  2. Det er bare en screensaver ja. Står ikke direkte på siden deres. Men det står at screensaver nr. 2 er gratis. Dette er for dumt!!

     

    En annen som virker svært tvilsom er den med ekstra sterk vibrator. Sikkert mange som tror at mobilen vil vibrere sterkere, lureri! :no:

     

    Og så er det denne: "Få di mest plagsomme lydene som ringetone på din mobil!!" Hvem vil ha det? Faktisk så ligger det mange plagsomme lyder på mobilen når du kjøper den! :!:

  3. Et spm. Når jeg får min Iphone, går det da ann og innstalere og lastet ned programmer til den?

     

    Du kan laste ned en haug av programmer, spill mm! Det er en genial dings.

    Kommer til å komme mye spennende snacks til den fremmover! Installer et prog. som heter

    installer på den, der legges det ut programmer +div hele tiden, tar 10 sek så har du dem på telefonen!

    Du kommer helt sikkert ikke til å bli skuffet!

     

     

    De er vel da med FW 1.1.2, men det er vel ikke noe problem å nedgradere og låse opp da slik jeg har forstått det? Noe mer jeg trenger å bestille fra noen andre plasser? (leser om sim-freer og no turbo-greier?)

     

    En telefon som leveres med FW 1.1.2 fra Apple lar seg ikke unlockes enda. For at du skal kunne bruke telefondelen trenger du turbosim e.l. Det kommer sikkert en hack en om en stund, men denne FW er veldig vanskelig å låse opp. :no:

  4. Er det mulig å ha en videosnutt som er filmet med kamera på mobilen som ringetone?

    8282220[/snapback]

     

    Skal vel funke det ja. Funka på d600e ihvertfall. Det er vel bare å sjekke selv er det ike det??

    8282298[/snapback]

     

    Jeg får det ikke til! Det er derfor jeg spør. for å finne ut om det er jeg som er dum eller Sony ericsson som er dumme! :D

  5. Tenk deg denne telefonen om noen måneder da! FULL av riper :( Dessuten tror jeg den blir for brei og til være noe digg. Og tenk på alle fett merkene. Til slutt tipper jeg denne telefonen blir et irritasjonsmoment. Fettmerker som skal tørkes av hele tiden og et tonn med riper. Lykke til alle som vil ha den  :whistle:

    7704366[/snapback]

     

    Går utifra du har lest VG sin sniktitt... Skjermen blir nok ikke ripete med det første nei ;)

    7706278[/snapback]

     

    Hvordan veit du at den ikke blir ripete da?

    7707255[/snapback]

     

     

    Nei hvordan kan han vite det? :dontgetit: Muligens fordi det stå dette: Skjermen på 3,5 tommer, har en oppløsning på 480 x 320 punkter, og den berøringsfølsomme skjermen har et ytre lag i herdet plast, noe Apples Greg Joswiak mener er noe av det mest ripebestandige man kan få. Og derfor egnet til bærbare enheter som en mobil. :p

     

    Noen her inne har bare bestemt seg for at den telefonen skal jeg være negativ til uansett!! :no:

  6. Dette var for en stund siden, når det gikk å sende SMS fra internett og man kunnne velge vilket navn som skulle stå i avsenderfeltet.

    Jeg sendte en melding til en kollega, hvor jeg satt sjefen vår som avsender. Han var for tiden i Thailand. Meldingen lød ca slik: Hei! Jeg har møtt så mange flotte thailenergutter her, at du ses på som overflødig i firmaet, og er med dette oppsagt med umiddelbar virkning. Mvh.

     

    Han gikk selvfølgelig ikke på den, men det som gjør det litt morsomt er at han trodde det var han som sendte den, så han sendte en melding tillbake til sjefen, hvor han skrev: Flott! Da får jeg endelig fri! Setter firmabilen på kontoret i morgen jeg!

     

    Sjefen forstod ikke mye av den meldingen! Og min kollega har fått høre det et del ganger etter at sjefen kom hjem igjen.

×
×
  • Opprett ny...