Gå til innhold

Glenfarclas

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glenfarclas

  1. Kanskje et dumt spørsmål dette, og jeg antar at svaret er at noen av påstandene i spørsmålet mitt er feil, men; hvordan kan det ha seg at AMD som de siste årene har vært Intel underlegen i prosessormarkedet, og som trolig derfor også har mindre penger å bruker på R&D enn Intel, plutselig klarer å lage en prosessor som er tilsvarende Intels toppmodeller til halve prisen?

    • Liker 6
  2.  

    Da får jeg heller leve med at det tilsynelatende ikke finnes noen enkel måte å lukke skjermen mens MacBooken er koblet opp mot TV-en, uten at hele driten slår seg av.

     

    Hvis strømmen står i så troooor jeg at den ikke skrur seg av, mener å huske at jeg har merket det noen ganger

    Så vidt jeg har kunnet lese meg frem til, så holder den seg våken dersom strømmen står i OG man har koblet til et ekstern tastatur. Det blir litt knotete, synes jeg.

     

    Det er likevel ikke et spesielt stort problem for meg, og det lot seg for øvrig ordne med Insomnia-appen som ble foreslått over, så jeg nevnte det mest som et eksempel på en av flere småting hvor jeg merker at Windows tilbyr mer frihet enn MacOS. Windows har dog flere irritasjonsmomenter ved seg også, så alt i alt er jeg godt fornøyd så langt. :)

  3. Kjøpte en MacBook Pro 13 m/touchbar for noen uker siden. Det er min første mac noensinne, og det er egentlig aldri noe jeg har vurdert som et alternativ, men etter at verken Dell, Asus, Samsung eller noen av de andre store PC-produsentene klarte å lansere et produkt jeg fikk lyst på, så valge jeg å gi Apple et forsøk.

     

    Etter å ha lagt fra meg tanker om hva annet jeg kunne ha kjøpt for 20.000 kr, så må jeg ærlig innrømme at jeg stortrives. Maskinen innfrir i all høyeste grad til mine behov og forventninger. MacOs har vært en prøvelse, men også der begynner jeg etter hvert å føle meg hjemme. Operativsystemet føles på mange måter mer gjennomført ut enn hva Windows har gjort de siste årene (misforstå meg rett, jeg liker W10 godt, men det irriterer meg at jeg flere år etter lanseringen møter på "gamle Windows" litt lengre inn i systemet). Da får jeg heller leve med at det tilsynelatende ikke finnes noen enkel måte å lukke skjermen mens MacBooken er koblet opp mot TV-en, uten at hele driten slår seg av.

     

    Kort oppsummert: Tommel opp til den nye MacBook Pro 13 fra en ny Mac-bruker.

    • Liker 4
  4. Er enig med dem over som skriver at artikkelen fremstår som en promotering av Ringnes. Informasjonen om TENK drukner blant alle historiene og bildene av henne som person. Beskrivelsene av hennes vansker med å bli tatt seriøst som kvinne i teknologmiljøet synes også å falle på sin egen urimelighet da jeg aldri har sett en lignende artikkel om en uprøvd mannlig teknolog publisert i TU. Utformingen av artikkelen er sikkert ikke Ringnes sin skyld, så tilbakemeldingen er først og fremst til forfatteren.

  5. Det er nesten fascinerende å se hvor mange ideer som har vært tenkt, og til dels utprøvd, men som ikke har kommet noe sted før Apple har bygget videre på det. For en person som meg, som ikke kommer til å kjøpe en Macbook eller lignende med det første (ikke av ideologiske grunner), så er det trist å se hvor dårlig gjennomføringsevne MS til tider har.

    • Liker 4
  6. @Glenfarclas; Jo, det er fortsatt idiotisk at de ikke sjekket regelverket. At foreldre kjøper ting i hytt og gevær uten å ta seg tid til å bruke den fornuftige delen av hodet og sjekke hva de kjøper er bare latterlig. Du kan ikke sammenlikne med bil heller fordi da tilsier det at man bør sjekke pga at ståhjuling er et motorisert kjøretøy.

     

    Siden den har så liten motor så er det sikkert lov for alle....

     

    "Idiotisk" og "latterlig" virker likevel ikke helt passende i denne sammenhengen. Jeg tenker du fort kan komme til å møte deg selv i døren, slik du uttaler deg. Sammenligningen med bil var det du som tok opp, så derfor spilte jeg videre på den.

    • Liker 4
  7. Kjenner dette er noe jeg ønsker velkommen. Jeg bruker både Snapchat og Instagram, men appene i seg selv synes jeg er helt forferdelige. Snapchat-appen (for iOS som jeg har mest erfaring med) er utrolig lite oversiktlig. Instragram på sin side bruker halve plassen på å foreslå nye kontakter som du ikke finnes interessert i, uten mulighet for å slå forslagene av på en permanent basis. Ser gjerne at en konkurrent kommer inn på markedet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...