Gå til innhold

krisealv

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krisealv

  1. Selvmord bør man ikke spøke med, men i ditt tilfelle håper jeg noen skjønner at dette er et rop om hjelp.

     

    Man må nesten være i mental ubalanse og ha en dragning mot selvskading, om man venter på at Windows Phone skal ta av i 2015.

     

    Oppsøk hjelp, det er alltid noen som bryr seg om deg! ...men ingen bryr seg om Microsoft Lumia og Windows Phone

     

    Har dere skrevet noe om ryktene på en iris scanner i neste lumia da? Nei... For dere er så ræti og mange av dere i tek og Norske folk generelt er Microsoft hatere og apple/samsung elskere.... Enda en grunn til å gå å henge meg...

     

  2. Den netshop pcen virkar litt pinglete i forhold til det du bør ha.

     

    Om du skal sjå tre kampar samtidig + ha oppe eit program heile tida, så bør du kjøre på med en skjerm med veldig god oppløsning, eller fire skjermar:-)

     

    Kjenner ikkje til nokon ferdigbygde konsumentpcar med fire utgangar for skjemar (to grafikkort) men eit godt alternativ er gjerne ein Dell Precision T3600 med to stk Nvidia 310 grafikkort

     

    Denne ligg på 8906,- , husk at prisen her er eks mva, og du må endre antall grafikkort i det oppsettet på dell sida.

     

    Fire skjermar, f.eks Eizo FlexScanEV2315W til 1295,- blir då 5180,-

     

     

    og til slutt, så lenge du ikkje har eit vanvittig stort skrivebord, så hadde det sikkert vore best å finne eit feste for alle fire skjermane, fra norlink til 6990,-

     

     

    Så, sida du ikkje har laga noke budsjett:

    Totalpris for pc med fire skjermar og bordfeste: 21076,-

  3. Heilt enig med Mark Dean. Har i årevis meint at vanlige menneske heller vil ha en appliance, og ikkje en PC med alt det rasket som følger med.

     

    Windows har så å seie eit fullstendig dødt marked for applikasjonar, stort sett alle vanlige mennesker eg ser datamaskinene til, har kun antivirus, kanskje office og kanskje ein ny nettleser installert. Desse kundane brukar datamaskina kun til å surfe med.

     

    Når 90% av brukarane ikkje har behov for noko meir komplisert enn eit nettbrett, så vil også laptoppen verte eit nisjeprodukt, slik som den stasjonære PCen er idag.

  4. Har lyst på et lite 19" rackskap billigst mulig, fra 2-4000 kanskje, størrelsen trenger ikke være mer enn 7-10U i høyden, men skal brukes til servere, så må ha litt dybde i bakkant. 70cm++

     

    Ting jeg vil med tiden plassere her:

    1u hylle

    1u switch

    1u server med linux ruter OS

    2u/3u filserver

    1u/2u virtualiseringsserver

    1u web/epostserver

     

    noen som har noen gode ideer og lenker til slike skap? Best å bygge selv?

     

    hadde vært greit med dør med lås på denne, men er ikke et absolutt krav

  5. Er det ikke mulig å slå av idrett programme? Når jeg holder nede den meny knappen kommer en liste opp av programmer i bruk å jeg får ikke avslutta idrett, dette er litt iriterende.

    Og jeg har telefonen konstant opp mot pcen min via BT, å når jeg åpner Winamp så kommer det opp ett spørsmål om eg vil godta tilkoblingsanmodning, hva er dette? kan jeg bruke telefonen som fjernkontroll? dette hadde faktisk vert fantastisk.

    7879622[/snapback]

     

    Du kan bruke telefonen som fjernkontroll ja, men det krever 3.parts programvare (google etter bemused)

     

    Til kisen under... har du prøvd å åpne dei installeringsfilene du har lagra på telefonen? kan vere litt lurt det... :tease:

  6. Idioti å skille mellom 3g og gsm. Om en 3g telefon har god gsm taletid, så burde denne bli tatt med som gsm telefon. Du kan tross alt slå av 3g funksjonaliteten.

     

    Folk er kanskje interessert i en telefon med god taletid. Om denne er en 3g telefon med 3g slått av, skal vel ikkje hindre telefonen i å bli kåra som telefon med best batteritid. Legg ved en liten notis om at 3g må deaktiverast då...

  7. Kan no alltids gjere som mej; kjør siste versjon av en Linux distro....

     

     

    Og en spillekonsoll eller to ved siden av :thumbup:

     

     

    Innrøm det, en spillekonsoll kostar ikkje meir enn eit mega-giga skjermkort eller to. Pluss at den varer lengre... Men dokke e vel for "hardcore" og for "power-user" til det :tease:

     

     

    Beklager, men alle OS diskusjonar må ha minst eit obligatorisk Linux innlegg :D

  8. Ja, det er et meget godt forslag. Gratis, og tilstrekkelig for de fleste.

    7147795[/snapback]

    Og så bra support-telefon de har da... Folk som sitter døgnet rundt klar for å svare på det minste spørsmål og det ganske så gratis.

     

    Ja det er flott.

    7150893[/snapback]

     

    For å ikkje nevne den fantastiske gratis supporttelefonen som følger med windows...

     

    "denne programvaren leveres uten garanti" og "den som installerer denne programvaren er ansvarlig for brukerstøtte" er to setningar som du finn flittig brukt av Microsoft

     

    Det blir litt for dumt å drage frem den, det blir som å seie "høh, din bil kan no ikkje kjøre i taket på ei tunell en gang" når du sammenliknar audi og bmw. (for ordens skyld, ingen personbilutgaver av audi eller bmw kan kjøre i taket på tunellar)

     

     

    Hvis du ikkje klarer å bruke google eller linuxquestions til å løyse problem du får med linux, så er det ikkje noko ein supporttelefon hadde klart å løyse heller.

  9. F*"! mej på tide! Det vå ditte OSet som fikk mej til å hate Microsoft og skifte til Linux.

     

    He først prøvd Windows XP no i sommar, og ka kan ej sei, Blåskjerma kjeme kun eit par gangar i måneden no, som regel kobla sammen med hardwarefeil og drivarfeil. Fortsatt nåke herk no når ej e vandt med KDE , pluss at ej kan ikkje FATTE at folk klare sej uten ei programllinje til å skriv skript og kommandoar i, føle mej vanvittig uproduktiv.

     

    Flott at dej no fjerna w98 då, huska dei ukentlige reinstallasjonane på pII 350mhz maskina mi. blærgh

×
×
  • Opprett ny...